Kezdőoldal Ágak Ezüstös csillogásban telt a Baranyi-Pivarcsi és Szabó-Gyarmati Team Kulcsember-képzése

Ezüstös csillogásban telt a Baranyi-Pivarcsi és Szabó-Gyarmati Team Kulcsember-képzése

D:\VIKI\BIOCOM\cikk1015\FB_IMG_1699027384051.jpg

2023. október 15-16-án tartotta idei utolsó Kulcsember-képzését együtt a két csapat, a Szabó-Gyarmati Team és a Baranyi-Pivarcsi Team. A munkatársak nagy várakozással telve érkeztek meg aznap reggel a vecsési Airport Hotel Stációba, Garamvölgyi Viktória HV szavaival és gondolataival igyekszünk a két nap csillogását megosztani.

Esemény- és energiadús napok ígérete
Mindenki izgalommal telve foglalta el hamar a helyét, amint láttuk, hogy a kétnapos képzés háziasszonya Pivarcsi Krisztina Arany Hálózatvezető csillogó szemeit ránk vetette. Már tudhattuk, esemény- és energiadús két napnak nézünk elébe! Rövid felvezetés után hamar körvonalazódott a két nap tematikája, ezüst tapasztalatokat és tanácsokat fogunk hallani a következő két nap során, rengeteg információval, jó tanáccsal fűszerezve.

D:\VIKI\BIOCOM\cikk1015\395439973_1245012483557342_8968141761215098868_n.jpg

Pivarcsi Krisztina Arany Hálózatvezető, a két nap háziasszonya

Segítő történetek
Az első napot mindenképp rendhagyó módon kezdtük, kis családias környezetünknek köszönhetően. A cél az volt, hogy mindenki megismerjen mindenkit, rövid történetét, ki miért kezdett bele a „Biocomos életébe”, mik a céljai, és még sok-sok információt osszunk meg magunkról. Az ország minden tájáról érkeztek munkatársak, még az országhatáron túlról is volt jelen kitartó és tenni akaró munkatárs, de volt olyan is köztünk, aki még csak a héten regisztrált a rendszerbe, de már itt volt velünk a képzésen, mert tudja a legjobb helyen van. Nagyon kellemes élmény volt, akár a későbbi ajándékozás szempontjából is, hogy megismerhettük egymást, láthattunk már itt olyan élettörténeteket, példaképeket, akikkel azonosulni tudunk, illetve az újak láthatták, hová is lehet eljutni az életben és jó helyen vagyunk.

Hogyan kell jól csinálni?
A bemutatkozások után örömmel összegezhetjük, hogy rengeteg vezető lesz közöttünk, aki eléri az élete céljait, teljesítheti vágyait. A továbbiakban a két nap az „ezüst gondolatok” körül forgott – avagy, hogyan is kell jól csinálni?

Képzések, célfókusz, csapatmunka
Széplaki Edina Ezüst Hálózatvezető következett, akitől sok fontos információt és tudást kaphattunk arról, hogyan is robbant be csapatával együtt. Edina és munkatársai sorra hozzák el a céges jutalomautókat, célratörőek és kitartóak. Szavai szerint egyszerűen csak csinálni kell! Ő is 23 év után hozott meg egy fontos döntést, mely nélkül nem itt tartana a csapatával, de ő szívvel-lélekkel és erős akarattal kiállt a csapata és saját céljai, döntése mellett. Fontosnak tartja a képzéseket, hisz csak itt lehet célokat realizálni, megtanulni, hogyan is kell másképp látni és minden fontos információt megkapni, ahhoz a nagyon lényeges és egész életeket megváltoztató döntéshez. Meg kell tanulni, sok olyan fontos lépést, mint a hatékony időkihasználás, célra fókuszálás, és hogy semmit sem adnak ingyen, de amit itt elérhetünk, az sokkal többet jelenthet, mint bármely munka a világon. Csapatmunka nélkül a saját céljainkat sem érhetjük el, ez egy család, ahol együtt-egymásért dolgozunk.

Széplaki Edina Ezüst Hálózatvezető

Légy nyitott!
Az előadás után szponzora, Baranyi Virág összegezte és kiegészítette Edina mondanivalóját, az alapján, melyet ő lát Edina fejlődéséből. A Gyémánt HV is megerősítette, hogy meg kell tudni hozni a döntést, mert „egy fenékkel nem lehet két lovat megülni”. Ezt mindenkinek, akinek fontosak a céljai, meg kell lépni, teljesen át kell adnod magad a „Biocomos életednek”. Nagyon fontos a csapat és a csapatmunka, meg lehet tanulni még annak is kinyitni, „nyíltabb emberré” válni, aki sose gondolta volna magáról. Hit, tűz, akarat – ezek a kulcsszavak, amelyek Edinát és csapatát jellemzik, ennek köszönhető a gyors fejlődésük és csodálatos eredményeik is.

A döntés fontossága
A szünet után Sujtné Farkas Adrienn Ezüst HV következett, akitől (bár nem beszélték meg előadásaikat az előadók) hasonló csodás gondolatokat hallottunk a döntés fontosságáról. Adrienn 2022. áprilisában kezdett körünkben tevékenykedni és decemberre hálózatvezetővé fejlődött. Ekkor meghozta felmondott a munkahelyén, hogy teljes szívvel és odafigyeléssel a Biocomra tudjon koncentrálni, megélhesse azt, hogy nem jelent gondot, ha otthon kell lenni a gyerekekkel, ha programokat terveznének a családdal – hogy szabad életet élhessen. Sikerének titka? Szereti csinálni hálózatépítő munkáját, szívvel-lélekkel dolgozik a saját és csapata céljaiért. Teljesen más lelkülettel tudja ezt a „munkát” csinálni, mint régi főállását. Leírja céljait, azokért mindent IS megtesz, fontos számára a kapcsolattartás, példamutatás és a bizalom, mind a kúrázók, mint a munkatársak felé. Jelmondata: vedd körül magad azokkal, akiknek ugyanaz a célja és küldetése az életben, mint neked.

Sujtné Farkas Adrienn Ezüst Hálózatvezető

Megfogadja a tanácsokat
Adrienn előadása után szponzora, Pivarcsi Krisztina Arany HV foglalta össze, mit is lát ő Adrienn munkájából. Sokat hívja szponzorát, minden képzésen jelen van csapatával, minden tanácsot megfogad és issza szponzora szavait. Teljes odaadással és erőbedobással teszi a dolgát. Csodálatosan változik a személyisége, ahogy halad előre csapatával, Kriszta nagyon büszke rá!

Pivarcsi Krisztina Arany HV

Mit adott az első nap?
Zárásképpen meghallgattuk, mit is éreznek, gondolnak az első nap után azok, akiknek ez az első ilyen képzése, hogy érzik magukat és milyen élményekkel lettek gazdagabbak. Ezzel véget is ért az első nap előadássorozata, bár még sokáig lelkesen hallgattuk volna a sok sok tudást. A kellemes wellnessdélutát követően, az este folyamán még inkább összekovácsolódott a csapat, közös játékok táncok következtek a kiadós vacsora után. Majd izgatottan várva a másnapot, nyugovóra tértünk.

C:\Users\Viki\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\395208945_1245004476891476_3310686076874544137_n.jpg

Ami beraknak a fejükbe megvalósítják
A második nap reggelén ismét csodálatos ezüst gondolatokkal kezdődött, Reichné Szűcs Andrea előadását és hálózatvezetői tapasztalatait hallhattuk, robbanásszerű fejlődésükről. Andrea sokáig várt, mire az első képzésére eljött, de azóta tudja, hogy a képzés az egyik legfontosabb a fejlődés szempontjából, itt jöhetett ugyanis rá, hogy nincs vesztenivalója, csak, ha nem próbálja meg. Azóta minden képzésen jelen van, jutaléka folyamatosan emelkedik. Támogató hátteret tudhat magáénak mind férje, mind csapata által, amire szüksége is lesz, hisz harmadik gyermekével állapotos, sok egészséget és boldogságot kívánunk! A baba érkezése sem akadályozza abban, hogy elérje céljait, hogy éljen a rendszer adta lehetőségekkel, segítse csapatát és haladjanak együtt az úton. Folyamatosan újratervezik csapat- és egyéni céljaikat, új célokat tűznek ki, és hitvallásuk szerint, amit beraknak a fejükbe, azt meg is tudják valósítani. Fontos a minőségi csapat kiépítése, a szponzor segítsége, és elhinni, hogy képes vagy rá. Most már azt mondja, nincs olyan, amire ne lenne képes ő és csapata! Ezután hallhattuk két hálózatvezetőjét, Szűcs Petrát, akinek a nagyon nívós és fontos Nemzetközi Ágtalálkozó hozta meg sikerét és lelkesedését, valamint Sáfrány Líviát, aki a személyiségváltozásról és fejlődésről osztotta meg fontos gondolatait és tapasztalatait velünk.

Szűcs Petra hálózatvezető és Reichné Szűcs Andrea Ezüst HV

Sáfrány Lívia hálózatvezető és Reichné Szűcs Andrea Ezüst HV

Kommunikáció, kitartás
Előadásuk után Szabó Máté, a Szabó-Gyarmati Team vezető párosának férfi tagja foglalta össze gondolatait Andrea és csapatának munkájáról. Nagyon büszke a hirtelen fejlődésükre, kitartásukra és változásra való képességükre. Elmondta, milyen fontos a kommunikáció, annak felismerése, hogy kinek mire van szüksége, akár anyagilag, akár egészségileg. Legfontosabb gondolata számomra: saját magad ellensége vagy, ha nem csinálod! Párja, Szabó-Gyarmati Tímea Gyémánt Hálózatvezető egy nagyon fontos gondolattal egészítette ki Máté mondandóját: „Minden egy döntéssel kezdődik, amihez utána tartani is kell magunkat!”

Szabó Máté Gyémánt Hálózatvezető

Autónyertesek tapasztalatai
Ez után következett, az autónyertesek tapasztalatinak nagy figyelemmel való jegyzetelése. A csapatban kirobbanóan sokan tudhatják magukénak a céges autó használatát rövid időn belül. Azon tapasztalatokat hallgathattuk meg, mi is kell ahhoz, hogy a hónap legjobban fejlődő hálózatvezetője lehessen az ember. Az energia csak úgy szállt felénk, szívtuk magunkba a tudást!

C:\Users\Viki\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\395371301_1245005840224673_6923562307030035941_n.jpg

Rövid szünet után sem fejeződött be az elismerések ideje, a különböző ágak vezető elismerték a Fiatal Tehetségek Díjával azokat, akik még nemrég kezdék Biocomos pályafutásukat, mégis csodálatos eredményeket tudnak már most felmutatni.

  • A Baranyi Team Fiatal Tehetség Díjasa: Kovács-Hatalyák Mariann (szponzora: Széplaki Edina).

Kovács-Hatalyák Mariann (jobbra) szponzorával, Széplaki Edinával

  • A Pivarcsi Team díjazottja 1,5 hónap után Kókai Terézia.

Kókai Teréz (középen) szponzoraival

  • A Szabó-Gyarmati Team díjazottja: Ősné Kósa Júlia.

Ősné Kósa Júlia (középen), szponzoraival

Szívből és szeretettel építik hálózatukat
Ebéd után ragyogott fel az újabb erőteljes ezüst csillogás, Újvári Zsuzsanna és Norbert Ezüst Hálózatigazgatók személyében. Lelkesen újult energiával hallgattuk előadásukat tapasztalataikról és haladásuk lehetőségeiről. Szívből és szeretettel építik hálózatukat és csapatukat, melyben már 70.000 regisztrált tag és 270 hálózatvezető található, 1.300.000 pontos csapattal büszkélkedhetnek. Hallhattuk, mely szerint egy nap 24 órából áll és ebből maximum 16 órát képes valaki dolgozni egy normál munkahelyen, innentől kezdve pedig a fizetésük maximumát is elérik az emberek, ahogy a teljesítőképességük határát is. Ezért választották ők is azon szakmát, hogy hálózatépítők legyenek, segíthessenek másoknak akár anyagilag, akár egészségügyileg jobb helyzetbe kerülni. Nagyon fontos az őszinte kommunikáció, melynek oda-vissza kell működnie csapaton belül, egymás közt. Menni kell, csinálni kell, haladni előre megállás nélkül, ez fogja a későbbiekben azon eredményt meghozni, hogy már ne kelljen a 16 órás főálláson gondolkodni, legyen énidő, a gyermekeinkre szabadidő és élmények szerzésére használható ideje az embernek. Ehhez viszont fontos az elkötelezettség és a kitartás döntéseink mellett.

Újvári Zsuzsanna és Újvári Norbert Ezüst Hálózatigazgatók

A második nap zárásaként a már megszokott, de mégis izgalmas angyalkázás következett, mely során mindenki egy motivációs könyvvel lehet gazdagabb, és sok-sok lehetőséggel a fejlődésre.

Ezt hallanod, érezned kell – a helyszínen!
A két nap összefoglalásaképpen elég nehéz szavakba önteni, mennyi élményt és érzést kaptunk. Mennyi megvilágosodásban, „pofonban” volt részem, akár nekem is, de mint tudjuk, dolgunk van vele. Rengeteg tudás, információ és tapasztalat birtokában tértünk ismét haza otthonainkba, ahol személy szerint a kedvenc kérdésem családomtól: milyen volt? Melyre annyit tudok mondani: itt kell lenned, hallanod kell, érezned kell, ezt elmondani nem lehet! Várunk szeretettel mindenkit a következő élményekkel teli képzésünkön!

Ezeket olvastad már?