Kezdőoldal Ágak Reg-Enorból wellness hétvége, hálózatvezetői minősülésen át – Szegedi Brigitta utolsó reménye volt a kúra, melyből igazi küldetés lett a Vass-ágon

Reg-Enorból wellness hétvége, hálózatvezetői minősülésen át – Szegedi Brigitta utolsó reménye volt a kúra, melyből igazi küldetés lett a Vass-ágon

Szép a kilátás, mint ahogy jók a kilátások a Biocomban Brigittáék számára


A Reg-Enor és az életmódváltás volt az utolsó reménye Szegedi Brigittának. Semmi túlzás, hiszen noha mindefélét próbált, csak az újabb kilók jöttek, nem az eredmények. Aztán a teljes életmódváltással járó kúrával minden megfordult: a kilók mentek és a sikerek jöttek. Nem csupán az egészség terén (bár az volt az alap), hanem az ajánlások, az online munkamódszerek elsajátítása és a kitűnő szponzorálás révén üzleti szemponból is. A Vass Oszkár – Vass Szombatfalvi Zsuzsa igazgató-ágvezető páros által menedzselt Brigitta azóta megtalálta  küldetését a Biocomban, amit a szponzoroktól ajándékba kapott inspiráló wellness csak erősített, hiszen itt végre érezhetően megbecsülik a munkáját, ami a jutalék mellett ilyen gesztusokból is érzékelhető. A többit elmeséli a Vass-ág új kitűzős HV-ja, aki sokaknak mutathat arra példát: ha már elfogy a remény, akkor még mindig ott a Reg-Enor és a Biocom…

Korábban semmi nem használt

2019. május 21-én regisztráltam a dabasi depóban. Reg-Enort vettem, mert szerettem volna lefogyni. Sajnos, öt év alatt nagyon meghíztam, kipróbáltam mindenféle fogyókúrát, mozgást, semmi nem használt. Azt hittem, jól étkezem, mivel csak étolajjal főztem, vékony felvágottakat, sajtokat, kefíreket, zöldségeket ettem.

Kúra, sok kiegészítővel

Mivel ez volt szó szerint az utolsó reményem, minden szabályt betartva, bizakodva végeztem a kúrát. Menet közben egyre több terméket kezdtem használni a fogyásomhoz:

  • Immun Supreme kapszulát,
  • D3K2-vitamint,
  • Coral Calciumot,
  • Mag-C+B6 kapszulát,
  • C-1000 vitamint.

Mínusz húsz, plusz előnyök

A pozitív változás elég rövid időn belül mutatkozott. 5 és fél hónap alatt lefogytam 17 kg-ot, tele lettem energiával, gyulladások szűntek meg a testemben, a visszereim is láthatóan visszahúzódtak, hála a teljes életmódváltással járó kúrának. Mostanra már a -20kg-nál tartok!

Másoknak is megmutatható

Szinte 100%-os termékfelhasználók vagyunk családommal. Rájöttem, hogy ezt a csodát másoknak is szeretném megmutatni és segítek fogyni, jobban lenni embereknek. A termékfelhasználás mellett az üzleti rész is kezdett érdekelni.

Kiváló szponzorálással három hónap után HV szint

Nagyszerű szponzoraim, Vass Oszkár és Vass Szombatfalvi Zsuzsanna ebben is hatékony segítséget nyújtanak. November végétől kezdtem el Facebook csoportomat és az üzletet építeni. Minden képzésen jelen vagyok, igyekszem maximálisan tanulni, másolódni, ezt a küldetést alázattal végezni. Így három hónap alatt hálózatvezető lettem.

A pénz is számít, ami a segítség fokmérője

Az első HV-jutalékom februárban már közelítette a kétszázezer forintot, aztán jócskán és folyamatosan át is lépte. Májusban például, amikor javában érvényben volt a veszélyhelyzet, majdnem háromszázererre rúgott, úgymond sima hálózatvezetőként. Valóban azt a boldogságot érzem, amikor ránézek a jutalékokra, hogy mennyi embernek tudtam már segíteni!

Megható a megbecsülés

Fél év alatt pedig kitűzős hálózatvezető lettem! Ezt már nagyon vártam… A pillanat, amikor nekem is kitűzte a szponzorom a Biocom kitűzőmet, könnyekig meghatott! Szavakkal leírni, szinte lehetetlen, mennyire megbecsülik a munkámat és támogatnak, hogy minél sikeresebb legyek!

Megerősítő wellness a szponzoroktól

Ajándékba kaptam az oklevelem és névre szóló borom mellé egy Utazási Vouchert, ami egy wellness hétvégére szólt. Demjénben töltöttünk el a párommal 3 fantasztikus napot. Köszönjük, Vass Oszkár és Vass Szombatfalvi Zsuzsanna, ezt a külön kitüntetést! Ez a wellness nagy inspirációt adott a további Biocomos sikerek eléréséhez is!

Wellness-pillanat

A hálózatvezetői oklevél átvétele is nagy boldogságot okozott

Szegedi Brigitta, párjával, egy csapat részeként

Szegedi Brigitta, a Vass-ág kitűzős hálózavezetője párjával és a nagyszerű szponzorokkal, Vass Szombatfalvi Zsuzsannával és Vass Oszkárral

A pihenés is lehet inspiráló, pláne, ha a jól végzett munka után meglepetésként érkezik…

Brigittának fontos, hogy itt megbecsülik, elismerik a munkáját, s az is, hogy sokaknak tud segíteni

Kifogástalan körülmények Demjénben

A párja is támogatja a Biocomos küldetésében

Sok ilyen pillanatuk legyen még!

 

Ezeket olvastad már?