Kezdőoldal Ágak Felejthetetlen, feltöltődős nyárzárás, nagyszerű társaságban a Pálfi-Kis-ágon: jubileumi Családi Napot tartottak a Felvidéken

Felejthetetlen, feltöltődős nyárzárás, nagyszerű társaságban a Pálfi-Kis-ágon: jubileumi Családi Napot tartottak a Felvidéken

Augusztus végére szerveztek maguknak egy fergeteges napot a Pálfi-Kis-ág tagjai. A Vass-Beta-ág szlovákiai csapatának ez már az 5. Családi Napja volt, mert a csodálatos munka mellett – amelyet töretlenül végez mindenki a maga szintjén – szeretnek együtt lenni, jókat nevetni, mulatni. Egység jöhet így létre, a közösséghez tartozás, a szeretet érzésével, az egymás megismerésével. Az ágvezetők – aki nagyon szeretik „drága csapatukat”, s a velük együtt töltött minőségi időt – ezt különösen fontosnak tartják a Felvidéken. Volt is mit ünnepelniük, hiszen az elmúlt fél évben több új hálózatvezető is minősült az águkban, természetesen nagyon büszkék rájuk.

A családi napot egy különleges helyszínen, a nagymegyeri Plauter kúria 3 hektáros területén tartották. Pazar kiszolgálásban volt részük – köszönik ezúton is a kúria vezetőségének és munkatársainak. Megannyi móka, kacagás kísérte a napot, volt lovaglási lehetőség, voltak csapatépítő játékok, volt szarvasgulyás és grillezett ételek kavalkádja, rengeteg finom, helyben termesztett zöldséggel. Volt fürdőzési lehetőség, sporthorgászat, strandröplabda, strandfoci és kosárlabda, és a talpalávalót pedig egy kiváló DJ szolgáltatta a nap folyamán. Este ugyan volt egy kis eső, de ez sem tántorította el őket az éjszakába nyúló discotól, így végig kiválóan érezték magukat. Ahogy az ágat menedzselő Arany HV páros, Pálfi Katika és Kis Gergely fogalmaz: „Külön megtiszteltetés volt, hogy felső ágvezetőink, Ferenczy László és Szász Laura is velünk együtt búcsúzatták a nyarat. 63-an voltunk ezen a szép nyárvégi napon. Csapatunknak köszönjük az eddigi minőségi munkáját, eredményes és szép őszi munkát kívánunk, s azt, hogy minden egyes csapattagunk érje el kitűzött vágyát a Biocomban. Hajrá ősz, hajrá Pálfi-Kis-ág!”

Néhány kedves visszajelzés a csapatukból:

Pecsuk Kázmér Edit: Szuper volt

Köszönjük a meghívást, köszönjük ezt a csodálatos élményekkel teli szép délutánt. Minden szuper volt, jól éreztük magunkat!

Nagy Szilvia: Elismerés a szervezőknek

Először vettem részt a Biocom családi napon, és csak pozitív véleményt tudok róla mondani. Nem hiányzott a szívélyes fogadtatás, kedves, barátságos emberek – némellyel volt szerencsém személyesen is megismerkedni –, a szórakoztató csapatjátékok, lovaglás, pancsolás a medencébe és a finom ételek sem. Igazán köszönet és elismerés a szervezőknek mindezekért és persze a csodás helyszín választásáért.

Németh Imre: Finomságok, korlátlanul

Nagyon szép környezetben tölthettük el a délutánt. Kicsiknek, nagyoknak volt program: lovaglás, horgászat, fürdőzés. Finom ételek, italok, korlátlan mennyiségben. Köszönjük a szervezőknek és a többi résztvevőnek a jó hangulatot.

Nagy Andrea és Zoltán: Élmény volt együtt lenni

Örültünk a hírnek, mikor megtudtuk, hogy ebben az évben lesz Családi Nap… mivel a covid már sok rendezvényünket felülírt. Színes programmal vártak minket a szervezők, Katika és Geri. Volt lehetőség lovaglásra, röpizésre, horgászásra és medencézésre is. A családi nap nekünk azért is tetszik, mert együtt szórakozhatunk a munkatársaink családjával, párjával –jobban megismerhetjük őket. Ez most is így volt. Nagy élmény volt együtt játszani, táncolni. Feltöltődve, vidáman jöttünk haza. Köszönjük az élményt, a lehetőséget, a szervezést!

Simonics Éva: Méltó nyárzárás

Hálás vagyok, hogy csapatommal együtt méltón zárhattuk le a nyarat. Megtisztelő volt, hogy ágvezetőink is velünk voltak. Az egész délutánt a jókedv, baráti beszélgetések, ismerkedés jellemezte. Az égiek is jó időt adtak nekünk, de az esti vihar ellenére a jókedvünk nem csökkent. Büszke vagyok a csapatomra, mert minden játékban, röplabdában, medencepartiban részt vettek, ezzel még színesebbé tették a napot. Hálás vagyok, hogy ilyen csapathoz tartozhatok és külön köszönöm a csapatomnak a nagyszámú részvételt és vezetőimnek, Katikának és Gerinek a szervezést.

Vass Marika: Nem hagyjuk ki a következő sem!

Nagyon jól éreztük magunkat, jó volt a társaság, a hangulat. Mindenki olyan közvetlen volt, mintha 1000 éve ismernénk egymást. Ferenczy Lászlóról és Lauráról meg nem is beszélve, kedvesek voltak mindenkivel. A fogadtatás az pedig olyan meglepetés volt, nem számítottunk ilyenre. Várjuk a következőt, nem hagyjuk ki, az biztos.

Lénárth Krisztina: Mintha gyermekkoromba cseppentem volna…

Családi nap? Szuper csapat, barátok. Új élmények, csapatjátékok, rengeteg nevetés. Mintha visszacseppentem volna a gyerekkoromba. Nagyszerű volt, köszönjük…

Lőrincz Henrietta: A pozitív gondolkodás volt a közös nevező

Szuper kis nap volt, sok beszélgetéssel és nevetéssel. A csapatjátékok még hangulatosabbá tették a délutánt. Különböző emberek, akik együtt nevettek, játszottak, közös nevezőjük a pozitív gondolkodás volt.

Egrecká Szilvia: Jól éreztük magunkat

Nagyon jó volt a családi nap, jól éreztük magunkat mind a négyen a családommal. Örülök, hogy Geri rávett, menjek röplabdázni, jó élmény volt és marad is.

Rózsa Melinda: Nagyon kellemes volt

Nagyon kellemes volt a családi nap, jó kis társasággal. Bepillantást kaptunk a Biocomos családba. Igazán jól éreztük magunkat! Köszönjük szépen a szervezőknek!

Fejerčák Éva: A gyerekek is élvezték

Nagyon jól éreztük magunkat. A gyerekek is örömmel gondolnak rá!

Czékus Mónika: Nagyszerű ez a társaság!

Méltó befejezése volt a nyárnak, egy szuper családi nap, amit ágvezetőink szerveztek nekünk Nagymegyeren, a Plauter kúriában. Finom ételek, csapatépítő programok, és persze egy nagyszerű társaság. Igaz, este a nagy vihar kicsit változtatott a programon, de a mi hangulatunk cseppet sem változott. Hálás köszönet Katikának és Gergelynek a szervezésért, és Ferenczy Lászlónak és Laurának a részvételért, hogy velünk buliztak egy jót. Jó ehhez a csapathoz tartozni!

Jolcsi Soós: Igazi csapatépítés volt

Első alkalommal vettem részt a Családi Napon. Nekem nagyon tetszett! Igazi csapatépítő alkalom volt! Sokan újak, de az összetartozást látni öröm volt számomra! Legszebb, amikor a szempárok összetalálkoznak és mosolygunk egymásra! Igen, mert egy családhoz tartozunk, a BIOCOMHOZ! Köszönöm a lehetőséget!

Gál Lívia: Felejthetetlen nap
Csodálatos szombat délután volt, gyönyörű környezetben. Szuper programok, versenyek, finom ételek. Eső után kezdődött est fénypontja a buli! Felejthetetlen szuper nap volt! Köszönök mindent!

Vajda Andrea: Köszönöm!
Nagyon jó kis családi nap volt, igazán családias, szeretetteljes fogadtatásban volt részünk. Játékok, zene és az a szeretetreméltó emberi összefogás, mind beszélgetésben, mind pedig minden programban. Köszönöm!

Szabó Tünde: Gyönyörű környezetben
Én a családi napra a testvéremmel és a barátnőmmel mentem. Nagyon jól érezték magukat ők is. Nekem, ami nagyon tetszett, az a helyszín. Gyönyörű környezet, családias hangulat. A program nagyon jól össze volt állítva. A csapatépítés nagyon tetszett, a játékok nagyon jók voltak. A lovaglás számomra egy külön élmény volt, amit sosem felejtek el. Sokat nevettünk és örülök, hogy ilyen remek csapat tagja lehetek.

Rákota Bianka: A jókedvből sem volt hiány

2020. augusztus utolsó hétvégéjén volt szerencsénk részt venni a családdal az első családi napunkon, Nagymegyeren. Ez a rendezvény méltó befejezése volt az idei nyárnak. A kedvező időjárás lehetővé tette a résztvevők számára a fürdőzést, a röplabda játékot, a lovaglást és a különféle vetélkedők lezajlását. Kicsik és nagyok kedvükre válogathattak a programok között. Kisgyermekes szülőkként nekünk leginkább a csúszdázás és a homokozás volt az első helyen, de kislányom a lovaglást is kipróbálta, amelyet azóta is emleget. A finom ételek mellett a jókedvből sem volt hiány. Köszönjük a Pálfi-Kis-ágnak a nagyszerű szervezést, nagyon jól éreztük magunkat. Remélem, jövőre is találkozunk!

Kovács Évi és Zsolti: Köszönet a szervezésért!

A családi napra a férjemmel, Zsoltival és a kisfiunkkal, Zádorral mentünk. Nagyon tetszett Katikáék fogadtatása, külön kiemelném a szuper ajándékot, amit kaptunk. Nagyon megleptek vele, hogy mindenki kapott érkezéskor egy nagyon szép gondolattal ellátott nyakláncot… Nagyon szuperek voltak a programok, amit nagyon élveztünk, az a lovaglás volt. Még sosem lovagoltam régebben, de úgy láttam, hogy nagy élmény volt a felnőtteknek is. A csapatjátékokat nagyon élveztük, sokat nevettünk, szórakoztunk a munkatársainkkal is együtt. Köszönjük szépen Katikának és Gerinek, hogy megszervezték ezt a csodás napot.

Vangel Mónika és Attila: Feltöltődtünk

Nagyon vártuk már családommal együtt ezt a napot! Egy igazán furcsa, különös nyáron vagyunk túl, aminek befejezésére tökéletes alkalom volt ez az esemény. Csodálatos kúria várt minket, rengeteg bokor, illatozó virág, zöld fű… Hatalmas terület, nád között elbújó tó. A gyerekek gyorsan birtokba vették a medencét, játszóteret és végre lovagolhattak. A mi fiunk hatszor felült Eső hátára. Nagyon élveztük az egész napot, feltöltődtünk! Köszönöm, kedves ágvezetőinknek, várjuk a következőt!

Kis Veronika: Az Aranypáros ismét kitett magáért

Az Aranypáros ismét kitett magáért. Szíves fogadtatásban részesültünk, ki kupicával, ki vitaminbombával kezdte a fergeteges hangulatú délutánt. Még én is meglepődtem, mennyi új arcot látok. Nagyon örültem, hogy lehetőségem volt megismerkedni velük ilyen vidám hangulatban. Móka és kacagás. Mindenki kedvére válogathatott a programokban. A kiszolgálás, ellátás jó pár csillagot megérdemelne, ami ugyancsak hozzájárult a jó hangulathoz. Köszönöm, hogy ott lehettem, felejthetetlen délután volt!

Kutka Éva: Örülök, hogy részt vettünk

Messziről jöttünk. A szponzoromon kívül egy-két embert ismertem. Nagyon jól éreztük magunkat a férjemmel együtt. Ízletes ételek, jó hangulat, boldog, mosolygós emberek társaságában töltöttünk egy csodálatos délutánt. Megismerhettük személyesen Ferenczy Lászlót és párját, Szász Laurát is. Örülök, hogy részt vettünk a Pálfi-Kis-ág családi napján!

Ezeket olvastad már?