Kezdőoldal Ágak Megszületett gondolat, felszínre tört a szeretet, minden nap tett érte – így nyerte el az autózás jogát Széplaki Edina a Baranyi Teamben

Megszületett gondolat, felszínre tört a szeretet, minden nap tett érte – így nyerte el az autózás jogát Széplaki Edina a Baranyi Teamben

A képen kültéri, ég, lábbelik, jármű láthatóAutomatikusan generált leírás

A csapatának tagjaival

Büszkeséggel töltötte el Széplaki Edinát, hogy csapatukon belül már három alkalommal nyerték meg vezetői a Biocomos autót az elmúlt hónapok legjobbjaiként. A legutolsó alkalomnál az ő kedves párja megkérdezte: „Te mikor nyered meg?” Itt ültetődött el a gondolat az ő fejében is, és tette fel magának ugyanezt a kérdést. Majd most – jött is rá a válasz azonnal. S annak ellenére célként tűzte ki, hogy ő nem vezet, de lesz majd, aki hajtja… A Tóth-Wolford-ág Baranyi Virág Gyémánt HV által menedzselt csapatának újabb autónyertese osztja meg sztoriját, felső vezetője gondolatai előtt.

Széplaki Edina hálózatvezető: Keresd, akivel egy az utad!
A bevezetőben említett célkitűzés után a történet végére ugrunk, majd a szeptember sikerét részletezzük a múlt hónap egyik legjobbjának szavaival. – Október 4-én délután nagy örömsikoltás törte meg a csendet, szeretett otthonunkban. Szívből jövő örömsikoltás, mely Kovács Bence telefonhívása után történt, miután megtudtam, én lettem a szeptemberi hónap nyertese, és választhatok egy autót.

A képen jármű, Szárazföldi jármű, kerék, autó láthatóAutomatikusan generált leírás

Széplaki Edina és férje, Széplaki Szabolcs

Álmodj, gondolj nagyot…
Amikor egy gondolat, egy vágy megfogalmazódik az ember fejében, akkor ő már tudja, mit is szeretne, hisz vágyakozik rá. És amikor azt is megérti, mi kell ehhez, akkor már nincs más dolga, csak tenni, minden nap tenni érte. Ha a benned lévő szeretet, amit érzel a csapat, a vezetőid, a kúrázóid iránt a felszínre tör, már nyert ügyed van. Keresd azokat az embereket, akikkel egy az utatok!

A képen jármű, ég, Szárazföldi jármű, kültéri láthatóAutomatikusan generált leírás

Széplaki Edina nyertes lett!

Mottó
Hasonló a hasonlót vonzza. Építs egy ütős csapatot magad köré, tanítsd őket, minden tudásodat átadva. Terelgesd őket, mint tyúkanyó a csibéit, és hidd el, a siker nem marad el!

Baranyi Virág Gyémánt Hálózatvezető: Amikor a siker végigsöpör egy csapaton…
Szinte rendszeresen olvashatjuk Baranyi Virág vendégsorait az oldalon, hiszen egy olyan csapatot vezet a Tóth-Woford Teamen belül, melynek munkatársai sorra viszik el egy hónapra a legjobbaknak járó céges-matricás autók egyikét… – Öröm, büszkeség, hála, szeretet: csupa-csupa olyan szavak, melyek az elégedett, sikeres emberek szótárát alkotják. Saját sikered megélése valóban fantasztikus, de amikor azt a tudást adod át egy másik személynek, amivel te is sikeres tudtál lenni, és a recept nála is működik, akkor érezheti egy vezető, hogy valóban jó úton jár!

Az élmények jelentik az esszenciát
A Biocom rendszer több területen kiemelkedő szolgálattal bír, számos üzleti terméke van, melyek fizikailag megfoghatók, láthatók bárki számára, de azok a kézzel nem megfogható, csak megélhető, átérezhető élmények, melyek ugyan nem mindenki számára láthatóak azonnal – nos azok az igazi esszenciák, melyet a rendszer használatával nyerhetünk.

A tetteidnek hatása van!
A tetteidnek hatása van, amikor elültetsz egy magot, megszületik benned egy gondolat, egy ötlet és azt elkezded végrehajtani, Te, mint vezető és követnek a csapatod vezetői is, annak bizony meglesznek az eredményei. Lehet, hogy kezdetben bizonytalan vagy, vannak benned kételyek, ez teljesen normális, de ha szíved mélyén hiszed, hogy jó, amit csinálsz és nem szegi kedved semmi, mert Te bízol a megérzésidben, felső vezetőidben, akkor megadatik az a beteljesülés, amire vágysz. Az eredmények nem azonnal érezhetők, várnod kell, ki kell tartanod, lehet, kitérőt kell tenned, de a beléfektetett időd, energiád megtérül, és az olykor rögös út is kisimul.

A képen jármű, kerék, Szárazföldi jármű, közlekedés láthatóAutomatikusan generált leírás

Széplaki Edina, a hónap egyik legjobbja, és közvetlen vezetője, Baranyi Virág

Többre hivatott
Köszönöm szépen az iránymutatást felső vezetőimnek, s a közevetlen vezetőmnek, Széplaki Edinának, hogy elfogadta anno a hívó szót, így a bizalmi hídon átérve együtt haladunk a sikeresség felé. Boldogsággal tölt el, hogy Edina és párja, Szabolcs, illetve a gyermekei is élvezethetik a Biocomos Audi nyújtotta hihetetlen élményeket. A Biocomos családja mellett méltán lehet büszke a közvetlen családja is arra a nőre, aki nem ismer lehetetlent, és bebizonyította önmagának és a világnak, hogy igenis többre hivatott!

A képen jármű, Szárazföldi jármű, kültéri, kerék láthatóAutomatikusan generált leírás

A szponzorálást segítő vándorkosár Audival érkezik…

A képen jármű, kültéri, közlekedés, szöveg láthatóAutomatikusan generált leírás

Indulás!

A képen jármű, Szárazföldi jármű, személy, kültéri láthatóAutomatikusan generált leírás

Gyöngyös utcáit is hódítja a Biocomos Audi

Ezeket olvastad már?