Kezdőoldal Ágak Új élet, 50 felett – Laczkó Zsóka a gyári dudaszót cserélte a Biocom dallamára a Tóth-Wolford-ágon

Új élet, 50 felett – Laczkó Zsóka a gyári dudaszót cserélte a Biocom dallamára a Tóth-Wolford-ágon


Laczkó Zsóka Biocomos élete úgy indult, mint sokaknak. Csak fogyni szeretett volna, hogy tudjon futkosni, trambulinozni az unokáival. Szépen el is érte, amit szeretett volna, 51 évesen – három évvel ezelőtt – 2017-ben. S mivel tetszett neki az „új” érzés (jó közérzet, lazaság, új ruhatár…), felülemelkedve a félelmein, meg sem hallva a rosszalló megjegyzéseket, „kitört” a gyárból, és saját kezébe vette az életét. Ma már a Tóth-Wolford-ág hálózatvezetője, és nagyobbakat álmodhat, mint bármikor! S hogy mit nyújt számára a Biocom? Ezt először az ágvezető-szponzor házaspár, Erika és Lali mutatta meg neki, azóta már éli is, sőt, továbbadja. Már csak ezért is érdemes elolvasni a sorait. Különösen azoknak, akik még „dudaszóra” dolgoznak…

Inspiráló figyelem

Egyszerű gyári munkás voltam, két műszakban dolgoztam egy német cégnél. Hajnali 03:40-kor keltem… 5 órakor dudaszóra már dolgoztunk. Munkatársaim figyelték a változásom, ez jó érzéssel töltött el, inspirált. Bár ők nem hittek benne.

Legyőztem a félelmet

Mindenkiben ott a tettvágy, csak általában erősebb a félelem. Én 3 éve hagytam magam, hogy szponzorom elkezdjen „csiszolni” – és milyen jól tettem! Pedig kaptam hideget-meleget ismerősöktől, de nem érdekelt, mert a szándék erősebb volt a félelmeimnél.

Több van benne!

Erika és Lali leutaztak Pécsre, akkor értettem meg, hogy nem csupán a fogyás adta lehetőségeket lehet kihasználni, ebben ott rejlik egy jobb, minőségibb élet lehetősége is, ahol a magam főnöke lehetek. Így belevágtam az üzleti részébe is, hiszen a termékeket akkorra már ismertem és szerettem.

Egy pécsi rendezvényen


HV szint, verseny, vállalkozóvá válás, rendezvények

Nyolc hónapon belül hálózatvezető lettem. Nyertem versenyt, sőt a Kónya birtokon is eltölthetem egy csodás hétvégét. Jutalékom egyre szebb lett, így 2017. november 15-én vállalkozóként másodállásban folytattam a Biocomos életem. Mohácson több rendezvényt is tartottuk együtt a csapatunkkal, Lali és Erika támogatásával, iránymutatásával.

Ott felmondtam, itt szabad lettem

Csapatom szépen gyarapodott, s ennek hatására is, 2019. március 1-től főállásban kezdtem el dolgozni. Felmondtam akkori munkahelyemen! Elkezdődött a boldogság és a szabad élet! Megszűnt a hajnali kelés, a „másnak dolgozz kevés pénzért” állapot.

Megtaláltam ’A’ lehetőséget

Nagymamaként megtaláltam a lehetőséget, ahol mindent valóra válthatok, amit csak szeretnék. Szeretek otthonról dolgozni, másoknak segíteni úgy, hogy közben unokáimmal is minőségi időt tölthetek.

Nagyobbik unokájával, akivel már könnyebb futni…

A fotó azt a pillanatot rögzíti, amikor hálózatvezető lett

Otthonról, lazán

Otthonról dolgozni lazán, segítve másoknak, fiatalosan érezni magad, ez az igazi élet! Ezt szeretném megmutatni mindenkinek.

Segítek a változásban

Mit nyújtott nekem ez a csodás életmód? Szabadságot, egészséget, jobb életet, barátságot, hitet magamban. Az én életem megváltozott, célom, hogy mások életét is változtassuk meg.

Home office: lehetőség

A jelenlegi vírusos helyzetben még kimondottan előny is, hogy otthonról dolgozhatom. Ha ezt lehetőségként éljük meg, akkor szabadságot kapunk a saját időnk felett. Mi döntjük el, hogy mikor és honnan dolgozunk, számunkra így a pohár félig tele, nem pedig félig üres! Nekem csak adott ez az életmód, ez a lehetőség. Használom a saját webáruházamat, kedvezményesen vásárolok, elmesélem másoknak is, én osztom be az időm. Szeretem a munkám, szeretek így élni. Gyertek velem minél többen!

Hálásan köszönöm szponzoraim, Erika és Lali támogató segítségét, tanítását!

Kisebbik unokája, aki soha nem beteg. Érdemes figyelmi, mit dézsmál éppen…

Pillanatképek a Biocomos életből: rendezvényeken, otthon, előadóként, Szabó Sigfriddel…

Pillanatképek, 2.: jól láthatóan a család életének részévé vált a Biocom…

A Kónya-birtokon, mint versenygyőztes, a nagy csapat tagjaként

Laczkó Zsóka férje, Zoli a csapat tiszteletbeli fotósa

Ezeket olvastad már?