Kezdőoldal Ágak Gömbiczné Kanyó Beatrix életének eddigi legjobb hobbija a Biocom, avagy hálózatépítés, mint stratégiai játék a Tóth-Wolford-ágon

Gömbiczné Kanyó Beatrix életének eddigi legjobb hobbija a Biocom, avagy hálózatépítés, mint stratégiai játék a Tóth-Wolford-ágon


Gömbiczné Kanyó Beatrix civilben tanító, építőipari vállalkozó, középkorú családanya, boldog feleség, két felnőtt fiúgyermek édesanyja és boldog nagymama. És legújabban a Biocom hálózatvezetője. Nem is akármilyen! A szponzora szerint sikerre van ítélve, amit a Tóth-Wolford-ágon, a Katona Team tagjaként, a Botosné Melinda által menedzselt Arany HV csapat üzletépítőjeként az alábbiakban meg is mutat. Nem kérdés: hallunk még róla, hiszen mint olvashatjuk, a siker mögött segítők, csapat, jó hozzáállás és rengeteg munka (is) van…

Nyomós érv a Biocom mellett: 25 kilónyi…
2019 decemberében a szponzorom, Zsiga Tamás mutatta meg számomra a Biocomos utat. Minden egy rosszul megválasztott ruhával és egy szerencsétlen fotóval kezdődött. Abban az időben bizony 25 kg-nyi nyomós érvem volt a regisztrációra, ami azóta 16 kg-mal csökkent. A 10 napos ICP és a Reg-Enor segítségével azonban új életet kezdtem – és ez nem csak a testtömegem fokozatos csökkenésére vonatkozik.

A célok megvalósítása által emelkedem
Már a kezdeteknél, a hálózatépítés lehetőségének megvillantásánál megismertem felsővezetőnket, Botosné G. Melindát, aki azóta (többek közt az én csapatom üzleti fejlődésének is köszönhetően) Arany Hálózatvezetőként segít a fejlődésben. Szponzorként segítem a regisztrált csapattagom céljainak megvalósulását, melynek következtében én magam is fokozatosan magasabb pozícióba kerülök. Nálam ez a Biocom nyújtotta hihetetlen kincs az, ami a folyamatos lelkesedést adja.


Vezetőket kell (ki)tanítani
Mit értek ezalatt? A 2020-as nyári céges verseny feltételeit teljesítettem, ennek köszönhetően fél év alatt elértem a hálózatvezetői szintet. Mivel azóta hónapról hónapra szépen (sőt egyre stabilabban) összejön a 4000 pont, hamar rájöttem, hogy a továbblépéshez két dolog kell. Mindkettő nagyon kell! Az egyik, hogy képessé váljak mielőbb saját hálózatvezetőket „kitanítani”.

A hagyományos tanítás elengedése…
A másik, hogy képes legyek elengedni a tanítói hivatásomat, ami még mindig nagyon közel áll a szívemhez. Ez utóbbihoz eléggé nyomós érv, hogy fél év alatt a biocomos „hobbim” következtében befolyt összeg tízezrekkel meghaladta a 34 éves pedagógus munkaviszonyomból rendszeresen járó nettó munkabéremet. A biocomos jutalék azóta sem csökkent jelentősen.

Egyszerre 4 komoly vezetőjelölt
Jelenleg 4 HV-jelölt „angyalom” útját egyengetem a tőlem telhető legnagyobb igyekezettel. Különböző szinteken vannak ugyan, de nagyon céltudatosak, bennük van a tanulni akarás, közösen mindent elkövetünk a céljaik elérése érdekében. Mindig szem előtt tartom, hogy:

  • Szlobodnyikné Csépe Renáta,
  • Batári Diána,
  • Kovács Mónika és
  • Fösvény Enikő munkatársak,

valamint az elégedett és „márkahű” termékfelhasználóim nélkül nem tudnám elérni hónapról-hónapra a kitűzött céljaimat.


Megosztjuk a párommal az élményeket
Biocomos életutamon a kezdetektől mellettem áll a párom, aki hozzám hasonlóan hisz ebben a lehetőségben és aktívan is segíti a munkámat. Számtalan közös élményben volt már részünk. Ott van velem együtt a képzéseken, Startrendezvényeken, a Tudatos Vezetők képzésén, a nyári verseny díjkiosztóján, s még a Biocomos kitűzőért járó jutalom-wellness élményét is megoszthattam vele!


Nagy példák az igazgatóink
Biocomos munkánk során nagyon szerencsések vagyunk, hisz olyanoktól tanulhatunk, mint Tóth-Wolford Erika és párja, Tóth Lali, akik Gyémánt Hálózatigazgatók. A Katonáné Tóth Tímea és Katona Szabolcs Ezüst Hálózatigazgató páros élő példa számunkra a kitartó munka busás megtérülését illetően.

Segítő aranypáros
S akik nekünk a legtöbbet segítenek személyes, telefonos vagy akár online formában, ők pedig az Arany Hálózatvezetőink: Botosné Gágyor Melinda és Botos Sándor. Nekik köszönhetően rengeteget fejlődünk, tanulunk. Folyamatosan alakul a személyiségünk, erősödik az önbecsülésünk, megtanuljuk a kudarckezelést, tanítóként élvezettel adom tovább a tudásomat a munkatársaimnak.


Felnőttképzés, elismerésekkel
Öröm olyan „felnőttképzésben” aktívan részt venni, ahol az online vagy akár a személyes előadás során is érdeklődő szempárok figyelnek a mondandómra. És igen, piszok jó érzés ugyanezektől az emberektől a folyamatos elismerés.

Munka van mögötte
Mert a fejlődés érdekében megtett lépések mögött munka van. Nem is akármilyen munka! Az a stratégiai játék, amit nekem a tudatos hálózatépítés jelent, időt és energiát igényel. Az FB csoportok hatékony működtetése úgyszintén. A termékfelhasználók érdeklődésének kielégítése szintén időbe telik és nagy figyelmet igényel. Itt azonban a „túlóra”, a beletett plusz energia előbb-utóbb kifizetődik.

Minden kifizetődik
Kifizetődik emberi kapcsolatokban, barátságban, törődésben, elismerésben, és nem utolsó sorban tisztességes jutalék formájában. Tiszta szívvel és odaadással vezetem tovább a csapatomat a hónapról-hónapra kitűzött céljaink megvalósítása felé. S amikor a Jóisten is úgy akarja, egyszer majd én is főállású Biocomossá válok – Isten engem úgy segéljen!

BOTOSNÉ MELINDA: BEATRIX SIKERRE VAN ÍTÉLVE!
Beatrix Arany Hálózatvezetője, Botosné Melinda így nyilatkozik róla: – Nagyon céltudatos, lelkes és alázatos munkatárs. Komoly céljai vannak a Biocommal és mindent meg is tesz érte, hogy sikeres legyen és sikerre vigye a csapatát is. Rendkívül szorgalmas, minden képzésen jelen van párjával, Istvánnal és erre tanítja munkatársait is. Igazi csapatjátékos, aki átadja minden tudását munkatársainak. Szerintem sikerre van „ítélve”. Hajrá Bea, meg tudod csinálni!

 

 

Ezeket olvastad már?