Kezdőoldal Ágak Tartalmas, jó hangulatú őszindítás a Ferenczy-, Vass-, Beta- és Gazdag-ágon

Tartalmas, jó hangulatú őszindítás a Ferenczy-, Vass-, Beta- és Gazdag-ágon

ok erdélyi vendégelőadó szerepelt a budapesti Startképzésen. Nem csoda, hiszen a Ferenczy- és Vass-ágon belül óriási csapat van Romániában. A képen Részegh Magdolna ad elő.

Tökéletesen – kiváló előadókkal fűszerezett, jó hangulatú Startképzéssel – indult 2019. szeptembere. A borongósnak indult vasárnapon szép számmal gyűltek össze a CEU Konferenciaközpontban a Ferenczy-, Vass-, Beta- és Gazdag-ág tagjai. A részleteket Kunné Mazsi, a Gazdag-ág debreceni hálózatvezetője tálalja.

Dr. Kodori Judit

Szeretetteljes felvezetések
Vendégelőadóink Erdélyből érkeztek. Nagyon sok új munkatárs volt köztünk, akik lehet, először hallottak teljes egészében a Biocomról. Házigazdánk, Szász Laura HV szeretetteljes szavakkal vezette fel az első előadónkat, dr. Kodori Judit orvos-természetgyógyászt.

Tehetsz magadért!
A nagy szaktudással és tapasztalattal rendelkező doktornő felhívta a figyelmet a megelőzés hasznosságára az egészségünk érdekében és külön kiemelte a stresszes életmód negatív következményeit. 5 perc stressz 5-6 órára gyengíti le az immunrendszerünket! „Ameddig élsz (nem haltál meg) midig tehetsz magadért!” Kiemelten beszélt még felszívódási zavarokról, hiszen munkája során egyre többet találkozik ezzel a problémával és megoldásként bemutatta a Mikrobiom lehetőségét. Na de, mindennek előtte ott a tisztítási folyamat, amit ősszel nagyon sokan választanak, és beszélt arról a fontos gondolatról, hogy erre lelkileg is fel kell készülni!

Kiss Sándor

75 évesen is fitten
A Biocom cégbemutatást Kiss Sándor HV kapta feladatul, aki 75 évesen is fiatalos lendülettel és humorral igazán élvezetes előadást tartott.

Szabó Évi

Hasznos terméktapasztalatok
Majd következett a terméktapasztalatos pár perc, ahol Szabó Évi Debrecenből (a saját csoportomból…) regenoros élményeiről és eredményeiről mesélt. Évi vegán étrend mellett is ügyesen betartotta a kúrát, sőt facebook csoportjában étrendötletekkel segíti az őt követőket. A mínusz 9 kg is eredménye, valamint az, hogy meglévő (?) problémáját orvosságok nélkül is kordában tudja tartani. Simon Anikó Hv pedig a Mirtill krémről és az új termékről az Immun Protectről osztott meg számtalan (jó és értékes) tapasztalatot.

Simon Anikó

Fülöp Csilla


Akkor jön, amikor kell…
Az üzleti előadást a vendégelőadóink tartották. Szeretetteljes, érzelemdús előadását Fülöp Csilla HV (Erdélyből) kezdte, aki mesélt életútjáról, mennyi mindent kapott a Biocomtól és arról: mikor várja az ember, hogy még lenni kell valaminek az életében, akkor jön a Biocom…

Hasznos ötletek Erdélyből
Vezetője, szintén Erdélyből, Részegh Magdika követte, és amikor már azt hiszed, mindent megkaptál ezen a napon, akkor még rátesz egy lapáttal az érzelmekre. Magdika pörgős, dinamikus, felemelő előadásán csak úgy záporoztak a hasznos mondatok, ötletek, tele pozitív megerősítésekkel, példákkal. Legyél példamutató segítő! Részegh Magdikát érdemes követni, erős, határozott, sikeres vezető!

Sikeres páros
Férje Részegh János is szót kapott, így volt teljes a kép, miért is haladnak olyan nagyszerűen. Támogató sikeres pár, akik egy irányba tartják az életüket és a csapatukra nagyon odafigyelve mutatnak példát.

Részegh János

Taps a feljebb lépőknek
A nap végén elismerések következtek, azokat a munkatársakat köszöntöttük, akik előző hónapban meglépték a 2., 3., 4. szintet, hiszen megdolgoztak a sikerért. Ragyogó napsütésben indulhattunk haza a Biocom hírével. Köszönjük!

Ezeket olvastad már?