Kezdőoldal Ágak Itthon várta őt a pénzügyi-szakmai siker – Pálfi Rita Angliából hazaköltözve lett HV

Itthon várta őt a pénzügyi-szakmai siker – Pálfi Rita Angliából hazaköltözve lett HV

A csapatuk egy részével (és a felső ágvezető, Ferenczy László társaságában) egy képzésen, Budapesten. Középen integet a kamerának Pálfi Rita hálózatvezető.

A csapatuk egy részével (és a felső ágvezető, Ferenczy László társaságában) egy képzésen, Budapesten. Középen integet a kamerának Pálfi Rita hálózatvezető.

2016. január 29-én csatlakozott az üzlethez Pálfi Rita, viszont legalább egy évtizede ismeri. A párja ugyanis Tóth Zoltán, aki már a 2000-es évek első évtizedében is hálózatvezető volt, majd néhány esztendőre Angliát választották. Mióta hazatértek, egyre-másra érkeznek a hírek róluk, és csupa jó: rendesen „beleálltak” az üzletépítésbe, a csapatuk folyamatosan 20.000 pont felett teljesít, egyre újabb HV-jelöltekkel. Azért a többes szám, mert, mint az alábbi önvallomásból is kiderül, Rita mindig segítette Zoltánt a munkában. Csakhogy az eltelt másfél évben ez egy terméktapasztalat hatására egészen más minőségűvé vált: ő maga is hálózatvezető lett! Így a párja a szponzora is lett, akivel együtt építkeznek, az ország számos pontján. Példájuk azt is bizonyítja, hogy az angliai, a hazaihoz képest magasabb jövedelmek Magyarországon is megkereshetők élvezetes munkával. Sőt, a Biocomban ettől sokkal többet kaptak… S most váltsunk vissza egyes számra, ugyanis Pálfi Rita vezetővé válásának története következik, a Gazdag Katalin vezette ágról.

Szponzorával, párjával Tóth Zoltánnal (jobbról), valamint Víghné Fekete Andrea hálózatvezetőjével és az ő fiával, Vígh Tamással (balról)

Szponzorával, párjával Tóth Zoltánnal (jobbról), valamint Víghné Fekete Andrea hálózatvezetőjével és az ő fiával, Vígh Tamással (balról)

Segítettem, de elzárkóztam
Amikor regisztráltam, csak jobban akartam magam érezni egészségileg, nem akartam semmi mást. Az üzleti résztől teljesen elzárkóztam! Azt ígértem, hogy mindenben támogatom, ellátom a háttérfeladatokat, csak ne akarja, hogy én is hálózatot építsek…

Változás kívül-belül
Pajzsmirigy problémáim voltak, s elkezdtem a Reg-Enor kúrát. Akkor még nem tudtam, hogy nem csak a külsőmet, hanem az életemet is meg fogja változtatni ez a döntés! Az életmódváltás hatására 13 kilót sikerült fogynom 4 hónap alatt, s a gondjaim is megoldódtak!

Látták rajtam, ajánlottam
Látták rajtam a változást, beszéltem róla, elmondtam a tapasztalataimat, ajánlottam az ismerőseimnek és egyre nagyobb lett a csoportom! Azt mondtam magamnak, ezt a lehetőséget minél több embernek meg akarom mutatni!

Pálfi Rita a márciusi nagyrendezvényen szponzorával, párjával, Tóth Zoltánnal

Pálfi Rita a márciusi nagyrendezvényen szponzorával, párjával, Tóth Zoltánnal


Kiléptem a komfortzónámból…

Ezután nem volt kérdés, hogy beszélek-e a termékekről és az üzleti lehetőségről, hiszen már volt a hitem. Tudtam, hogy a termékek kiváló minőségűek, hatásosak és az üzlet működik!

„Főállásban”, főnök nélkül, segítőkkel
Több munkahelyem volt nekem is, de mindig hiányzott valami plusz! Vállalkozó családból származom, így példa volt előttem, hogy a saját céljaimért dolgozzak, kitartóan, következetesen. Ebben az üzletben az a nagyszerű, hogy nincs főnökünk, hanem szponzorunk van és több felső vezetőink, akik segítenek mindenben, támogatnak, de nem követelnek. Megdicsérnek, elismernek és ez a mai világban kincs!

Annyit keresni itthon, mint kint
Az utóbbi 4 évben Angliában dolgoztam, hazaköltözve olyan lehetőséget kerestem, amely segítségével annyi jövedelemre tehetek szert, mint külföldön! Amikor erről kezdtem el beszélni embereknek, furcsán néztek rám… „Ugyan már, itthon annyit keresni…” Igenis lehetséges!

Sokkal többet kaptam
Ezt megkaptam, de ennél sokkal többet. Barátokat, szeretetet, hálát, köszönetet, elismerést, pozitív energiát, motiváló légkört a rendezvényeken!

Elhittem, hogy HV lehetek
Képzésekre jártam, ahol ragyogó példákat láttam arra, hogyan lehet sikeres hálózatvezetővé válni! Elhittem, hogy én is képes vagyok rá! 2016. szeptember végén lettem minősült hálózatvezető!

Segítenek a képzések – és a párom
A képzések mindig hatalmas lelkesedéssel, feltöltődéssel és olyan energiával látnak el, hogy tudom, minden lehetséges. A vecsési vezetőképző nekem is rengeteget adott, ott megfogalmazódott bennem újra, hogy én is ezt az utat akarom járni! Az úton kísér a párom, Tóth Zoltán Ezüst Hálózatvezető, akitől rengeteget tanulok. Hálás vagyok neki, hogy hitt bennem és mindenben segít, viszont hagy az én tempómban haladni és fejlődni!

Szeretek emberekkel foglalkozni
Szociálpedagógus vagyok, így mindig is szerettem emberekkel foglalkozni, segíteni nekik, támogatni őket, fogni a kezüket. Csodálatos dolog érezni, hogy bíznak bennünk az emberek és követnek.

Már van vezetőm: Víghné Andrea
Van egy hálózatvezetőm Víghné Fekete Andrea, aki fiával, Vígh Tamással építi az üzletét, kiegészítik egymást! Büszkék vagyunk rájuk!

Cél: EHV!
Következő célom, hogy szeptemberben Ezüst hálózatvezető legyek. Tudom, hogy 2017. szeptemberében az is leszek!

A Visegrádi Vezetőképzőn Víghné Fekete Andrea hálózatvezetőjével (balról)

A Visegrádi Vezetőképzőn Víghné Fekete Andrea hálózatvezetőjével (balról)

 

Ezeket olvastad már?