Kezdőoldal Ágak A Biocom volt a májusi Focus Day fókuszában a Ferenczy-Vass-ág rendezvényén, és az elismert Eberhardt család

A Biocom volt a májusi Focus Day fókuszában a Ferenczy-Vass-ág rendezvényén, és az elismert Eberhardt család

Az Eberhardt család a csúcson: Hajni Arany HV lett! A szponzor, Pintér-Pámer Kriszta méltán lehet büszke rájuk.

A Focus Day, ahogy a képzés neve is sugallja, a fókuszálásról szól. Fókuszban a Biocom! Pintér-Pámer Kriszta a visszapillantó írásakor sem felejtkezett el erről, miközben felidézte a május 12-i, nagyszerű budapesti rendezvény részleteit.

Vass Oszkár nemcsak vezette a rendezvényt, hanem értékes gondolatokkal gazdagította is

Népszerűsítsd a Biocom életszemléletét!
A nap házigazdája Vass Oszkár ágvezetőnk volt. Ez már önmagában is garancia arra, hogy ez a rendezvény is csak nagyon jó lehet! Jó volt látni, hogy nagyon sok új és kíváncsi munkatárs jött el erre a napra. A végén el is mondom, hogy mit is gondoltak róla. Oszi előadásában világosan elmondta – és persze bővebben ki is fejtette –, hogy valójában mi is a feladatunk: „A Biocom életszemlélet népszerűsítése!” Ez elég egyértelmű útmutatás a jövőre nézve.

Farkas Ildikó példája sokakat inspirált

Kimagasló terméktapasztalatból jó üzlet
A szünet után Farkas Ildikó, a szegedi központú Molnár-ág csodálatos Arany Hálózatvezetője volt a vendégünk, aki egy döbbenetes terméktapasztalattal csillant fel a Biocom égboltján. 1 év alatt 46 kg-ot fogyott! Egy ottani Startképzésen változott meg az élete. Lehengerlő és magával ragadó előadásában elmondta a mottóját: „Ezt bűn nem elmondani másoknak.” Korábban is volt szerencsém látni és hallgatni őt. Nagyon jó döntés volt meghívni, így mindannyian meghallgathattunk a történetét. Ildikó csodálatos példa arra, hogyan lehet egy kimagasló terméktapasztalatból jó üzletet csinálni. Köszönjük, hogy eljöttél és megosztottad velünk a tapasztalatodat és a tudásodat!

Köszönet a vendégelőadónak!

Terméktapasztalatok
Több fantasztikus terméktapasztalatot is hallhattunk, például egy 14 éves fiatal hölgy példaértékű életmódváltásáról is.

A terméktapasztalatokból mindig sokat lehet tanulni

Teremtsd meg a feltételeket!
A következő előadó Ferenczy László volt. Előadásának címe: Hogyan maradjunk fiatalok. Mindig csodálattal hallgatom tőle azt a hatalmas tudást, amit az évek alatt megszerzett. És ez a tudás messze nem meddő! Sokkal inkább kézzel fogható és az életünkbe beépíthető. Nagyon sok ember hálás érte. Sok meghatározó mondata közül kiemelnék egyet: „A test meggyógyítja önmagát, ha ehhez megkapja a megfelelő feltételeket.”

Ferenczy László most is használható tudással ajándékozta meg a hallgatóságot

Eberhardt Janka is a vezetők sorát gyarapítja a családból

Kiemelkedik az Eberhardt család
A mostani rendezvényen sem maradhattak el a szintlépések. Szeretem ezt a részt is! Jó látni a csillogó szemeket és együtt örülni a boldogságuknak. Viszont személy szerint nekem nagy öröm volt, hogy elismerhettük csapatunk egyik csodálatos vezetőjét, sőt egy olyan családot, ami mindenképpen példaértékű.

A száraz tények:

  • Eberhardt Hajnal Arany Hálózatvezető lett.
  • Lánya, Eberhardt Janka hálózatvezető lett.

Drága Eberhardt család, nagyon szeretünk Titeket!
Nem tudok róluk érzelemmentesen beszélni. Rengeteg közös élmény fűz össze minket. Kívánom, hogy közös utunk soha ne érjen végetí4

Az újak jönnek legközelebb is!
A visszajelzések alapján az újak nagyon jól érezték magukat és eljönnek a következő rednezvényre is, és újabb érdeklődőket is hoznak magukkal. Találkozzunk a következő Focus Day alkalmon, ami 2024. június 9-én lesz. Legyünk minél többen, hiszen az ilyen képzéseken születnek a jövő vezetői! Aki lehetsz akár Te is. Köszönjük ezt a csodás napot!

Vass Szombatfalvi Zsuzsanna és Beta Tünde ágvezetők

Az összefoglaló írója, mint ágvezető is beállt egy szelfire a felső vezetői közé

Ezeket olvastad már?