Kezdőoldal Ágak Szélviharos Egészségmegőrző Klub Zircen – Az időjárás sem lehet akadály Bencsik Évának a Beta-ágon

Szélviharos Egészségmegőrző Klub Zircen – Az időjárás sem lehet akadály Bencsik Évának a Beta-ágon

Hatalmas szélvihar és zuhogó eső volt, amikor újabb vidéki útjára indult Bencsik Éva. De kérte az égieket, hogy épségben oda- és hazaérjen, mert kétség nem volt benne, hogy neki február 4-én oda kell érnie Zircre, az adott időre. Az autó hintázott alatta, száguldásról szó sem lehetett (igen, kicsi kocsi a kis Micra…). Kihívás volt számára az út és a vezetés, rendesen. De megcsinálta! S talán így már jobban érthető – mivel sok ilyen élményen van túl, amikor bizony erősen ki kellett lépnie a komfortzónából – hogyan vált az utóbbi időszakban Ezüst Hálózatvezetővé a Vass-Beta-ágon, mert ez az odaadásáról és az alázatáról is sokat mond. Bár ő elsősorban az égieknek (és az autójának) hálálkodik, hogy a zirci rendezvényt is sikerrel teljesítette, vastagon benne volt persze Ő is. Hogyan? Mindjárt elmeséli.

Keresik az alternatívákat
Unokatestvérem, Gábor és felesége, Éva, fincsi regenoros ebéddel vártak, és már indultunk is a Zirci Városi Könyvtárba. Annyit tudtam előre, hogy Wind Róbertné szervezésével, nyugdíjas mozgáskorlátozottak klubjába érkezem, de nagy meglepetésben volt részem! A Zirci nyugdíjasok, lehet, hogy mozgásukban korlátozottak, mégsem járnak bottal, és nem láttam egy kerekes székes embert sem, nem panaszkodtak, hogy itt fáj, ott fáj. Orvoshoz ugyan eljárnak, de érdeklődéssel keresik az egészségmegőrzés más alternatíváit is. Ezek az emberek kirándulnak, közösségben egymást segítik, tesznek magukért. Pálinkás Rezső, a Klub vezetője csodálatos szervezésével segíti őket.


Tudtam újat mondani az érdeklődőknek
Igaz, megbeszéltük, hogy a képviselőfánkot és a Colát legközelebb lecseréljük Éva asszony regenoros Céklás brownie receptjére és egészséges MSM C-s és Kindervites, Flavonoidos üdítőre. De 38 érdeklődő szempár nézett rám, boldogságom határtalan volt. Tudtam nekik újat mondani!

A Mikrobiom egyre népszerűbb
A Mikrobiomról még kevesen hallottak, ami nem csoda, hiszen ez egy új „tudomány”, mely az egészség új kapuját nyitja meg sokak számára. 35-féle zöldség, és az SCD Herbal nevű probiotikummal, továbbá például MSM C-vitaminnal, KinderVit-tel ízesítve még finom is. Így akár megoldja a „nagydolgokat”, elindít a problémák megoldása felé, hiszen az a belekben kezdődik.

Termékek az életmód megváltoztatásához
Az életmódváltó programunk, mely a 10 napos tisztító-, majd a Reg-Enor kúrával, valamint a táplálkozás reformjával kezdődik, képes pont olyan helyeken segíteni közvetetten, amelyek számunkra általában problémát jelentenek, a túlsúlytól a vérnyomáson át az ízületekig… De rengeteg más terméket és előnyt soroltam fel nekik, része volt a tartalmas listának a Circuline, a Q Vital, a Krill olaj, a Gluco Plus, a Turmeric, a Joint Complex, a Melatonin, és a D3 K2-vitamin is.

A víztisztító volt a sláger
A legtöbb kérdést a víztisztítóval kapcsolatosan kaptam. Bár Zircen van karsztvíz, de ez nem áll mindenkinek a rendelkezésére, a vezetékes ivóvíz sajnos az elöregedett és elvékonyodott csővezeték rendszer miatt nem az igazi. A víztisztító készülék RO rendszerű szűrője teljesen kiszűri nemcsak a szilárd szennyeződéseket, vegyszer- és gyógyszermaradványokat, a méreganyagokat, mint például a klórt, de még a hormonokat, vírusokat, baktériumokat is. Nagy érdeklődés mutatkozott az elérhető áru és a családok biztonságát jelentő víztisztító készülék iránt.

Jön a kollagén!
A kollagénról is, mint az ízületeket, a bőrt és valamennyi szervünk rugalmasságát érintő készítményről is szó esett és lám, eltelt néhány nap és itt van, máris a kezünkbe vehetjük, bekaphatjuk, szórhatjuk, s nemsokára a többit kenhetjük… és élvezhetjük vele a mozgás örömét, valamint az egészségünkre és a szépségünkre gyakorolt jótékony hatását még nyugdíjas korunkban is.

Köszönöm a bizalmat!
Kedves zirci nyugdíjasok, köszönöm a bizalmatokat, az érdeklődő kérdéseiteket, Terikének és Rezsőnek a szervezést, Évának és Gábornak a kedves és szíves vendéglátást. Találkozunk hamarosan!

 

Ezeket olvastad már?