Kezdőoldal Ágak A tapasztalatokból kiinduló „add tovább mozgalom” emelte hálózatvezetői szintre Zsigmond Irmát a Vass-ágban

A tapasztalatokból kiinduló „add tovább mozgalom” emelte hálózatvezetői szintre Zsigmond Irmát a Vass-ágban

2021 januárjában elsőként nyerték el a legdinamikusabban fejlődő csapatnak járó vándorkupát. Irma így fogalmaz: “Köszönöm szépen szponzoromnak, Szegedi Brigittának az önzetlen segítségét. Hálás vagyok, hogy a csapat tagja lehetek!”

Zsigmond Irma jelenleg szobalányként dolgozik főállásban egy budapesti luxusszállodában. De egy másik állítás is megállja a helyét: Zsigmond Irma hálózatvezető a Vass-ágban, a szponzora Szegedi Brigitta. Visszaemlékezése szerint kisgyerekként vagy tanított, vagy gyógyított, vagy eladott valamit. Nagyon hálás azért, hogy a Biocomnál felnőttként mindezt egy hivatásként gyakorolhatja… S hogyan jutott el idáig? Tulajdonképpen semmi különös: jó terméktapasztalat és az információ továbbadása. De most mi adjuk neki tovább a szót.

Fantasztikus lehetőség a személyiségfejlődéshez, üzletépítéshez a vecsési vezetőképzés

Pozitív töltődés Vecsésen, 2020. augusztusában

Regenorozásból szenvedélyes munka
A hálózattal való kapcsolatom úgy kezdődött, mint sokan másoknak: egy termékkel. Azaz a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúrával. A pozitív élmény hatására úgy döntöttem, ezt megosztom másokkal is. Az „Add tovább mozgalom” engem is megérintett. Mostanra már szenvedéllyel végzett munkám, ami valójában a hobbim is egyben.

Zsigmond Irma szobalányként, főállásban. Szeretné mielőbb kiváltani a munkahelyét, számára a Biocom egy új életstílus, az újjászületés lehetőségét jelenti!

Pozitív emberek között
Nagyon sokat köszönhetek a szponzoromnak, Szegedi Brigittának, aki önzetlen segítségével támogatja, segíti a munkámat. Az ágvezetőmnek is hálásan köszönöm az útbaigazítását, támogatását, a rendszeresen végzett munkáját, amiből nagyon sokat tanulhattam, fejlődhettem. Hálás vagyok, hogy sok pozitív emberrel vagyok körülvéve amióta a Biocom „nagy családjába” tartozhatok.

Idei cél az ezüst
2020 júniusától egyéni vállalkozóként dolgozom. 2021 februárjától Társult Hálózatvezetőként dolgozom, júliustól kitűzős HV leszek. Célom, hogy év végére elérjem az Ezüst Hálózatvezető szintet.

A 2020. október 17-18.-i vecsési vezetőképzésen, a csapat tagjaként. Mindig nagy öröm számára, hogy együtt lehet a “nagy családdal”. Fantasztikus ágvezetőjüket, Ferenczy Lászlót mindig szívesen hallgatják, sokat tanulnak tőle. Egy igazi példakép számukra!

Szükség van ránk
Kívánom, hogy sok munkatársam, követőm legyen. Igyekszem minden tudást átadni nekik, amit megszereztem. Kívánom, hogy sokan idetaláljanak, mert úgy gondolom, a világnak szüksége van az ilyen emberekre. Menjünk Biocom hírével!

Jelenlegi főállásában, szobalányként, 2020 decemberében

Ezeket olvastad már?