Kezdőoldal Ágak A szeptemberi, motiváló Felvidéki Sikernap egyaránt adott termékismeretet és üzleti megerősítést

A szeptemberi, motiváló Felvidéki Sikernap egyaránt adott termékismeretet és üzleti megerősítést


“Itt van az
ősz, itt van újra”… s vele jött a Sikernap is újra. Ismét egy remek rendezvényt tartott a Beta-ág felvidéki csapata szeptember 15-én. A szlovákiai Pat adott újra helyszínt a 23. ilyen jellegű rendezvénynek. Az alábbi beszámolóból, melyet Nagy Richárdnak köszönhetünk, az is kiderül, ez az alkalom is segíthetett kilépni a nyitott érdeklődőknek a komfortzónából.

Őszies indítás

Csodálatosabb szeptemberi napunk nem is lehetett volna, gyönyörű napsütés, friss levegő, fejlődni vágyó emberek. 14:00 órai kezdettel a rendezvény háziasszonya, és egyben a Sikernap megalkotója, egy vidám és nagyszerű üzletasszony, Pálfi Katalin Arany HV indított. Mi más témát is választhatott volna a mai nap hangulatához, mint magát az őszt. Röviden köszöntötte a résztvevőket, ismertette a programot.

Üzleti- és életmódprogram

Első előadásban egy nagyon sikeres és hiteles üzletember, Kis Gergely Arany HV bemutatásával betekintést kaphattunk magáról a cégről, a Biocom életmód- és üzleti programról. Ezek mellett mesélt a saját indulásukról is a vezetői út felé. Nagyobb hangsúly került „egy sorsfordító lehetőség”, a Reg-Enor méregtelenítő kúra bemutatására.

Terméktapasztalatok

E figyelemfelkeltő „műsor” után jöttek a terméktapasztalatok: Jolcsi Soós, Nagy Richard, Szapu Gusztáv, Kutrucz Annamária és Veszelovszky Katalin mesélték el saját tapasztalataikat. A témához kapcsolódóan Simonics Éva Ezüst HV beharangozta az október 3-i, nagymegyeri rendezényüket, ahol szintén Szabó Sigfrid Reg-Enor előadását követhetjük figyelemmel.

Kié lesz a 870 euró?

Gergely beszédét a fogyi verseny aktuális státusza zárta, az összegyűjt 870 eurós fődíjjal, amit egy szerencsés, a december 1-i Sikernapon magáévá tudhat.


Egy kis immunerősítés

Az első blokk második, egyben záró előadója egy rettentően aranyos, örökmosolygós anyuka, Czékus Mónika HV volt, aki az őszi immunerősítés fortélyaiba repített minket, az influenza szezon átvészelése érdekében. Futtában Vangel Mónika HV is megjegyzett egy terméktapasztalatot a témához kapcsolódóan.

Szintlépés és kupagyőzelem

Elismertük és gratuláltunk a kedves szintlépőknek:

  • Kovács Évinek,
  • Kovács Zsoltnak, és
  • Hanáková Karinnak az elért eredményeikért.

Ebben a hónapban a vándorkupát a fiatal hálózatvezető pár:

  • Herczeg Bianka és Nagy Richárd vihette haza. (Vagyis mi…)

Eljött a nyújtózkodás és a kávé ideje… a szünet.


Hogyan segíthetjük a hormonrendszerünket?

A második blokk témája a hormonrendszer egyensúlya volt. Eberhardt Hajnal Ezüst HV, dietetikus szakember előadásában rettentően sok információt kaphattunk, amiből azt is megtudhattuk, hogy a legnagyobb támogatást a szűrt víz fogyasztásával kapjuk, ezt megfűszerezzük étrend-kiegészítőkkel, és máris nagy mértékben segítjük eme komplex rendszer működését.

Csupa siker

Előadását befejezően tombolahúzás következett, majd ismertették a soron következő Sikernap, illetve a november 24-i Sikertréning részleteit, utóbbi főszereplője Ferenczy László lesz! Végül a napot, mint mindig, a Sikernapok küldetéseinek ismertetésével zártuk.

Lépj ki a komfortzónádból!

Mindazoknak, akik először vettek részt ilyen rendezvényen, azt javaslom, nagyon mélyen gondolkozzanak el azon, amit a cégünk kínál. Ne féljenek kilépni a komfortzónából, így majd tíz év múlva büszkén lehet visszagondolni arra a napra, amikor megtették az első lépéseket egy teljesebb életszínvonal felé.

Egy hónap múlva ismét találkozunk. Legyen szép napotok és menjetek a Biocom hírével!

 

Ezeket olvastad már?