Kezdőoldal Ágak Egyensúlyban a tudásátadás és a csapatépítés: szilvásváradi díszletek között pallérozódtak a Vass-ág vezetői

Egyensúlyban a tudásátadás és a csapatépítés: szilvásváradi díszletek között pallérozódtak a Vass-ág vezetői


Csodás hétvége lesz, mint mindig. Ez a mondat járt Nagy Richárd és Herczeg Bianka fejében, ha rágondoltak arra a hálózatvezető-képzéses novemberi hétvégére, amit a szilvásváradi La Contessa kastélyszállóban tölthettek el a Vass-ág tagjai, ajándékként a cégtől, a hálózatvezetővé válás alkalmából. A Beta-ág felvidéki HV párosa a részleteket is megosztja velünk a számukra legfontosabb tanításokkal, s néhány társuk is csatlakozott a beszámolóhoz véleményével.

Családias kirándulás
Az első nap csodás időjárásunk volt, az érdemi munka után felfedeztük a település széségét, a Fátyol-vízesést, ahová kisvonattal mentünk, majd visszafelé gyalogoltunk-túráztunk. Fantasztikus élmény volt, egy igazi családi hangulatú kirándulás, ahol mindenki mindenkivel kötetlen beszélgetéseket folytathatott. Rengeteget nevettünk, beszélgettünk, közelebb kerültünk a csapattársainkhoz.

Csapatépítő játékok
Az est folyamán játékos feladatokat oldottunk meg, ahol a csapatszellem jelentőségét használtuk ki a játékokra, amiket vezetőink, Vass Szombatfalvi Zsuzsanna és Vass Oszkár Gyémánt Hálózatvezetők találtak ki nekünk. Nagyon tetszettek a feladatok, hiszen arról szóltak, milyen leleményesek vagyunk, hogyan tudjuk használni a társaink-csapatunk, és magunk kreativitását.


Ferenczy László előadása kihagyhatatlan!
A második nap is a szép konferenciateremben tanultunk, fejlődtünk, amit mindenki izgatottan várt, hiszen egy-egy ilyen képzés mindig új tanulságokat, új felhasználható mondatokat,ötleteket rejt magában. Az első előadó az életét tanító Ferenczy László volt, aki pozitív kisugárzásával, határozott megjelenésével és tanulságos mondandójával sok ember életét megváltoztatta már. Olyan tanítást adott nekünk, amely megfizethetetlen, amely tapasztalatokon alapszik, amely megfogadásával mindenkinek virágzó üzlete lehet. Kihagyhatatlan az a rendezvény, ahol Ferenczy László ad elő!

Beta Kádár Tünde: A szponzort keresd a kérdéseiddel!
A nap további részében Beta Kádár Tünde fantasztikus előadását hallhattuk arról, hogy mennyire fontos a szponzoraink véleményét kérni, ha elakadunk valamiben, ezzel nem terhelve más munkatársakat.

Igazi példa a Vass-házaspár
Majd a Vass-házaspár folytatta és fejezte be a napot. Az a rengeteg tapasztalat, amit Biocomos életük során átéltek, az a sok pozitív gondolat, tanítás, az a rendíthetetlen hit és az egymás iránti tisztelet, ami ebből a házaspárból sugárzik, példa számomra. Felnézek rájuk, minden szavuk aranyat ér, minden szájukból elhangzott mondat érték. Olyan érték, amit ha megfogadok, kamatoztathatom.

Bárki sikeres lehet
Tudva azt, hogy számíthatok rájuk, hogy mennyit foglalkoznak a munkatársaikkal, csapatukkal, arra ösztönöznek, hogy dolgozzak, mert belőlem is olyan sikeres ember válhat, mint belőlük. Bárki lehet sikeres, ha hajlandó alázattal végighallgatni és befogadni azt az oktatást, amit átadnak mindannyiunknak.

Tartozunk valahová!
Felfoghatatlan érzések forrnak bennem, mikor ezzel a csapattal vagyok, mert többet jelent az ittlét, mint csak képzést! Egy családot, egy valahová tartozást, egy élményt, közös időtöltést, nevetést, tanulást.

Köszönet a cégnek is
Úgy gondolom, minden vezetőtárs nevében megköszönhetem a Biocomnak azt, hogy egy ilyen szép helyen, mint a kastélyszálló, olyan csodálatos 2 napot tölthettünk el együtt, amely örökre benne ragad mindenki szívében. Köszönjük!

Néhány visszajelzés a vezetőtársaktól:

Pálfi József: Fatasztikusan éreztem magam!
Kedves Ágvezetők! Nagyon szépen köszönöm ezt a csodás két napot! Fantasztikusan éreztem magam, igazi kikapcsolódás volt számomra! Remélem minél hamarabb eljön a következő. Már nagyon várom!

Varga Juhász Laura: Sok ötletet kaptunk
Köszönjük szépen a két napot, nagyon jól éreztük magunkat. Bízunk benne, hogy még sok ilyen szép emlékünk lesz. Sokat tanultunk és sok ötletet kaptunk, hogyan csináljuk tovább, hogy jobbak legyünk.

Czinegéné Ferencz Ildikó: Emelkedünk az ilyen profi képzésekkel
Fantasztikus hétvége, fantasztikus emberekkel, csodálatos környezetben. Most először a férjemmel együtt, aki első perctől támogatott az üzletépítésben, és ma már ő is hálózatvezetőként kísérhetett el engem a festői szépségű szilvásváradi kastélyszállóba. Hálásak vagyunk, mert a Biocom olyan megbecsülést, és olyan profi képzéseket ad, amivel még magasabbra emelhetjük saját és munkatársaink üzleti szintjét is.

Czinege Zsolt: Egyensúly a képzés és csapatépítés közöttEz volt az első kétnapos képzésem. Szilvásvárad gyönyörű hely, a szálloda kiváló, nem is beszélve a társaságról. Remekül felépített két nap volt. Úgy éreztem, megtaláltátok az egyensúlyt a képzések és a csapatépítés között. Zsuzsi motiváló gondolatai, és Oszi szakmai tapasztalatai, mindenképpen elősegítik az előrelépéseinket. Köszönöm Nektek! Szép napot!

Nagy Zoltán: A holnapi mit mondana a tegnapinak?
Kedves Ágvezetőink! Először is Nagyon szépen köszönjük az ajándék kirándulást –felejthetetlen élmény volt, fantasztikus szervezéssel. Nem ecsetelném, hogy mi is tetszett/mi volt jó – minden es mindenki csodálatos volt. Sok pozitívumot/gondolatot hoztam haza, ezek közül hármat írnék le, szerintem ez mindent magába foglal:

– Léghajó – ki kell dobni a homokzsákokat, hogy felemelkedj!
– A holnapi TE magad mit mondana a tegnapi TE magadnak?
– Tanulj meg NEM-et mondani! Nem adom fel!

Török Barbara: Választ kaptam sok kérdésre
Szívből köszönöm a Biocom Cégnek ezt a csodálatos két napot! Rengeteget tanultam és persze pihentem. Nagyon pozitív érzésekkel jöttem haza. Rámutattatok a hiányosságaimra, választ kaptam nagyon sok kérdésre és van bőven min dolgoznom. Ferenczy László előadása szintén aranyat ért! Köszönöm, hogy ott lehettem!

 

cof

sdr

sdr

 

Ezeket olvastad már?