Kezdőoldal Ágak Két gyermek mellől, otthonról menedzseli Ezüst HV-ként hálózatukat Nagy Andrea Szlovákiában, s mer nagyot álmodni

Két gyermek mellől, otthonról menedzseli Ezüst HV-ként hálózatukat Nagy Andrea Szlovákiában, s mer nagyot álmodni

A család, amelytől minden támogatást megkap. A Biocommal bátran lehet családanyaként is tervezni!

A Grapefruitmag-kivonattal indult Nagy Andrea története a Biocomban. A mostani mérföldkő az Ezüst Hálózatvezető szint, amit férjével közösen értek el, mindig megosztva a munkát, hogy a gyermekekre is maradjon idő. A Beta-ág felvidéki hálózatában, a Pálfi-Kis-ágon dolgozó családanya szponzora Simonics Éva Arany HV, akinek felépítő sorai szépen összefoglalják a minősülés hátterét: „Büszke vagyok csapatom első Ezüst Hálózatvezetőjére, mert nagyon megérdemlik a sikert. Andrea és Zoli kiváló csapatjátékosok, 2 kisgyermek mellett is mindig megoldásokban gondolkodnak, nagyon jól kiegészítik egymást az üzleti életükben is. Sosem keresnek kibúvókat, hisz óriási céljaik vannak, amelyeket el is fognak érni. Kitartóak, elkötelezettek, soha nem adják fel. Andi a kedves mosolyával mindenkit elvarázsol… Kívánom, hogy minden álmotok teljesüljön, mert megérdemlitek a szebb és a még jobb életet. Rám mindig számíthattok! 2021 a szárnyalás éve nálatok is!” A részletek pedig Andreától következnek, akinek az elve a következő: „Legyenek álmaid, tűzz ki célokat és valósítsd meg!“ Nála 2020 volt az az esztendő, mikor az egyik nagy álma megvalósult és Ezüst Hálózatvezető lett. Lássuk, hogyan!

Arany és ezüst: Simonics Éva AHV és Nagy Andrea EHV

Köszönet Viktóriának!
Az én Biocomos pályafutásom „grepicseppel“ kezdődött még 2016 júniusában. Barátnőm, Sántha Köles Viktória mutatta meg nekem a lehetőséget, amiért örökké hálás leszek neki. Novemberben a férjem, Zoltán is csatlakozott, ő látta meg benne az üzleti lehetőséget.

A csapat aktív hölgytagjai: Méhes Viktória, Mátis Rozália, Nagy Andrea és Pecsuk Kázmér Edit

Hittek bennem
Az élet aztán úgy hozta, hogy én kezdtem el lassacskán építeni a hálózatunkat. 2018 februárjában sikerült elérnem a kitűzős HV szintet. Ebben az időszakban a szponzoraim még mindig jobban hittek bennem, mint én magamban. Biztattak, segítettek, terveztünk, szerveztünk…

Sikertréningen a csapattal

Elindult a közös munka
A mi közös, üzleti munkánk a férjemmel igazából 2019 januárjában indult, amikor elhatároztuk, hogy együtt fogjuk bővíteni a csapatunkat. Mindketten kivettük a részünket a munkából, együtt infóztunk, baba-mama börzékre jártunk, sok helyre vittük el a Biocom hírét.

2018-ban lett kitűzős HV Nagy Andrea, itt az első Grapefruitmag-kivonatot kezébe adó Sántha Köles Viktóriának köszöni meg az indítást

A férjem offline, én online
2019. augusztusában megszületett második kisfiunk, így a munka nagyobb része, a személyes találkozók, rendezvények, Zolinak jutottak. Mindig felpörögve, lelkesen jött haza – amitől aztán én is új ötleteket kaptam. Én inkább az online munkából vettem ki a részem. Nőtt a csapatunk, egyre magabiztosabbak lettünk, kitűztük célnak az Ezüst HV szintet 2020 novemberére.

Óriási előnye a Biocomnak, hogy itt gyermek mellett, otthonról is lehet dolgozni

Mátis Rozáliáék vezetők lettek
2020. májusában az első hálózatvezetőm Mátis Rozália lett, aki férjével, Lászlóval együtt építi a hálózatát. Nagyon jó látni, hogy kéz a kézben segítik, motiválják egymást. Sok személyes tapasztalatuk van a termékekkel, amik orvosilag is alátámasztottak, így magabiztosan beszélnek róla az embereknek. Már nagyon sok ember életére voltak pozitív hatással. Mi hiszünk bennük és tudjuk, hogy még nagy sikerek várnak rájuk!

Mátis Rozáliával és Lászlóval Nagy Andreáék – a Mátis család is HV lett

Zoltán is HV lett
2020 novemberében pedig a férjem, Zoltán is hálózatvezető lett. Örülök, hogy együtt dolgozunk. Büszke vagyok rá! Jó az üzleti érzéke, céltudatos, és bármerre jár, viszi a Biocom hírét.

Mátis Rozáliával és Lászlóval Nagy Andreáék – a Mátis család is HV lett

Négyszer lettünk a legdinamikusabbak
A csapatmunkánk eredménye az is, hogy 2020-ban négyszer is sikerült elhoznunk a Felvidéki Kupát – a hónap legdinamikusabb hálózatvezetője címet. Szuper csapatunk van és mindenkire nagyon büszkék vagyunk!

Ezüst HV elismerés a felső vezetőkkel. Balról Simonics Éva szponzor, Arany HV, jobbról az ágvezető aranypáros, Pálfi Katika és Kis Gergely.

Itt lehet nagyot álmodni
Így visszatekintve az elmúlt 4 évre, elmondhatom, hogy hatalmas változáson mentem keresztül. Fejlődött a személyiségem, nőtt az önbizalmam, megtanultam tervezni, célokat kitűzni. Már tudom, hogy merhetek nagyot álmodni!

Kupák a 2020-as évzáróról, amire nagyon büszkék

Köszönöm…
Köszönöm szponzoromnak, Simonics Éva Arany Hálózatvezetőmnek, hogy mindig számíthatok rá, hogy hitt és hisz bennem. Hálás vagyok ágvezetőinknek, Pálfi Katikának és Kis Gergelynek a sok tanácsért, tanításért.

Ezeket is adja a Biocom
Én a Biocommal kaptam egy új családot, sok barátot, sikert, elismerést, megbecsülést és nem utolsó sorban anyagi biztonságot. Két gyermek mellől, itthonról tudok dolgozni és én osztom be az időmet. Megtanultam kilépni a komfortzónámból és higgyétek el, hogy az izgalmas élet ott kezdődik! Következő célunk az Arany HV szint és tudom, hogy meg tudjuk csinálni!

 

 

Ezeket olvastad már?