Kezdőoldal Ágak Én és a Reg-Enor – nem csak a fogyás lehet pozitívum, sőt!

Én és a Reg-Enor – nem csak a fogyás lehet pozitívum, sőt!


Nákics Olívia alábbi története kifejezetten rendhagyónak számít ebben a rovatban. Az Erdőkertesen lakó hálózatépítő 2011. októberében regisztrált, s azóta főállásban „Ökonetes”. Az új év új lendületet adott elhatározásának is: új szokásokat vesz fel. Úgy gondolta, egyetemi éveit hátra hagyva, a tanulás után kicsit magával, szervezete karban tartásával foglalkozik. Neki alapvetően nem jelentősen fogynia kellett. A Reg-Enor ismét bizonyított, s noha ellenkező előjellel, mégis pozitívan…

„A döntésemben erősített meg az a hír, hogy vezető munkatársam, Szabó Szilvia, Reg-Enoros Fogyi Klubbot alapít.
Annak tudatában, hogy sok gyakorlati és praktikus tanácsot, segítséget kapok a környezetemtől, már bátran és elszántan vágtam bele az új étrendem és életmódom kialakításába.
Mivel a tapasztalataimról kell szót ejtenem, hát lássuk is, mik azok.
Ugyan sokan beszámoltak lélegzetelállító fogyásról, én a megnövekedett étvágyamnak köszönhetően, bizony felszedtem 2-3 kilót. (El is felejtettem, hogy mennyire finom a lilahagymás-libazsíros pirítós.) Persze, ez nem keserít el, hiszen tudom nagyon jól, hogy ez annak a jele, hogy a termék komoly hatással van a szervezetemre. Illetve hatalmas pozitívumként élem meg, hogy sokkal jobban teljesítek az edzéseken (kerékpározni szoktam, ami igen csak megköveteli az állóképességet és az erőnlétet), így a jó étvágyamat ki tudom egyenlíteni az egyre hatékonyabban végzett mozgással. Továbbá, mindenki gondolhatja, hogy ezt az energiatöbbletet nem csak a sportban tudom kamatoztatni.
Meglepődve tapasztalom – de ezt is a Reg-enor hatásának tudom be, hogy míg korábban bizony tudatosan figyelnem kellett a kellő mennyiségű folyadékbevitelre (mondanom sem talán kell, hogy tiszta vízre gondolok), addig az elmúlt hetektől kezdve, hihetetlenül kívánom a vizet. Ott tartok egy hónap után, hogy reggelente fél-egy liter tisztított vízzel indul a napom és nem azért, mert tudom, hogy mennyire fontos, hanem azért, mert máshogy nem tudom indítani.
Egy hónap után bátran kijelenthetem, hogy nem bántam meg döntésemet, sőt mindenkit nyugodt szívvel arra bíztatok, hogy vágjon bele! Illetve kíváncsian várom a folytatást.”


A fentebb megjelent, termékekről szóló tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek. Az anyagokat beküldők állításai saját tapasztalatokon alapulnak, az ő véleményüket tükrözik. Az Ökonet termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az „Ökonet” bejegyzett cégnevet és nem ökológiai tanúsítást jelent.

Ezeket olvastad már?