Kezdőoldal Ágak Újabb feltöltődős családi nap Felvidéken, a Vass-Beta-ág szeretetteljes csapatában

Újabb feltöltődős családi nap Felvidéken, a Vass-Beta-ág szeretetteljes csapatában

Csaknem ötvenen voltak a 2. Felvidéki Családi Napon. Simonics Éva vezető munkatársai, Vangel Mónika és Nagy Andrea összefogtak és megszervezték a ragyogó hangulatú rendezvényt. Ám nem csupán a saját csapatuknak, hanem Kis Gergely és Pálfi Katika hálózatának testvérágait is meghívták. Éva erről így fogalmaz: – Azért is történt így, mert összetartóak vagyunk és így lehetőség van egymás családját is megismerni. (A további részleteket is a Vass-Beta-ág szlovákiai ágának Ezüst Hálózatvezetője osztja meg velünk.)

 

Bevált helyszín, bőséges ellátás

A helyszín ismét Nagyszegpuszta volt, mert tavaly nagyon bevált mindenkinek. A gulyásról a párjaink gondoskodtak, finomra sikerült, de a hot-dog is kedvenc volt. Mindenki hozott egy kis harapnivalót, sósat, édeset és folyékonyat is persze, mert az is jó jött az jókedvünkhöz.

Programok bőséggel

Volt kincskeresés, a kicsik és a nagyok is élvezték. Mindenki meglepetésére megjelent GIZI BOHÓC a bőröndjével! Csaknem 1 órán keresztül szórakoztatott minket. Felejthetetlen volt!

Happy birthday…

Mindenre gondolt a csapat, megleptek szülinapomra egy csodás tortával is.

Részben „ottalvós”

Estére a vendégek fele hazatért, de, mi, akik ott aludtunk, még táncra is perdültünk, jól szórakoztunk.

A pihenésre is szükség van

Úgy gondolom, kellenek az ilyen összejövetelek is, hisz a felszabadult beszélgetések, nevetések is az életünk részei. Pihenni is kell, nem csak dolgozni! Hálás vagyok Andreának és Mónikának a szervezésért, hisz minden tökéletesen sikerült!

dav

Ezeket olvastad már?