Kezdőoldal Ágak (Létszám)fejlődés, aranykitűző – jó júniusi hírek a Molnár-ágból

(Létszám)fejlődés, aranykitűző – jó júniusi hírek a Molnár-ágból

A mosolyok, a virágok és a dísztáskák is jelzik az elismerést. Jó úton járnak!

Hogy mitől volt lendületes a Start képzés szombaton a Molnár-ágban?
A lendületet a hálózatépítésben mindig az új belépők létszáma adja, amiből nem volt hiány a múlt hónapban sem. A létszámfejlődésből pedig a legszebb továbblépés, ha az új emberek ott is vannak a Start képzésen. Szombaton ismét bővelkedtek új munkatársi létszámban Szegeden és ezért (is) nagyon büszkék lehetnek magukra!

Hogy mitől volt értékes?
A szakmai nap levezetője, irányítója Kozmáné Gyovai Katalin új hálózatvezető volt, aki tavaly novemberben indult és már vezetői szinten dolgozik. Kati sok új munkatársnak példát mutatott gondolkodásával, hozzáállásával, életszemléletével. A közel 100 fős szakmai napon Magyarországról, Vajdaságból (Szerbia), Belgiumból érkező munkatársak pozitív energiái, és az előadók fantasztikus felkészültsége mutatta: ismét egy felejthetetlenül szép és értékes napjuk volt Szegeden!

S hogy mitől volt dinamikus?
A sok új csatlakozó és részben már elkötelezett, részben még töltekezni vágyó, kíváncsiskodó új regisztrált jelenléte nem új elem a szegedi képzéseken. Így nem véletlen, hogy havonta lehet olyan fényképet készíteni, amely tele van mosolygós, a céljaik felé az első lépéseket megtevő emberekkel, akik ugrottak egyet (vagy kettőt) a karrierlétrán.

Ugyanakkor most is volt egy üzletépítő személyiség, aki ebben már élen jár, s utat mutat a most kezdőknek, hiszen ő is csupán esztendeje részese az üzletnek. Banka Csilla hatodszor is „megvédte a négyezrét”, így a hv megnevezés hivatalos használatán túl, mely már hónapok óta hivatalosan jár neki, egy aranykitűzővel is elismerték a munkáját.

Banka Csilla Biocom aranykitűző boldog tulajdonosa!
Csilla egy éve hozta meg élete legjobb döntését, amikor regisztrált a Biocom üzletbe és ezzel jegyet váltott a szabadság felé vezető útra. Céltudatos, alázatos, őszinte hozzáállása magában hordozta a siker, az eredményesség lehetőségét.

A siker nem is váratott sokáig magára, hiszen ez év áprilisától már hálózatvezetőként dolgozik, és valósítja meg céljait. A júliusi szakmai nap eddigi munkájának csúcsa, elismerése, hiszen az elmúlt három hónapban 5000 pontérték alá nem ment a havi forgalma, így méltán vehetett át vezetőjétől, tanítójától, Dankó János arany fokozatú hálózatvezetőtől egy gyönyörű Biocom aranykitűzőt.

Csilla példaértékű hozzáállása sokakat sarkallt arra az elhatározásra, hogy komolyan fogalmazzák meg céljaikat, és így szabadok lehetnek a Biocom üzlettel!

Van miért és kinek gratulálni
Molnár Antal, az ág vezetője érthetően örömtől sugárzó sorokkal köszönti a sikereket elérőket, és biztatja az önmegvalósítás útjára lépett új munkatársakat:

„Csilla, János őszinte szívvel gratulálunk! Személyes őszinte elismerésemet fejezem ki Csillának az egész Molnár-ág nevében, és egyben kívánok neki nagyon sok aranykitűzős üzlettársat! Őszinte szívvel gratulálok Dankó János arany fokozatú hálózatvezetőnek, aki sok éves példamutató munkájával nagyon komoly etalon sokak számára a Molnár-ágban. Gratulálok mindenkinek és nagyon eredményes júliusi hónapot kívánok!”

Aranykitűzős hv és arany fokozatú hv - Banka Csilla és Dankó János. S ez még csak az út eleje...

Ezeket olvastad már?