Kezdőoldal Ágak Biocomos indián nyár Zircen és Bakonybélben, avagy két rendezvény egy nap alatt

Biocomos indián nyár Zircen és Bakonybélben, avagy két rendezvény egy nap alatt

Bencsik Éva két helyen is helytállt egy nap alatt

Különleges hangulatú őszi útra indult a Vass-ágban dolgozó Bencsik Éva október 9-én a kicsi Micrájával. A nap fénye átvilágította neki az út menti fák lombját és a vörös és sárga minden elképzelhető színárnyalatában végig kísérte a Bakonyon. A látvány lenyűgözte őt, ám ő nem csupán természeti élményeit szeretné megosztani az alábbiakban, hanem az egy napba zsúfolt két, tartalmas találkozójának tanulságait. Ha az ember elolvassa, azt érzi: igen, ezért (is) érdemes csinálni!

Ő is Bencsik Éva, aki Zircen regenorozik és biocomozik sikeresen


Mínusz 37 kiló és gondolatcsere

Milyen csodás Reg-Enor alak, drága Éva és Gábor! Most én mondhatom ezt kedves rokonaimnak, hiszen az eddigi 7 hónapos életmódváltásuk teljesen átalakította őket. Bencsik Éva és Gábor Zircen, február óta kúráznak és ketten együtt már 17+20=37 kg-tól szabadultak meg és egy sor egészségügyi problémától is. Hab a regenoros tortán, hogy még a gondolataik is kicserélődtek.

A pezsgős pohárban lévő Flavonoid a munka utáni jutalom volt


Beszélgetés az egészségről

Szabó Sigfrid nagysikerű áprilisi előadása után a Zirci Nyugdíjas Klub meghívott október 9-ére az egészséggel kapcsolatos kötetlen beszélgetésre. Csodálatos érzés, hogy teltház volt a Városi Könyvtár épületében, és hogy ennyi embernek fontos az EGÉSZSÉG. Tudom, hogy minden emberhez egy CSALÁD tartozik, így hatványozódik a létszám, tehát ebben a néhány órában, amíg beszélgetünk, konkrétan családok élete változhat meg.

Komplex életmódváltó programot kínálunk

Bízom benne, hogy a gondolkodás változása magával hozza a tetteket, cselekedeteket is. Jó, hogy érdeklődőek voltak, hogy sokat kérdeztek, hogy eljöttek és hogy tanulni akarnak, megismerni az új, természetes alternatívákat, amellyel megőrizhetjük az egészségünket, vagy a már megbomlott egyensúlyt akár vissza is tudjuk állítani. Igen, egy komplex életmódváltó program az, amit nyújtani tudunk annak, aki bizalmat szavaz nekünk. Senkit nem hagyunk magára, komoly tanácsadói háttér, orvosok, természetgyógyászok adják a tudásukat, van kihez fordulni bizalommal. A fiatalabb korosztályból is több érdeklődő volt.

Milyen széles termékpaletta!

Az emberek talán a legtöbbet a Reg-Enorról hallottak és ez iránt érdeklődtek. Többen jelenleg is végzik a Reg-Enor kúrát. Érdeklődés volt a kiegészítő termékek iránt is, a 10 napos béltisztító program (Intestinal Cleaning Program), az alga, a vitaminok, ásványok, nyomelemek, illetve szóba került néhány ún. speciális termék is, mint az Olajfalevél-kivonat, Grapefruitmag-kivonat, Q-Vital, Circuline, Szelíd Kék Jód Cseppek, és az egyik legérdekesebb téma, az „új, virtuális” szervünkhöz kötődő Mikrobiom Pro Fíber. Idősebbek lévén a csontok, izmok, ízületek védelme, az ízületi kopás és gyulladás kapcsán szóba került a Gluco Plus with MSM és Joint Complex, illetve a Turmeric, Krill olaj, Flavinoid termékek. Milyen széles a paletta!


A környezetvédelem is hangsúlyos nálunk

Külön említést érdemel a környezetvédelem, mint téma, hiszen minden családban tehetünk érte. Ha vegyszermentesen takarítunk, és vezetjük a háztartásunkat, ha petpalackok helyett vízszűrő berendezés által adunk tiszta vizet a családunknak. Ha a személyes tisztálkodásunkban a természetes összetevőkből és gyógynövényekből készült tisztálkodószereket használunk, igen sokat teszünk a Földért, a bolygóért.

Segítséget adunk, élményt kapunk

Köszönettel, hálával búcsúzkodtak a résztvevők, külön köszönték a sok hasznos tanácsot. Mi pedig egy nap alatt két helyre is eljutottunk, hála Éva szervező munkájának. A Nyugdíjas Klub után indultunk Cseh Tamás által híressé lett bakonyi indián faluba, Bakonybélbe. Érdeklődő kis csapat várt bennünket a könyvtárban. Tudjuk, hogy itt valóban nyílt szívű, természetszerető, az indiánok bátorságát és felelősségét vállaló emberek élnek. Nem kérdés, hogy egészségtudatosan gondolkodnak és használják a biocomos termékeket. Örültek, hogy házhoz jött a tanácsadás és személyes kérdések megválaszolására is volt lehetőség. Ismét megtapasztaltuk, hogy a világ milyen kicsi helyén, egy nap alatt, mennyi embernek tudtunk segíteni és mindez számunkra is mennyi élményt adott!

Ezeket olvastad már?