Kezdőoldal Ágak Össze-Kovácsoló Sikerképző a Kosiba-ágon, visegrádi wellnesszel egybekötve

Össze-Kovácsoló Sikerképző a Kosiba-ágon, visegrádi wellnesszel egybekötve


A képzés 3 napos volt (2019.október. 20-21-22.), de a cél: 1! Összekovácsolás – persze a tanulás mellett. Mert természetesen mind2-ről szólt az évi 2 HV-képzés őszi állomása, a Visegrádi Wellness Hotelben, a Kosiba-ág „szokásos rezidenciáján”! (Köszönet a részletek színes tálalásáért Urbán Andreának.)

Vezetők születtek, ismeretségek köttettek
Lassan aludni tér a természet, mint az Petneki Jenő: Ősz című versében is olvasható:

„Szállnak, szállnak, peregnek a levelek,
erdő, mező lakóinak, puha ágyat vetnek.”

Node, a Kosiba-ág vezetői éppen aktivizálódnak, s mint a cím is mondja „össze-kovácsoló” vezetőképzést tartottunk! Mivel ez évben is születtek új vezetők (sőt, Ezüst, Arany HV-k egyaránt), fontos, hogy megismerjék a csapatot és mi is őket. Együtt, céljaikkal meg tudjuk tervezni a jövő vezetőit is!


Valóban egy csapat vagyunk
Ez alkalommal volt vendégelőadónk is, mégpedig nem is 1, hanem 2: a Czentlaki házaspár, azaz Betarix és Zoltán! Fontos, hogy a vezetőink lássák, hogy nem csak a Kosiba-ágon vagyunk „egy csapat”, hanem a Cég szintjén is!

Kiegészítjük egymást
Nagy tisztelettel és szeretettel hallgattuk, szinte ittuk minden szavuk. Láthattuk, ők hogyan dolgoznak, milyen kemények és lágyak egyszerre! Szívet-lelket összehozva egészítik ki egymást! Mert valljuk be, nem vagyunk egyformák. A Kosiba házaspár József és Hajnalka is jó példák erre! Hajnalka csupaszív és József az, aki „tartja a gyeplőt”, hogy szét ne ugorjon az a ménes… Jó párost alkotnak ők is. Ezért (is) követhető példák és példaképek!

Tartalmas és színes program, kikapcsolódással
Ami a további programot illeti, szó volt a képzés fontosságáról, az új munkatársak bemutatásáról. Terítékre kerültek a hálózatvezetők feladatai, teendői a sikeres üzlet- és csapatépítéshez. Ebben csodálatos vezetőnk, Kosiba Istvánné Ilike engedett betekintést! No és persze volt, ami elmaradhatatlan, a várva várt wellnesszel, és a királyi lakoma, amelyeket a továbbiakban képekben mutatunk be, hogyan is történtek…

 

Ezeket olvastad már?