Kezdőoldal Ágak Fogyiverseny színesítette a második makói Reg-Enor Estet a Molnár-ágon

Fogyiverseny színesítette a második makói Reg-Enor Estet a Molnár-ágon


Nagy várakozással indult neki Joó Mária a második Reg-Enor estjük megszervezésének Makón, de ez egy kicsit más volt, mint az első, mert „fogyiversenyt” is hirdettek és ennek a 4 hónapnak a lezárása volt az a csodás nap. A Molnár-ágon, Olasz Ildi HV csapatában dolgozó munkatárs részletes beszámolója rengeteg megerősítő tapasztalatot is rejt, hiszen a versengés lezárása tele volt értékes megosztásokkal.

A moderátor is regenorozó volt
Elsőként szeretném bemutatni egyik legfrissebb munkatársunkat, Dencsik Tamást, aki 4-es szintű munkatársként kapta a moderátori feladatokat. Bőrproblémáira kereste a megoldást, és megtalálta. Belekezdett a Reg-Enor kúrába és majdnem 2 hónap elteltével nagyon szépen jönnek a pozitív eredmények. Innentől már az üzlet is érdekessé vált számára. Az alapkérdésre: (Hogyan tudnék sok-sok ember életébe pozitív változást vinni?) folyamatosan adja munkájával a választ.


Válaszokat kapott, majd tanítani kezdte
Az első előadónk a mindig derűs, kitartó, 5. szintű munkatárs, Horváth-Varga Sándorné Mariann volt. Elmondta, hogy egy családi tájékoztatón találkozott a hálózati termékekkel és az életmódprogrammal. Ő szintén állapotjavulásra kereste a válaszokat. Zsírmája VOLT, amit csupa nagybetűvel írok… Ezzel még nincs vége csatlakozása miértjének, mivel kislánya problémájára is megtalálta a megoldást. Aztán elkezdett „másként” is gondolni a Biocom rendszerre. Mégpedig üzleti megoldásként, így nemcsak használja, hanem tanítja is ennek a módszernek a használatát. Mariann előadásában beszélt a cégről, az alapítókról, akik több mint 23 éve vezetik a céget. A termékek 4 fő csoportba sorolhatók, ezek a következők: tiszta ivóvíz, egészségmegőrzés, környezettudatos háztartás, haj- és szépségápolás. Aztán rátért a Reg-Enor méltatására, annak jótékony hatásaira, illetve saját példáján megmutatta, mi mindenre lehet megoldás ez a Szabó Sigfrid Géniusz-díjas feltaláló által létrehozott nagyszerű termék.

Friss terméktapasztalatok
Ezután következtek a terméktapasztalatok. Olyan vallottak, akik 4 hónapig végigcsinálták a Reg-Enor kúrát, így versenyben maradtak.


Áttértek a regenoros étkezésre
Marsovszkiné Kiss Eszter kezdett, aki 3 gyermek édesanyja, a legkisebb 1 éves. Elmondása szerint az elhízásnak az volt az oka, hogy a gyerekek, amit meghagytak, megette és így szépen rárakódtak a plusz kilók. Kereste a megoldást, majd Olasz Ildikó hálózatvezetővel találkozott, és ő megoldást kínált a problémára. Eleinte kétféleképpen főzött, majd mindenki a regenoros étkezésre tért át körülötte. Nem volt éhezős, mindig megkapta a segítőktől a kérdéseire a választ.

Finom falatok a kúra során
A következő versenyző Aranyné Böjti Szilvia. Mariann által került kapcsolatba a Reg-Enorral. Refluxa volt és 14-15 kg súlyfeleslege. A hentes férj mellett volt bőven ennivaló, csak egy kicsit másként kellett elkészíteni a finom falatokat. Kezdte a 10 napos béltisztítóval, majd következett a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúra. Nagyon jó tapasztalatai vannak, s örül, hogy belevágott a versenybe.


Zsírral főzés? Nem gond!
A harmadik versenyző Tóth-Pál Lászlóné Andi. Ő is 3 gyermek édesanyja, de ők már felnőttek. Óvodapedagógus és vezető is egyben. Ő is súlyproblémáira kereste a megoldást. Ekkor találkozott a Reg-Enorral. Neki nem volt semmi problémája azzal, hogy zsírral kell főzni, pont ez volt a jó. Elmúlt a lábdagadása, nagyon jól érzi magát. Sokan megcsodálták már, hogy milyen sokat változott az alakja, kisugárzása. Andi is folytatja a versenyt, mert szeretne még pár kilótól megszabadulni.

Neki találták ki ezt az étrendet
A negyedik Répa Csilla volt, aki továbbra is versenyben marad. Csilla egy állapotfelméréssel kezdte és annak megállapításai miatt azonnal neki is fogott az életmódváltásának. 4 hónap Reg-Enor kúrájának eredménye fantasztikus, mind állapotának javulása, mind testsúlyának csökkenése miatt is. Mivel még nem elégedett a kilókkal, ezért úgy döntött, versenyben marad. És különben is, ezt az étrendet neki találták ki, egyáltalán nem esik nehezére. Viszont a rendszeres vízivás neki is kihívást jelentett. Ezzel a feladattal meg kellett birkóznia, de mivel minden fejben dől el, ez nem is volt kérdés számára.

Gondolati-reform, csokimentességgel
A következő versenyző én voltam (Joó Mária). Nekem is az utóbbi időben felszaladtak ezek a fránya kilók. De itt volt ez a csodás lehetőség és én is beneveztem a versenybe. Először megcsináltam a 10 napos béltisztító programot (Intestinal Cleansing Program), majd következett a Reg-Enor. A gondolataimat meg kellett reformálni, mert szeretem a csokoládét, a süteményeket, a tejtermékeket. Ehhez az életmódhoz más alternatívát kellett választani, de úgy érzem, sikerült. Én is maradok a versenyben, mert egyre jobban érzem magam és motiválnak többiek is.

Összesen 48 kiló mínusz!
A hatodik versenyző Erdélyiné Rácz Ági. Ő kissé „kakukktojás” volt közöttünk, mivel ő március óta csinálja a Reg-Enor kúrát. 4 gyermeknek főz és férjének, de teljesen beépült az életükbe az életmódváltás. Ezen nem is akarnak már változtatni. Férje 18 kg fogyott a kúrával, Ági pedig 30 kg-t ledobott és 20 évet fiatalodott.

Más termékekkel kiegészítve
Minden versenyző elmondta, hogy a hónapok elteltével közérzetük egyre jobb lett és energiaszintjük kimagasló. Akik szót kaptak, elmondták, hogy a Biocom palettáról kiegészítésként más termékeket is fogyasztottak. Ezek többek között: Coral calcium, Immun supreme, Grapefruitmag-kivonat, MSM C-vitamin italpor, Green multi complex, Digest complex… és még sorolhatnám.

Maradjunk az életmódváltás útján!
Olasz Ildi hálózatvezető és egyben nagyrészt a versenyzőknek a kúravezetője, segítője is, elmondta, hogy 16-an indultak a „fogyiversenyen” és 6-an fejezték be. Jó tanácsként elmondta, hogy ha vége a Reg-Enor kúrának, ne térjünk vissza ahhoz az étrendhez, ami problémát okozott, maradjon ez az életmódváltás.

Tudatos választás
Horváth-Varga Sándorné Mariann ismét megkapta a szót moderátorunktól, Tamástól, és folytatta előadását, melyben kiemelte, hogy nagyon fontos a tisztított ivóvíz ivása, hogy a méreganyagok „kimossa” a szervezetből. Életmód váltás=tudatos ételválasztás. Megemlítette az ehető és a „tiltott” élelmiszereket és azok hatásait a szervezetre.

A sorsfordító lehetőség
Ezután Tamás vette át a szót és bemutatta Olasz Ildikó hálózatvezetőt, aki 2015-ben csatlakozott a Biocom rendszerhez. Olasz Ildikó a SORSFORDÍTÓ LEHETŐSÉG-ről mondott néhány gondolatot. Kezdetek: gyerekkori barátnője hívta meg egy családi tájékoztatóra és a vegyszermentes háztartás volt számára az, amivel regisztrált. Aztán az ágvezetővel, Szélpál Andreával folytatott sorsfordító beszélgetés után azt mondta, hogy meg szeretné mutatni barátoknak, ismerősöknek ezt a programot, és elkezdődött a „munka”. És most, mint hálózatvezető használja, tanítja, mutatja ennek a rendszernek a használatát. Mottója: „Ha egészség van, minden van.” Volt hagyományos vállalkozó, volt alkalmazott és most saját vállalkozásban tanítja az Ökonet-Biocom rendszer használatát. Nagyon fontos a hármas pillér, az egészség, pénz, szabadidő egysége. Ildi elmondta, hogy az élet mindig a változásban van, és aki nem változtat, az lemarad.

A fogyiverseny eredménye
Majd elérkezett a várva várt „fogyiverseny” eredményhirdetése.

  • Az első helyezett a fiatal anyuka, Marsovszkiné Kiss Eszter lett, aki arányaiban 15,3 %-nyi súlyfeleslegtől szabadult meg, ami 12,2 kg-nak felel meg az ő esetében. Gratulálunk neki és ő nyerte meg a víztisztítót, aminek nagy hasznát veszik a családban!
  • Különdíjat kapott Erdélyiné Rácz Ági, mivel 8 hónapja a regenoros életformát folytatja.

Gratulálunk a díjazottaknak és azoknak is, akik végig csinálták a versenyt, nagyon szép eredmények születtek! A 4 hónapos fogyiversenyt újra meghirdették, úgyhogy találkozunk 2020 februárjában!

Példát mutatunk
Befejezésként szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki részt vett ezen a rendezvényen és segített a megvalósításában is! Ennek a programnak köszönhetően rájöttünk, hogy milyen jól tudjuk egymás munkáját segíteni, motiválni, előre vinni, támogatni. Bízom benne, hogy mindenki értékes gondolatokkal távozott és minél több embernek tudjuk megmutatni a helyes utat a kívánt cél eléréséhez a Biocom segítségével. Még annyit, hogy a szponzori kör is csatlakozott a regenorosok közé, mindenki elkezdte, hogy példát mutassunk az előtte állóknak!

   

Ezeket olvastad már?