Kezdőoldal Ágak Hogyan győzzük meg családtagjainkat? Avagy egy nagy találmány, a Reg-Enor Zircen

Hogyan győzzük meg családtagjainkat? Avagy egy nagy találmány, a Reg-Enor Zircen

A Reg-Enor atyja két Bencsik Évával

 

Tudjuk, hogy a legnehezebb dolgunk mindig a családtagjainkkal van. Tapasztalat, hogy mások jobban elfogadják a tanácsainkat, mint a saját családunk tagjai. Évek és sokszor akár komoly helyzetek kellenek ahhoz, hogy elismerjék a tudásunkat és megfogadják a javaslatainkat. Bencsik Éva azonban szerencsésnek és kivételesnek érzi magát, mert az unokatestvére és családja teljes mellszélességgel mellé állt. Ennek már egy látványos következménye volt az a zirci Reg-Enor Est, ahol bővült a család, mármint a Bencsik-Biocomos. A Vass-Beta-ág vezetője a szokott nívón osztja meg velünk a történéseket – és a szinte még sokkal fontosabb előzményeket…

Éva és Gábor az előadások

Jó ötlet a feleségtől

„Micsoda Reg-Enor alak, drága Évám!” Ezekkel a mondatokkal fogadott az én kedves unokatestvérem, Bencsik Gábor Zircen – aki egyébként 10 kilótól szabadult meg 3 hónap alatt. Hála az ő kedves feleségének, Évának, aki felfedezte a neten, hogy mivel foglalkozom és megkeresett, hogy a sokadik fogyókúra után kipróbálná a Reg-Enort. A dolgok általában így kezdődnek, hogy az „asszony” le akar fogyni.

Ő is Bencsik Éva, az “eredeti”…

Évák a Pepe cukiban, cukormentesen


Közösen könnyebb

Hogy is van az, hogy a Reg-Enor többek között össze is hozhatja a családokat? Együtt kúrázni bizony sokkal könnyebb és még hatékonyabb is. Elnézem Évát és Gábort, ahogy együtt készítik a regenoros vacsorát, megosztva a feladatokat, és a közös étkezés örömébe én is bekapcsolódhattam aznap este. Pontosan tartják a kúra szabályait és ez ügyben rengeteg kérdés merül fel bennük. Milyen jó, hogy éppen ott vagyok és tudok is válaszolni.

Nemcsak névrokon…

A mi Évánk, miután férjhez ment Bencsik Gáborhoz, szintén a Bencsik Éva nevet viseli. A név kötelez. Számomra is fontos volt annak a tudásnak az átadása, amiről megtapasztaltam, hogy jó és működik, így van ezzel ő is.

Sokan várták Zircen is a Reg-Enor feltalálóját, Szabó Sigfridet

Csak mondani, mondani…

Amerre csak jár a városban, megszólítja az embereket és hinti a Reg-Enor hírét. Fodrásznál, hentesnél, közértben, étteremben, piacon, postán…, amerre csak megfordul, mindenhol elmondja, hogy ő maga 9 kg-mal már könnyebb és a májfunkció értékei évek óta nem voltak ennyire jók. Az első néhány pozitív tapasztalat erőt ad a folytatáshoz.

Tombola is volt

Éva vett egy nagy levegőt…

Éva addig mondogatta, amíg azt vette észre, hogy a Zirci Városi Könyvtár termének lefoglalásáról tárgyal az igazgatósággal. Vett egy nagy levegőt és meghívta Szabó Sigfridet, tartson előadást a találmányáról a kis városa lakóinak. Ki más lehetne a legkompetensebb ebben a témában?

A Biocom hírportál is beharangozta az eseményt

Étteremben zsírosan, jó hozzáállással

2019. április 27. Megérkezett Zircre Szabó Szigfrid, a Reg-Enor Géniusz-díjas feltalálója. Az előadás előtt együtt ebédeltünk Sigfriddel az egyik közeli étteremben és láss csodát, az étterem szakácsa megoldotta, hogy kérésünkre zsírban készítette el az ételt, amely akkora adag volt, hogy még két ember jól lakott volna belőle. Bizony, lehet tanulni ettől a kedves hozzáállástól, hála és köszönet érte.

Tartalmas Biocomos asztal

Zircen, a Békefi Antal Városi Könyvtár előadótermében rendeztük be a Biocomos termékeket bemutató asztalt. Főszerepben a Reg-Enor, majd köréje az étrend-kiegészítők, mint az Intestinal (10 napos béltisztító), az SCD Herbal és Flora Plus, a Mikrobiom, az Immune Supreme (alga), a Digest Complex (emésztő enzim), az MSM C-vitamin italpor, a Grape, a Q-Vital, a Circuline, a Krill Olaj, a D3K2-vitamin, az Olajfa, a B-100 Complex.

Fontos kiegészítők

Továbbá a tisztított víz – a H2Go, kicsi Lourdes pohárral és a vegyszermentes háztartási termékek, mosó- és öblítőszer, mosogatószer, SCD Clean Soft – tisztítószer, Agro, folyékony szappan, kézkrém, fogkrém, Mirtill krém.

A termékek mellé plusz

Aki a Biocomos életmódprogramba benevez, nemcsak az egészségének megőrzéséhez kap támogatást, lehetősége nyílik még az egész családja biztonságát jelentő tiszta ivóvíz programban is részt vennie, és személyes higiéniájában és a háztartásában a bőrét- és környezetét védő készítményeket is használhat. Mindezt személyes tanácsadói háttérrel kapja!

Szombaton nyitvatartás a Reg-Enorért

A könyvtár, bár szombaton zárva van, mégis megoldották, hogy számunkra kinyithasson, köszönet érte Katikának, és a technikai segítségért a könyvtáros hölgynek. A meghívott vendégek szépen gyülekeztek, kíváncsian várták a nap fénypontját, Szabó Sigfridet. Volt közöttük orvos, egészségügyi dolgozó, pedagógus, dietetikus, vállalkozó, nyugdíjasok, és fiatalok is.

34 év tapasztalatával

Sigfrid részletesen elmagyarázta a Reg-Enor működési elvét, a kúra közben fontos és zéró toleranciával betartandó szabályokat és mindennek az élettani okát is. 34 éves természetgyógyász tapasztalatát mondta el nekünk. Beszélt arról, hogy mennyi embernél és milyen esetekben volt hatásos a kúra, valamint arról, hogy a változás és változtatás mindenkit máshogyan érintett meg. Volt, aki kételkedett és volt, aki elfogadta. Tapasztalat kell ahhoz, hogy valaki el is higgye azt, amit hall.

Tudjuk, hogy működik

Mi, akik már több éve tapasztalunk, tudjuk, hogy működik és azt is, hogy eddig a legnagyobb kételkedőkből kerültek ki a Reg-Enor és a Biocom megkérdőjelezhetetlen hívei. Maga Ferenczy László is, az Egészségkönyv szerzője, szintén egyik legnagyobb kételkedő volt. Ma ő tanítónk ezen a téren is, és biocomos életével igazi példa. Szertettel várunk köreinkbe a jövőben is minden hívőt és kételkedőt is. A kapu mindenki előtt nyitva áll!

Lehet repetázni!

Sigfrid majdnem mindenki kérdésére válaszolt, aki úgy érzi, maradt még benne nyitott téma, szeretettel várom egy következő zirci Egészség Klub foglalkozásunkra. Természetesen mindenki jöhet, az is, aki úgy érzi, tisztában van mindennel, mert tudjátok, „ismétlés a tudás anyja” (repetitio est mater studiorum).

Ezeket olvastad már?