Kezdőoldal Ágak 17 kiló elhagyta, s egyre jobban érzi magát: igazi példa Gara Márti

17 kiló elhagyta, s egyre jobban érzi magát: igazi példa Gara Márti

x1

Gara Gellértné Márti a Kosiba-ág hálózatvezetője, 2002 óta tagja a csapatnak. Korábban pedagógusként dolgozott és igen aktív dohányos volt, az alakformálással nem volt gondja. Története 8-10 évvel ezelőtt kezdődött, amikor leszokott a dohányzásról (segítséggel). Mint a jászladányi vezető írja: mellesleg nem volt könnyű, elkezdődött a változókor, és némileg nyugodtabbá vált az élete. Ám a kilói megindultak, az egészsége pedig kezdett kibillenni. Innen adjuk át a szót neki, aki egy szigorú diétával (és elmondása szerint a Biocom termékek használatával) sikeres időszakon van túl.

Felkúszó kilók
Lassan-lassan azzal szembesültem, hogy minden télen felkúszott 2-3 kg. Eleinte úgy gondoltam, hogy jön a nyár és a hőséggel majd leolvadnak a kilók is. Csalódnom kellett, nem így történt… A családban 5 éve történt tragédia kapcsán sem indult meg a fogyás, ami azért máshol megfigyelhető, sőt, még mindig kúsztak a kilók fölfelé. Most már azonban az egészségem is több oldalról kezdett károsodni, ami aggodalommal töltött el.

Candida kúra, szigorú étrenddel
Eldöntöttem, felkeresem dr. László Máriát, aki jelezte nekem a nem kis mértékű candida gomba túltengés valószínűségét. Nagyon intenzív kúrába kezdtem 2015. májusában. A doktornő a Candida Cleanse és a Natu-Lax termékeket ajánlotta méregtelenítéshez, mellé természetesen a candida kúra szigorú étrendjét. Eldöntöttem, így egy percig sem volt kérdés, hogy betartom-e! Mást nem változtattam az életmódon, így nem iktattam be több mozgást sem.

Amit szedtem a kúra során a termékekből:

– Q-Vital napi 1-2,
– DHEA napi 1,
– Candida Cleanse 3×2,
– Natu-Lax napi 1vagy 2, vagy még több, egyéni érzékenység szerint. Ezeket még most is szedem!

De a kúra elején még ment:
– a D-vitamin,
– a C-vitamin,
– valamint a Colostrum is.

És amit nem ettem:

– fehér liszt,
– élesztős dolgok,
– erjesztett dolgok,
– tejtermékek,
– mindenféle édesség, sütemények,
– gyümölcs (kivéve: grapefruit, citrom, gránátalma),
– olajos magvak, étolaj.

Szinte teljesen megegyezik a Reg-Enor diétával.

Gyümölcsre éhesen, kitartással
Mivel én nem szeretem sem a keserűt, sem a savanyút, így gyümölcsimádó létemre, tavaly gyakorlatilag egy falatot sem ettem. Pedig bizony óriási volt a csábítás, sok-sok gyümölcs mosolya kacérkodott velem egész évben… De nem tudtak manipulálni, a döntésem a fejemben óriási, és megingathatatlan volt. Azt gondoltam mindig, hogy a végén úgyis én fogok mosolyogni!

Beljebb varrt gombok
Nagyon nehezen indultak el a változások pozitív irányba. Nem tudom pontosan mikor, de egyszer csak azt vettem észre, hogy enyhülnek a tünetek, némely elmaradt, és a nadrágomon egyre beljebb kellett varrni a gombot is. Ez szeptember tájékán lehetett, az akkori fényképem már nem az indulást mutatja.

Megerősítő, látható változások
Amikor tapasztaltam az egészségemben a pozitív változást, és azt láttam, hogy a mérleg egyre kevesebbet mutat (jelenleg 17 kg-mal!), akkora erőt adott, hogy nem volt kérdés, csinálom-e tovább. Egyre jobban érzem magam a bőrömben!

Erős volt a célom!
Ha elég erős a célod, kellő motivációt ad ahhoz, hogy a célhoz vezető úton felmerülő nehézségeket legyőzd! Döntsd el, és csináld meg! A példa én vagyok!

Ezeket olvastad már?