Kezdőoldal Ágak Folyamatosan születnek a vezetők a Tóth-Wolford-ágban – egy Startképzés margójára

Folyamatosan születnek a vezetők a Tóth-Wolford-ágban – egy Startképzés margójára

Beáta hivatásként tekint munkájára

Miért érdemes visszapillantani egy június 12-i, a Tóth-Wolford-ágon tartott programra? Mert a Szabados Team szervezésében energiával teli napot éltek meg Mátrafüreden az Avar Hotelben 3 csapat: a Rónai-Bernáth Team, a Petró Team és a Marczy Team tagjai. S a beszámolóban megjelennek az elismert új vezetők, valamint olyan gondolatok is, amikért érdemes megtenni ezt a kis időutazást. Köszönet Rónai Renátának a jegyzetelésért!

Szuper hangulatban kezdődött a Startnap a nyár első hónapjában, a Szabados Team szervezésében.

Egészséges életmód, új megvilágításban
Kovács Brigitta Ezüst hálózatvezető nyitott, aki a napot nagyon jó hangulatban vezette le. Sok olyan új ötletet, gondolatot hallhattunk tőle, ami segített új megvilágításba helyezni az egészséges életmód kifejezését. Az újonnan érkezők átérezhették, milyen nagy energiával bír egy ilyen közösség!

Kovács Brigitta Ezüst Hálózatvezető nyitotta a napot

Középpontban az élet
Startnapunk az élet fogalom köré épült. Azaz, ép testben, hiszen ép testben, ép lélek – tehát a test egészsége az első, és utána jön minden más. Láss másként, tudsz-e tovább látni a jelenlegi életednél? Egy boltba járunk vásárolni – miért jó nekünk ez és ezzel hogyan tudunk gazdaságosabban vásárolni? A végén a teljesség igénye tehát a pénz – ha már megvan az egészség, akkor jó, ha van pénz is.

Ép testben
Az első blokkot Kovács Magdaléna 5. szintű munkatárs mutatta be nekünk, aki mesélt saját maga és családja egészségéről. Elmondta nekünk, hogy a Biocom adta meg számára az egészséget mind a termékek és mind az üzlet által.

Kovács Magdaléna az egészségről beszél

Hogyan láss másként?
Vendégelőadónk volt a Startnapon Molnár Kriszta, aki elmesélte nekünk, hogyan lássunk másként. 2018 év végén csatlakozott a Biocomhoz. Egészségügyi problémájára akart megoldást találni, majd 2019 évtől az üzleti lehetőségbe is belevágott, mivel bizonyítottak neki a termékek. Azóta már „főállású” Biocomos. Nagyon sokat tanulhattunk tőle, többek között azt, mennyire fontosak a céljaink és ezek visznek minket előre, illetve, hogy szeressük magunkat, higgyünk magunkban és ne hasonlítgassuk magunkat másokhoz, hiszen megismételhetetlen mindenki. Feltette a fontos kérdést: jelen vagy az életedben vagy részese is vagy annak? Mennyire vagy boldog és mi a szabadság?

Molnár Kriszta fontos kérdéseket tett fel

Ragyogó terméktapasztalatok
Olyan rész következett, ami mindenki életében nagyon fontos: az egészség. Hallhattunk egyéni terméktapasztalatokat. Kinek, miben segítettek a Biocom termékei? Nekem személy szerint a testsúlycsökkentésben, de azóta már több területen is! Ezt a blokkot Repák Ildikó hálózatvezető fogta össze. Az egyéni tapasztalatokból megtudhattuk, milyen fantasztikus a zsíroldó, emellett megtudhattuk, hogy a magnézium-biszglicinát szuperül oldja a görcsöket. Hallottunk fantasztikus fogyásokat és eredményeket is. A folyékony szappanunk pedig szinte minden foltot eltüntet!

Repák Ildikó koordinálta a tapasztalatokat

Sokaknak segítenek a valós észleletek

Egy boltba járunk vásárolni
Hogy miért fontos ez nekünk? Energiát, időt és pénzt takaríthatunk meg ezzel. Hiszen egy boltban megtalálunk mindent a család összes tagjának! Szászi-Lecskó Szilvia elmondta, hogyan tudunk egyre nagyobb kedvezményekhez jutni. Előadása végén meglepett minket egy egyedül álló verssel a Biocom termékekről.

Szászi-Lecskó Szilvia még verselt is

A teljesség igénye
Kórik-Nagy Szilvia 5. szintű munkatárs elmesélte nekünk, honnan jön a pénz és mennyi az az annyi? Miért tudja a cég ezeket a hatalmas jutalékokat kifizetni nekünk? Hogyan tudunk passzív jövedelemhez jutni és olyan munkát végezni, ami megteremti számunkra az anyagi biztonságot, szabadságot, boldogságot? Az a fő cél, hogy ezt a lehetőséget minél több embernek megmutassuk.

Elismerések
Ezután pedig nagy tapssal köszöntöttük a 4-es és 5-ös szintre minősült munkatársakat, akik megkapták okleveleiket is. Szívből gratulálok nektek!

Kórik-Nagy Szilvia a jutalékokat elemezte

Gratulálunk szinteket lépőknek!

Élet igazán
Ti tudjátok mi az élet igazán? Nekem az, hogy bármikor, bárhonnan dolgozhatok, hivatásom van, nem munkám, sok szabadidőm és anyagi függetlenségem, ezáltal boldog vagyok. 3 olyan hölgy történetét hallgathattuk meg, akik már élik ezt a Biocomos életet, és ők is tudják már, hogy ez az élet – igazán…

A kúra mellett meglátta az üzletet
Az első hölgy Vargáné Kovács Andrea Ezüst Hálózatvezető, aki 2021 januárjában regisztrált a rendszerbe, és a kúrája mellett azonnal meglátta az üzleti lehetőséget is. Lelkesen, céltudatosan építi a hálózatát, aminek a gyümölcse az EHV karrierszint! Munkatársait önzetlenül, sok tanítással vezeti az élet útján! Céljai hatalmasok, például egy közös üzletről álmodtak a párjával, amit mára már közösen építenek.

Vargáné Kovács Andrea párjával nagy, közös üzletről álmodik


Vezető egyéniség
A következő hölgy Salánki Erzsóka, aki egy igazi vezető egyéniség! Csupaszív és nagyon jó társasági ember, mindenki jól érzi magát a közelében. A családja jelenti neki a világot. Megtudhattuk, hogy főállásában is segíti és tanítja az embereket, de egy áldás volt, hogy találkozott a Biocommal, hiszen így sokkal több szabadideje lesz.

Salánki Erzsókának áldás volt a találkozása a Biocommal

Otthonról is dolgozhat
Jöjjön egy olyan hölgy, aki segítőkész, önzetlen és maximálisan segíti a munkatársait. Tudja, hogy egységben az erő! Mindent megtesz a csapatért, igazi vezető! Jakab Otília hálózatvezető elárulta nekünk, nagyon szereti a családját, mindig értük élt és dolgozott. Viszont ezzel az üzlettel kényelmesen tud otthonról vagy az unokái mellől is dolgozni és bármit megvehet nekik, hiszen mindig van pénz a számláján. Arra biztat mindenkit, hogy próbálják ki magukat az üzletben és nem fogják megbánni!

Jakab Otília szerint ez egy kényelmesen működtethető üzlet

Elismerések
Elismertük a szintlépőinket, ugyanis nálunk igenis jár az elismerés szavakban, tettekben vagy épp oklevél és ajándék formájában. Ismertek még ilyen munkahelyet? Ezt a részt egy nagyon fiatal hölgy vezette le, Kovács Kinga, aki fiatal kora ellenére céltudatos, nagyon tudja mit akar, és mindent meg is tesz érte, tempójával rövid idő alatt elérte a hálózatvezetői szintet.

Kovács Kinga nagyon céltudatos

6-os szintre minősült:

  • Volf-Szászi Judit, akinek kitartása példaértékű. Célja, hogy kiváltsa a munkahelyét és főállású Biocomos legyen, és minden percet élvezhessen kislányával. Már több munkatársa is van és igyekszik a lehető legjobb tanítást átadni. A szponzorait folyamatosan keresi, nagy benne a fejlődési vágy.

Szívből gratulálunk a 6-os szint eléréséhez!

Elismerés, jó hangulatban

Volf-Szászi Judit Társult Hálózatvezető lett

7-es szintre minősültek:

  • Dobray Zsolt és párja Borók Brigitta

A Rónai-Bernáth Team egy újabb hálózatvezetőt köszöntött oklevéllel és virággal, Dobray Zsolti és Borók Brigitta személyében. Zsolt másfél éve regisztrált a rendszerbe, párjával, Borók Brigittával együtt építik a hálózatot. Ambiciózus pár, akiknek az a céljuk, hogy minél több minőségi időt töltsenek együtt.

Dobray Zsolt és párja, Borók Brigitta

  • Csákiné Szanyi Julianna, akiről a szponzora ezeket a sorokat írta:

„Dinamikus energiája meghozta az eredményt, hiszen 4 hónap alatt hálózatvezető lett. Hamar megértette a hálózatépítés lényegét, és a legfontosabb dolgot: a tanítást. Napjait pozitívan éli és jelmondata a következő: ha gyorsan is meg lehet csinálni, miért csináljam lassabban?”

Csákiné Szanyi Julianna gyorsan szeretne haladni

  • Paksai Ildikóról a szponzora ezt írta: „Elhivatott az egészséges életmód iránt, így abszolút az első perctől azonosult a Biocom Életmódprogrammal. Szeret az embereknek segíteni, és minden jó tanácsot megfogad szponzorától, ami egyenesen a hálózatvezetői szinthez vezetett.”

Paksai Ildikó is szponzorával együtt örült

  • Sutkáné Makara Beáta fantasztikus egyéniségével, pozitív hozzáállással vezeti csapatát. Egy igazi csapatjátékos! Mindenki nagyon szereti!

Sutkáné Makara Beáta is fantasztikus egyéniség

Kitűzős hálózatvezetők lettek:

  • Rácz Anita és párja, Apró István, akik az oklevél mellé arany kitűzőt és ajándékot is kaptak.

Szponzoraik ezt írták róluk: „Tudatosan építik hálózatukat, ennek köszönhetően 3 hónap alatt elérték a hálózatvezetői szintet. Szívvel lélekkel tanítják munkatársaikat.”

Rácz Anita és párja, Apró István

Ezüst Hálózatvezetői szintre minősült:

  • Harasztiné Bencze Beáta

Bea Fantasztikus eredményeket ért el, szívből gratulálunk neki! Mára már éli a főállású Biocomos életét, és ezt nagyon jól át is tudja adni másoknak. Egyre többen követik. Hatalmas csapata van és kiváló vezető. Mindig pozitív, tudja, mit akar és hová tart. Mindent megtesz, hogy ezt minél hamarabb meg is valósítsa. Igazi tűzről pattant menyecske és egy energiabomba. A vezetői elismerés mellett részesült egy plusz elismerésben is, hiszen 2. alkalommal lett a Hónap Legjobb Hálózatvezetője, így ismét elhozhatta a biocomos Mercedes autót.

Harasztiné Bencze Beáta másodszor hozhatta el a cég egyik álomautóját is kimagasló teljesítményéért

Mit adott Beátának a Biocom?
Nagy álma volt, hogy felmondjon a munkahelyén, ami meg is történt és már „főállású” Biocomos. Szabad életet élhet és emellett anyagi függetlensége is alakulóban van. A párjával boldogan építhetik az életüket és megtudhattuk, hogy párja mindenben támogatja és segíti. Boldogsággal tölti el, hogy egyre nagyobb a csapata és egyre több embernek tud segíteni megváltoztatni az életét. Hivatásként tekint munkájára.

Záró üzenet
Ne feledjétek, rajtatok múlik, hogy mit láttok meg. Bármit is gondoltok vagy szeretnétek, az életnek csak egy dolga van, hogy igazatok legyen. Mindannyian megérdemlitek a boldogságot, és egy olyan életet, amire vágytok, csak vegyétek észre a lehetőséget és éljetek vele!

Ezeket olvastad már?