Kezdőoldal Ágak Meglepetésekben és elismerésekben sem volt hiány a Baranyi-Pivarcsi Team és a Tóth-Wolford Live csapatának Startnapján

Meglepetésekben és elismerésekben sem volt hiány a Baranyi-Pivarcsi Team és a Tóth-Wolford Live csapatának Startnapján

A képen ruházat, személy, lábbelik, nő látható Automatikusan generált leírás

2023-as év júniusának egy napsütéses vasárnapján, Vecsésen rendezték Baranyi Virág Gyémánt Hálózatvezető főszervezésével a Baranyi-Pivarcsi Team és a Tóth-Wolford Team Live csapatának következő Startnapját. Szép létszámmal, sok új mosolygós arccal vette kezdetét a rendezvény, melynek háziasszonya Murányiné Kovács Nikoletta hálózatvezető volt, aki kedvesen üdvözölte a megjelenteket. A nap eseményeiről Baranyi Virág munkatársa, Széplaki Edina hálózatvezető számol be.

A képen ruházat, személy, lábbelik, mosoly láthatóAutomatikusan generált leírás

Ujvári Zsuzsanna és Ujvári Norbert Ezüst Hálózatigazgatók a Startnap szervezőivel

A képen ruházat, személy, lábbelik, Emberi arc láthatóAutomatikusan generált leírás

Murányiné Kovács Nikoletta hálózatvezető, a Startnap műsorvezetője

A nagy felismerés
Solymosi Klári az Ép testben fejezet előadójaként elmondta, őt csupán egy tisztítókúra érdekelte, de menet közben jött rá, mennyi embernek tudna a termékek által segíteni.

Egészségtudatossága is egyre inkább a Biocom felé terelte. Családjában is egyre nagyobb szeretettel használták a termékeket. A nagylányától egészen a nagymamáig termékrajongók lettek. Az ő fejében is megfogalmazódott a gondolat, hogy tenni kell valamit a környezetünkért. Fontosnak tartja, hogy vegyszermentesen éljünk, hisz nem mindegy, mit hagyunk hátra az utókornak.

A képen ruházat, személy, függöny, fedett pályás láthatóAutomatikusan generált leírás

Solymosi Klára hálózatvezető, a Baranyi Team szekszárdi csapatának vezetője

Ujvári Norbert: A kapcsolatépítés a siker alapja
Vendégelőadóként egy fantasztikus Ezüst Hálózatigazgató párost hallgathattunk, akik már sok mindent más szemüvegen keresztül néznek. A mi csapatunk számára azért is kiemelkedő személyek, hiszen a Tóth-Wolford Team vezetőinek közvetlen szponzorjai, így mi is sokat köszönthetünk nekik, tulajdonképpen maga a csapat létrejöttének lehetőségét. Először a páros férfi tagja, Ujvári Norbert mesélt nekünk mély szeretettel. Biocomos pályafutását sofőrként kezdte, aztán hamar belátta, párjának egy támogató férjre van szüksége. Ráeszmélt, hogy mégsem ez lesz az ő útja. Feltárult előtte az itt rejlő titok, megértette az apró fázisokat is, hogy miért, hogyan, és mit kell csinálnia. Megerősítést adott nekünk is abban, hogy mennyire fontos az önfejlesztés, a képzés, a tanulás, és egyszerűen nem kell mást csinálni, csak beszélgetni az emberekkel, és kapcsolatokat építeni. A siker kulcsa nem más, csak ez.

A képen ruházat, személy, lábbelik, öltöny láthatóAutomatikusan generált leírás

Ujvári Norbert és Ujvári Zsuzsanna Ezüst Hálózatigazgatók, az ág felső vezetői

Ujvári Zsuzsanna: Érezd jól magad és légy a Biocom élő reklámja!
Lehengerlő előadását a páros hölgy tagja, Ujvári Zsuzsanna folytatta, aki úgy véli, a Biocom az érzések üzlete. Zsuzsi előadásából kiderült, nagyon fontos, milyen érzések vannak bennünk. Hatalmas erény, ha egy ember nem énközpontú, és semmi más nem vezérli, csak a segítő szándék. Kulcsfontosságú, hogy érezd jól magad! Ha mi magunk rendben vagyunk, ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, mi magunk leszünk az élő reklám az emberek szemében. Mindig mosolyogjunk, és egy nagyon fontos feladatunk van: adni, és csakis adni. A tapasztalattá vált hit válik bizalommá. A hit mindig, minden körülményben segít. Semmi más dolgunk nincs, csak hinni, először magunkban, aztán másokban, és nagyon kell hinni abban, amit csinálunk. A kitaposott útról soha ne térj le, mert ott nem csak kavicsba, hanem sziklákba is ütközhetsz… Zsuzsi zárógondola nagyon szívhez szóló volt: áldozat nélkül, nincs áldás.

Mindig van új a nap alatt
A terméktapasztalatos fejezetet Pappné Nyilas Anikó 5. szintű hálózatépítő vezette le, aki négygyermekes édesanyaként éli Biocomos életét. Legkisebb gyermekük igazi Biocomos baba. Anikó nagy lelkesedéssel, kíváncsian faggatta a bátor jelentkezőket, akik boldogan beszéltek elért eredményeikről. Mindig hallunk valami újat, amivel magunknak és másoknak is tudunk segíteni. Megerősítést nyerünk ezzel, hogy milyen jó termékek vannak a kezünkben!

A képen ruházat, személy, Emberi arc, prezentáció láthatóAutomatikusan generált leírás

Papp-Nyilas Anikó 5. szintű hálózatépítő

A képen ruházat, személy, lábbelik, fedett pályás láthatóAutomatikusan generált leírás

Nekik is bizonyítottak a Biocomos termékek

Dr. Tumpekné Gombay Tímea: Változtass a vásárlási szokásaidon a közös sikerért!
Unokája kiskosarával érkezett a következő előadó, dr. Tumpekné Gombay Tímea. Kosara segítségével szemléltette nekünk, mi mindent tudunk itt megvásárolni, és miért kell az a bűvös 200 pont. Neki is nagyon tetszik, hogy itt jó minőségű termékekhez tud hozzájutni, jó ár-érték arányban. Mellesleg mindezt sorban állás, cipekedés nélkül teheti meg. És csak hab a tortán, hogy még helybe is hozzák. Nagyon jó érzéssel tölti el, hogy minél többet vásárol, annál olcsóbban tudja azt kivitelezni. Timi üzenete: „Csupán csak a vásárlási szokásaidon változtass, ezzel Te is, és más is jól jár.”

A képen palack, személy, fedett pályás, ruházat láthatóAutomatikusan generált leírás

Dr. Tumpekné Gombay Tímea hálózatvezető

Tapasztalat mellé üzleti felismerés
Fantasztikus energiával következett a következő előadó, Csernákné Szoboszlai Szilvia hálózatvezető a Teljesség igénye című blokkban. Konoksága ellenére, barátnője kellő rábeszélésére egy problémájára talált megoldást. Hamar felismerte az üzleti lehetőséget, azóta is töretlenül megy előre.

A képen ruházat, személy, lábbelik, fal láthatóAutomatikusan generált leírás

Csernákné Szoboszlai Szilvia hálózatvezető

Szintlépések – ez az érzések üzlete!
Szilvi részletesen ismertette velünk a karrierszinteket, majd kedvesen hívta ki a szintet lépő munkatársakat, szponzorukkal együtt. Meginterjúvolásuk során a könnyek sem maradtak el, hisz mint már említettük, a Biocom az érzések üzlete. Előadónkat öröm volt hallgatni. Hanglejtése, humora megint újabb fényt hozott a napba!

A képen ruházat, fedett pályás, személy, mennyezet láthatóAutomatikusan generált leírás

Akik lépéseket teszek a sikerük érdekében

Társult Hálózatvezetők lettek
Elismerésben részesült 4 kiváló hálózatépítő kitartásának, hitének és céljainak köszönhetően.

6-os szintű elismerésben részesült:

  • Kőszegi Virág – vezetője Dr. Tumpekné Gombay Tímea hálózatvezető,
  • Pordán Borbála – vezetője Solymosi Klára hálózatvezető,
  • Sósné Szegedi Ágnes – vezetője Sujtné Farkas Adrienn hálózatvezető,
  • Miklósné Kocsis Éva – vezetője Baranyi Virág Gyémánt Hálózatvezető.
A képen ruházat, személy, lábbelik, mosoly láthatóAutomatikusan generált leírás

A 6. karrierszintre jutott hálózatépítők vezetőikkel együtt

Elérték a HV szintet
Akik sikeresen megvédik másodszor is 6. karrierszintet, ők elérik a hálózatvezetői szintet, és 7. szintre kvalifikálnak, így hálózatvezetőként köszönthetjük őket.

7-es szintű hálózatvezetői elismerésben részesült:

  • Kurgyis Imréné – vezetője Bérczesi-Tari Tünde és Bérczesi György hálózatvezetők,
  • Tóth Krisztina – vezetője Murányiné Kovács Nikoletta hálózatvezető,
  • Bónéné Anikó és Bóné József – vezetőjük Szászi-Lecskó Szilvia hálózatvezető.
A képen ruházat, személy, lábbelik, nő láthatóAutomatikusan generált leírás

Újonnan elismert hálózatvezetők

Kitűzős HV lett
Kiváló munkájáért Kovács Magdaléna is megkapta az aranyozott kitűzőjét, melyet büszkén, és boldogan viselt. A felvidéki tanárnő oszlopos tagja a csapatnak, lehet rá számítani, tanítható, alázatos, és a kúrázói is imádják.

A képen személy, mosoly, Emberi arc, ruházat láthatóAutomatikusan generált leírás

Kovács Magdaléna és vezetője, Szabó Kató hálózatvezető

Tulipános kitűző a legjobb szervezőnek
Immáron hagyomány, hogy elismerésben részesült a Startnapon, aki a legtöbb embernek kínálta fel a lehetőséget, hogy betekinthessen a Biocom világba, azaz aki a legtöbb új emberrel érkezik a rendezvényre. Ebben a hónapban Hortolányi Judit 4. szintű hálózatépítő volt az elismert, hiszen 6 új érdeklődővel jelent meg ezen a kiváló napon. Elismerésként feltűzte számára az előző hónap legjobb szervezője a Tulipános kitűzőt.

A képen személy, Emberi arc, ruházat, fedett pályás láthatóAutomatikusan generált leírás

Hortolányi Judit 4. szintű hálózatépítő, a hónap legjobb szervezője

Napi programunk folytatásaként Az élet igazán blokkban olyan emberek léptek színpadra, akik már komolyabban belekóstoltak ebbe a Biocomos életbe.

Tóth Krisztina: Tiszta szívvel kell átadni a tapasztalatot
Tóth Krisztina újdonsült hálózatvezető mesélte el, egyszerűen csak belecseppent ebbe az egészbe. Gyorsan ráeszmélt, mekkora erő van az élő rendezvényekben, ezért rendszeresen szervezik a szépségpartikat, ezzel is mutatva az embereknek a rendszer adta termékeket, lehetőségeket. Kriszta beismerte nekünk, sokkal jobban szereti már ezt az életet, ezt a hivatást, mint a munkahelyét. Az emberekhez kapcsolódva hamar rájött, tiszta szívvel kell a tapasztalatát tovább vinni, hiszen a gyümölcs először csak piros lesz, majd teljesen beérik.

A képen ruházat, személy, lábbelik, ruha láthatóAutomatikusan generált leírás

Tóth Krisztina hálózatvezető

Széplaki Edina hamar kilépett a mókuskerékből
A következő személy, aki éli Az élet igazán fejezeteben nagy megtiszteltetésként szerepelhetett, jómagam vagyok. Saját megélt történetemen keresztül mutattam be, honnan-hová jutottam el, kellő akarással, hittel. Kaptam egy új életet, melyben jobb anyagi értékeket, szabadságot, és egy új ÉN-t is kaptam. Négy hónap után már főállású Biocomos vállalkozónak mondhatom magam, ugyanis ki tudtam lépni a mókuskerékből. Üzenetem a hezitálóknak: „Dobj el minden félelmet, mert ha elhiszed, hogy megérdemled, megadatik.”

A képen ruházat, lábbelik, személy, ruha láthatóAutomatikusan generált leírás

Széplaki Edina hálózatvezető

A csapatba érkezett az egyik céges nyereményautó
És most jött, ami még nem volt! A meglepetés! Elismerésben részesült a május hónap egyik legkiemelkedőbb hálózatépítője, dr. Tumpekné Gombay Tímea, a szekszárdi csapat egyik kiváló vezetője. Méltó jutalma, hogy egy hónapig használhatja a cég gyönyörű Audi Q5 autóját. Boldogság, büszkeség, meghatottság, izgatottság érzése érintette meg a hallgatóságot!

A képen ruházat, lábbelik, fedett pályás, ruha láthatóAutomatikusan generált leírás

2023 májusának egyik legjobb hálózatépítője, dr. Tumpekné Gombay Tímea hálózatvezető

Marczy Gabriella: Éld úgy az életed, hogy legyen célod!
A nap fénypontjaként, a nap megkoronázásaként hallgathattuk meg, Marczy Gabriella Arany Hálózatvezetőt a Mit kapunk? sorozatban. Gabi előadását mindenki nyitott füllel hallgatta. Érdekes kérdést intézett a közönség több tagjához: „Te hány kalapot hordasz?” Gabi a kalaphordáson keresztül szemléltette velünk, mi minden történik az emberrel. Minden egyes megélt, átélt siker által egy újabb kalap kerül ránk. Gabi előadása nagyon elgondolkodtató, de igaz. Rávezetett arra, mennyire fontos, hogy éld úgy az életed, hogy legyen célod. Pontosan megfogalmazott, konkrét célod.

A képen ruházat, személy, lábbelik, fedett pályás láthatóAutomatikusan generált leírás

Marczy Gabriella Arany Hálózatvezető

Nem is lehetett volna ékesebben lezárni a mai napot, mint ezzel a fantasztikus előadással. Nincs más hátra, mint előre… Ismét vittük a Biocom hírét!

Ezeket olvastad már?