Kezdőoldal Ágak Őszindító Startképzés a Molnár ágon: hogyan legyél motivált a nyári hónapok után?

Őszindító Startképzés a Molnár ágon: hogyan legyél motivált a nyári hónapok után?

Nagy szeretet ölelte körbe Ferenczy Lászlót, a Startképzés díszvendégét

Startnapot tartottak a Molnár-ágon szeptember 3-án. Nyugodtan lehet mondani, hogy „fergeteges” napra számíthattak, hiszen Ferenczy László volt a vendégük. Ez a jelző viszont most nem csak neki köszönhető, hanem az összes előadónak, és Szélpál Andreának, aki most más szemszögből világított rá üzletünk lényegére. Imre Zsuzsanna beszámolójából az is kiderül, milyen kitűnő példákkal mutatták meg az ág tagjainak a  rendszer teljességét.

Rólad szól!
Mosolygós, vidám hangulatú reggelre ébredtünk. Mindannyian éreztük és tudtuk, hogy a mai nap rendkívüli, mivel Laci (Ferenczy László, az Egészségkönyv írója) vendégünk lesz. A koordinátor a mindannyiunk által szeretett Dankó János volt, aki bevezetőjében elmondta: „Ez a nap csak rólatok szól. Legyen bármi, amire vágysz, ez a rendszer biztosítja NEKED.”

A cél a legfontosabb
Első előadónk a mindig hatalmas energiával rendelkező Szélpál Andrea ágvezetőnk elmondta, hogy először is a CÉL a legfontosabb, nézd meg, hogy éppen milyen mókuskerékben vagy. Tűzd ki célod, hogy abból, aki vagy, azzá válj, aki lenni akarsz. Tedd mellé a Biocomtól kapott eszközt és lehetőséget annak megvalósítására.

A változás termékhasználattal, példákon keresztül:

 • Faragó Ferenc beszélt a tiszta ivóvíz fontosságáról.
 • Farkas Ildikó a saját példáját, a fogyást és pajzsmirigy rendbe tételét mesélte el.
 • Vituska Albin a gyermekeinek az allergiából való kilábalását mondta el.
 • Tóth Gábor szemléltette a mágneses eszközeink rezsicsökkentő hatását.
 • Laskai Nóri a vegyszermentes háztartás titkaiba avatott be.
 • Szélpál Andreánk pedig a 24K „arany” krémeinket prezentálta.

Problémák és megoldások
Ezek után következett a Startnap fénypontja: Ferenczy László fergeteges előadása. Olyan mindenre kiterjedő ismertetést kaptunk a mai egészségi helyzetről, mérgező ételeinkről, valamint személyiségromboló környezetünkről, hogy aki ezt nyitott szívvel végighallgatta, bizonyára felébredt benne a változtatás vágya. Kiemelte, hogy a mai korban nagyon fontos, hogy tudatos legyél. Ehhez ajánlott irodalmat is, hogy élesítsük elménket. Az volt a csodálatos, hogy egyértelmű megoldásokat ismertetett a Biocom alkalmazásával. Kihangsúlyozta az ÉN jelentőségét a változtatásban. Fantasztikus volt, előadóként és emberként egyaránt!

Dr. Kiss Ildikó új hálózatvezetőnek is járt a gratuláció

Mivé válhatsz, ha használod, ha éled a rendszert?
A következő blokk arról szólt, hogyha használod, éled a Biocom rendszert mivé válhatsz.

 • Zsóriné Deák Bözse elmondta, hogy mit is jelent, ha üzletileg tekintesz a Biocom rendszerre.
 • Farkas Ildikó az elmúlt 3 évét mesélte el. Azaz: hogyan lehetsz Te is Arany HV?
 • Majd következett Kiss Ildikó, aki elmesélte, hogy az ő életében mit is jelent a Biocom, és miért is érte meg, hogy 16 éve töretlenül teszi a dolgát. Most érte el a hálózatvezetői szintet, és igazi példává vált kitartásból is!
 • Sajbenné Ildikó elmondta a képzéseink fontosságát, s hogy egyetlen egyről sem hiányzott, amióta a rendszer mellett döntött…
 • Olasz Ildikó szintén saját történetén keresztül rávilágított arra, hogy ha az ember nyomógombját megtalálod, onnantól tudod motiválni.
 • Lukács József és Fejér Hajni igaz, „csak” másfél éve vannak közöttünk, de ahogyan megváltozott az életminőségük, a személyiségük, az igazán példaértékű.

Olasz Ildikót, a Hónap Hálózatvezetőjét ismerte el Szélpál Andrea ágvezető

Lukács József és Hajni másfél év alatt is sokat tett le az asztalra

A Hónap HV-ja
Ezután következtek az elismerések, minősülések. A hónap hálózatépítője kupát Olasz Ildikó vehette át. Ágvezetőnk behirdetette az ágvezetői versenyt, ami mostantól indul.

Feltöltődtünk
Zárszóként: ez a nap is nagyon sokat adott, mind tudás, mind érzelmek szempontjából. Ahogyan mondani szoktuk, feltöltődtünk. Aki részt vett a képzésen, biztos vagyok benne, hogy megtalálta a motivációját. Innentől csak alkalmazni kell!

Fontos a minősülések megünneplése

Olasz Ildikó is saját sztorit mesélt

Sajbenné Ildikó minden képzésen jelen van

Farkas Ildikó 3 év alatt lett Arany HV

Sokat vártak és sokat kaptak is tőle

A terméktapasztalatok mindig szerves részei a képzésnek

A tiszta víz is fontos

“Fontos, hogy tudatos legyél”

A rezsicsökkentés kiemelt téma manapság

Egy történet az allergiától való búcsúzkodásról…

Kitűnően jelképezi a hangulatot ez az ágvezetővel közös szelfi

Ezeket olvastad már?