Kezdőoldal Ágak A második felvidéki Sikernap is színvonalas volt Dunaszerdahelyen

A második felvidéki Sikernap is színvonalas volt Dunaszerdahelyen

A szervezők (egyben előadók) csapata

2018. május 27-én, egy szikrázó nyárias vasárnapon tartották Felvidéken a 2. Sikernapot a dunaszerdahelyi Hotel Therma dísztermében a Vass-Beta-ág szlovákiai hálózatépítői. A beszámoló melyből kiderül, hogy profi képzéseken pallérozódnak a Duna másik oldalán élők kiváló, felkészült vezetőik szervezésében és vezetésévelHír Péter gondolataiból ered, aki Vangel Mónika csapatát erősíti párjával, Tímeával együtt.

Sántha-Köles Viktória HV, a nap háziasszonya

Hogyan építsük be a programot az életünkbe?
A házigazda szerepe ezúttal Sántha-Köles Viktória hálózatvezetőre esett. A vendégek és a felsőbb vezetők üdvözlése után rögtön Nagy Andrea hálózatvezető ragadta magához a mikrofont. Betekintést kaphattunk, hogyan építette be saját életébe a Biocom Életmódprogramot. Röviden szólt még a termékcsoportokról, a tagság előnyeiről, az egészségkönyvről és a szakmai képzésekről.

Nagy Andrea HV az életmódprogramról beszélt

Simonics Éva a vegyszermentes háztartásról
A következő blokkban “kedvenc” Ezüst Hálózatvezetőm, Simonics Éva előadása következett a vegyszermentes háztartásról. Egy igazán tartalmas előadás keretein belül sok mindent megtudhattunk ezen termékekről, felhasználási köreikről. Szólt még a test- és szépségápolásról és nem utolsósorban ezen termékek gazdaságosságáról.

Csörgey Tímea sokakat motivált a Reg-Enor sztorijával

Csörgey Tímea motiváló Reg-Enor sztroija
Egy újabb fantasztikus előadó, Csörgey Tímea által megtudhattunk fontos dolgokat a Reg-enorról. Elmesélte nekünk saját élettörténetét és fantasztikus javulását. Számomra ő a követendő példa, hisz az ő tapasztalatain okulva kezdtem én is a kúrát.

Terméktapasztalatok
Az elkövetkező percek a terméktapasztalatokról szóltak, amikor is a közönség soraiból a színpadra hívott kedves jelenlévők meséltek. Ezt az előző hónapban elért szintlépések elismerése követte. Ezúton is gratulálunk mindannyiuknak!

Sántha-Köles Viktória a nyári felkészülésről a termékek mentén beszélt

Sántha-Köles Viktória termékes nyaralási felkészítője
A rövid szünet után ismét Sántha-Köles Viktóriához került a mikrofon, akinek mókás, de annál tanulságosabb előadása következett arról, hogyan készüljünk a nyaralásra. Igen részletes tájékoztatást kaphattunk azokról a termékekről, melyeket érdemes akár egy külföldi kirándulásra is magunkkal vinni.

Pálfi Katalin Arany HV a nyári méregtelenítéshez adott tippeket

Pálfi Katika a nyári méregtelentésről
A szót ezután csapatunk egyik Arany Hálózatvezetője, Pálfi Katika vette át, aki a nyári méregtelenítésre, illetve a 10 napos extra programra biztatott mindenkit.

Az arany-páros sikertörténetei
Ezzel azonban a Sikernap nem ért véget! Az esemény megkoronázásaként előbb másik Arany Hálózatvezetőnk, Kis Gergely, utána párja, Katika által egy-egy sikertörténetbe, illetve az üzletépítésbe nyerhettünk bepillantást. Értékes útbaigazítás ez mindazoknak, akik a Biocom üzleti részével szándékoznak foglalkozni.

A motiváció sem maradt ki a Sikernap tematikájából

Színvonalas Sikernap
Ismét elmondhatjuk, hogy egy igazán színvonalas, tartalmas vasárnap délutánt tölthettünk együtt! Köszönet ezért a szervezőknek, nekik: Simonics Éva, Sántha-Köles Viktória és Nagy Andrea!

Folytatás június 24-én
Készülünk a következő Sikernapra, ami június 24-én lesz.

Kis Gergely üzleti előadást tartott

Szintelismerések 1.

Szintelismerések 2.

Reg-Enor tapasztalatok is elhangzottak

Simonics Éva a háztartási megtakarításokról tartott előadást

Ezeket olvastad már?