Kezdőoldal Ágak Karácsonyi évzáró Startrendezvényen ünnepelt a Molnár-ág – ezzel már 2023 is elkezdődött

Karácsonyi évzáró Startrendezvényen ünnepelt a Molnár-ág – ezzel már 2023 is elkezdődött

Valóban győztesek, mint azt a szobrocska is sugallja!

Egy gyönyörű – hideg, de mégis napsütötte – reggelen indultak boldog szívvel a Colosseum Hotelbe a Molnár-ág tagjai, ahol az évzáró Startnapjukat tartották. Izgatottan várták a mórahalmi rendezvényt, amely az utolsó hivatalos találkozása volt a csapattagoknak. Mindenki ünnepi hangulatban, csinos öltözékben várta munkatársait, és amikor megérkeztek, nagy ölelések közepette kívántak mindenkinek valami jót. Szponzor köszöntötte egy kis meglepivel a munkatársakat, és ez fordítva is igaz. Ezzel a hangulat máris ünnepivé vált a december 4-i rendezvényen, melyről Olasz Ildikó HV küldött részletes összefoglalót.

A Molnár-ág tagjai derűsen tekintenek 2023-ra is

Adventi várakozás
Nagy Szilvia szerbiai hálózatvezető, a nap háziasszonya azonnal megkoronázta a napot Aranyosi Ervin: Adventi várakozás című versével. Bizony, a karácsonyi időszak egy várakozás, de a mi Biocomos utunkon is kell várakozni és végigmenni kitartóan az úton, ami a sikerhez, a célunkhoz visz. Ez az út gyönyörű, mint ahogy a karácsonyvárás is az. Szilvike felkonferálta a „Mi Andinkat”, ágvezetőnket, sokunk szponzorát, hogy évértékelő beszédjét elmondja.

A Molnár-ág csodálatos hálózatvezetői kara

Az elmaradhatatlan ágvezetői szelfi Andival és Fecóval

Itt mindent megteremthetsz magadnak!
Szélpál Andrea
évértékelője a „Jövőd és lehetőséged ebben az üzletben” című előadása is volt egyben. Hogyan léphetsz ki a mókuskerékből, a munkahely bizonytalanságából, hogyan teremthetsz új jövedelemforrást, mi a személyes jövőképed? Sok- sok kérdés, ami elgondolkoztat, és mozgásra bír. A mi életmód- és karrierprogramunk hogyan tudja megváltoztatni családok életét? Cégünk célja egészséget, munkát és jövedelmet adni. Andi megmutatta a hálózat két és fél évtizedes történetét, fejlődését pontokra lebontva. Felsorolta a TOP 10 terméket, utalt rá, mennyi új termékkel gazdagodtunk, beszélt a megújult webshopról, az egy hónapra megnyerhető céges autókról, az üzletépítő versenyekről, a megnyerhető wellnessekről. Mindenről, amit egy munkahely nem valószínű, hogy megtesz a dolgozóiért… Itt viszont mindent megteremthetsz – magadnak!

Ajándék a hálózatvezetőktől az ágvezetőnek

40 %-os fejlődés Szerbiában
Ezután Szeles Béla, a Biocom szerbiai partnercégének igazgatója számolt be az ez évi fejlesztésekről és fejlődésről. A kiküldött csomagok és egyre szaporodó termékek számáról. Elmondta, hogy 40%-os fejlődés történt!

Farkas Ildikó pörgeti az MLM-kereket


Elismerések az éves teljesítményért
Andi kitért a Molnár-ág fejlődésére is: ki nevelt ki HV-t, hány új HV-val gazdagodtunk, mennyi PÉ forgalmat bonyolítottunk. 2022-ben ők neveltek ki új hálózatvezetőket:

 • Farkas Ildikó,
 • Nagy-Lászlai Erika és
 • Szeles Béla.

Harmat Csaba büszke lehetett munkatársaira

„Cserébe” 1-1 gyönyörű kupát kaptak.

 • Harmat Csaba, a legrugalmasabban fejlődő Arany Hálózatvezetőként kapott egy gyönyörű serleget.
 • Az összes HV pedig Viktóriát, a győzelem istennőjét „GYŐZTES VAGY” feliratú szobrocska formájában megkapta az éves munkájáért. Köszönjük, Andi!

Elismerések

Te vagy az ajándék!
Ezután Dankó János Arany HV felvezetésében a karácsonyi ajándékozás volt a téma. Bevezetőjében elmondta: „Ajándék vagy az embereknek mindennap!” Miért? Mert értéket képviselsz. Legyen mindennap karácsony és ünnepelj mindennap! Légy ajándék mindenki számára. Hálózatvezető társaimmal pedig próbáltunk egy kis kedvet csinálni a termékeinkből, különböző összeállításban karácsonyi ötleteket adni.

Dankó János lényeges mondatai az ajándékozásról

 Ekkora örömöt okoz a teljesítmény elismerése

Nagyokat léptek
Jöttek a minősültek, köszöntötték őket a szponzoraik. Nálunk az a szokás, hogy az 1-ről 4. szintre lépve indulnak a munkatársak… Remek példákat láttunk erre most is! De nem tilos 5. szinten kezdeni a 2. hónapunkat… Frank Máté, szeretettel gratulálunk!

Mézes meglepi
Ezen a képzésen a hálózatvezetők is elismerték a nagy szponzoruk munkáját. Megköszöntük Andinknak, hogy van nekünk. Az egész évben értünk tett alázatos munkájáért egy mézeskalács házikóval leptük meg, ami a HV csapat és Andi „ökonetes otthona”. Egy kis mézes zöld szívecskével – amin a nevünk szerepel –, beköltözött Andi kis házába, amit magával vitt saját otthonába a szeretetünkkel. Hála érted!

Sikeres emberek sikeres szokásai
Majd Harmat Csaba Arany HV beszélt a sikeres emberek sikeres szokásairól, és a sikert hozó munkalépésekről, mindezt munkatársain keresztül bemutatva. A jó célok felállítása, az MLM ábra alkalmazása mindebben fontos szerepet játszik.

Vituska Albin egy ifjú, lelkes párosnak adott szót

Kitűnő példák a hálózatépítésre

 • Haskó Harmat Anita (Csaba lánya), kisgyerekes anyukaként otthonról, online építi az üzletét Szerbiában. Két új magyar munkatársát mutatta be nekünk, akikkel teljes mértékig online dolgoznak, mert több száz kilométer választja el őket egymástól…
 • Dóri szeptember végén regisztrált, szintén kisgyermekes anyuka októberben 4-es, novemberben 5-ös szintre lépett, és már alatta is jön felfelé az új munkatárs, Lia, aki november 2-án regisztrált és már el is érte a 4-es szintet. Ők nagyon jó példák arra, hogy így is lehet!
 • Zsóriné Bözsi Ezüst HV pedig már egy egész nemzetközi csapatot visz. Svédország, Norvégia – a lehetőségek végtelenek az online világban.
 • Farkas Ildi Arany HV pedig mint az MLM ábra pörgetőjeként jelentkezett be. Ezt tudjátok, mit jelent? Annyit, hogy olyan gyorsan építi az üzletét, mintha pörgetné az MLM áramlási ábrát…
 • Vituska Albin szerbiai Ezüst HV bemutatta 2 új munkatársát, akik egy párt alkotnak és nagyon fiatalok, lelkesek. István és Márta november 15-én regisztráltak, s 4-es szintre már el is jutottak. Mivel Márta gyerekkorától naplót ír, ezért neki egy célfüzet összeállítás nem esett nehezére.
 • Szélpál Andi is bemutatta új munkatársait, Mátét (19 éves), aki még ötödéven suliba jár, de már mellette üzletet is épít. Méghozzá olyan sikeresen, hogy1-ről 5-ös szintre lépett, s 4 vonalon dolgozik.
 • Emi, mint „Fitt anyuka” (ez az egészséges ételekkel foglalkozó üzlete) is belefogott a Biocomos üzlete felépítésébe. 5 új regisztrációval fél hónap alatt 1-ről 4-es szintre lépett, és meglátta annak lehetőségét, hogy kiléphet a vállalkozók mókuskerék életéből.

Sok sikert mindannyiótoknak! Örülünk, hogy a Molnár-ág egyre jobban fiatalodik!

Zsóriné Deák Bözse határok nélkül gondolkodik

Újabb ágverseny indult
Andi ismertette az új ágversenyt, ami december 1-től indul, és aki belevág, 4 hónapon keresztül 1000 csoportpontos fejlődéssel 6-os pozícióra emelkedhet. Ennek jutalma a HV-tól egy kis költenivaló, míg az ágvezetőtől egy 3 nap/2 éjszakás wellness a párjával együtt. Természetesen mindez a várhatóan egyre növekvő Biocomos jutalékon felül. Tehát nagyon érdemes odatenni magunkat!

A csapat fiatalodásának újabb látható jelei

Tengerparti „meghívás”
Andi meginvitált bennünket egy jó kis tengerparti partyra is… Mit kell érte tenni? A 2023-as évben min. 2 közvetlen vezetőt kinevelni! A pontos részleteket kérdezd a mentorodtól…

2023 elkezdődött
Ezek után pedig jött egy jó kis pezsgővel koccintós és cukormentes tortát evős ünneplés. Szuper hangulatban telt el ez a rendezvényünk is, érdemes közénk jönni! Köszönjük Neked, Andi az egész éves munkádat, a sok üzletelős, ötletelős beszélgetést, a sok online és élő rendezvény, képzés megszervezését, és az iránymutatásod mindannyiunk számára. Hajrá 2023-as év, ami nálunk már 2022 decemberében elkezdődött!

Olasz Ildikó is kivette a részét az ötletadásból

Az ágvezető páros a karácsonyfa előtt már 2023-at is tervezte

Processed with Lensa with LA2 filter

Ezeket olvastad már?