Kezdőoldal Ágak Felfrissülés, új munkatársak, minősülő hálózatvezetők – jól sikerült Sikertréning a Pálfi-Kis-ágon, Szlovákiában

Felfrissülés, új munkatársak, minősülő hálózatvezetők – jól sikerült Sikertréning a Pálfi-Kis-ágon, Szlovákiában

Kezdjük a végével: „Hálás vagyok vezetőimnek: Pálfi Katikának, Kis Gergelynek, Simonics Évának, hogy megszervezték ezt a fantasztikus napot. Feltöltött, pezsgést és lendületet adott. Úgy gondolom, hogy mindenki nagy hatással volt a rendezvény. Köszönjük!” Ezzel zárta eredetileg Nagy Andrea hálózatvezető a Pálfi-Kis-ág igazi, hús-vér (azaz: offline…) Sikertréningjének a beszámolóját. De kell-e ettől jobb felütés egy ilyen írásnak? A nagymegyeri Plauter Kúriában június 28-án tartott rendezvényen a tanítás mellett a taps is szerepet kapott: végre a szokott módon lehetett elismerni az utóbbi időszak sikeres embereit. Egy Sikertréningen, melynek Simonics Éva volt a házigazdája, aki a maga profizmusával, precizitásával és nagy lelkesedésével vezette le a napot. Jöhet a többi a Beta-ág szlovákiai csapatában!

Sikercsapat a Sikertréningen

 

Az új vezetők a Pálfi-Kis-ágon


A csapat fele újként érkezett
Azon a csodás nyári vasárnapi napon, 60 fő részvételével rendezték a pandémia miatt még csak az első idei Sikertréninget a Pálfi-Kis-ágon. A hosszúra nyúlt karanténos időszak után felemelő érzés volt újra találkozni a biocomos családommal. Sok új taggal bővült a felvidéki ág, így 28 új munkatársakkal ismerkedhettünk meg! Kis Gergely, Arany HV üdvözölte az új tagokat és elmondta, hogy az új munkatársak új reményt, új álmokat hoznak a csapatba, és ez tud bennünket előbbre vinni.

Kis Gergely: Juttassuk sikerhez az embereket!
Gergely a Biocom Életmódprogram ismertetése mellett kiemelte, hogy miért is jó új szokásokat felvenni – ez pénzt hozhat. Akkor lehetünk sikeresek, ha sok embert sikerhez juttattunk. Kihangsúlyozta, hogy az időnk a legértékesebb és az nem pótolható. Felelősségvállalás, tervezés, új szokások, az életünk irányítása – ezek kulcsfontosságúak ahhoz, hogy szárnyalni tudjunk.

„Nálunk sok mindenre van megoldás”
Pálfi Katalin, Arany HV már 5 és fél éve építi a hálózatát, tiszta szívből és odaadással tud a biocomos életükről mesélni. Felhívta a figyelmet, hogy kevés embernek van terve, hogy hogyan, honnan legyen plusz bevétele. Nincs jövőképük sokaknak. Betegnek lenni veszélyes és felelőtlenség – nálunk ezekre mindre kaphat megoldást, ha él vele. Minden velünk kezdődik, csak meg kell hoznunk a döntést! A hálózatépítő munkát egy virághoz hasonlította, ahogy a bimbóból egy csodaszép virággá alakul – így változhatunk mi is.

Még néhány motiváló mondat Pálfi Katikától:

  • Egységben az erő!
  • Adjunk hálát mindenért!
  • Legyünk türelmesek és keressük meg a legjobb csapatjátékosokat!
  • Csináljuk mostantól úgy, mintha most kezdenénk, lendülettel!

Sebő Adrianna szép teljesítménye

A szívhez szóló és elgondolkodtató előadások után sétáltunk kicsit az udvarban. Ebéd után Katika kihirdette a Felvidéki Ágverseny győztesét: Sebő Adrianna, aki a májusi hónapban 16 új embert csatlakoztatott egy vonalba, így ő vitte el a 100eurós nyereményt. Gratulálunk!

A mikrofon mellé kupát is kapott…

A legdinamikusabban fejlődő csapat pedig Simonics Éváé volt, így ő nyerte a Felvidéki Kupát. Gratulálunk!

Fogyásért ajándék

A „Jó Nő Program” győztese Nagy Nikolett lett, aki 7%-ot fogyott a saját súlyából. Ajándékként kapott sminket, fotózást, vásárlási utalványt, fitnessbérletet, kollagén ajándékcsomagot. Gratulálunk!

Ebéd után pedig az újonnan minősült hálózatvezetők mesélték el történeteiket. Figyelemmel hallgattuk, hogy ki hogyan indult és hogyan érte el a HV, Ezüst HV szintet.

Új Hálózatvezetők:

  • Herczeg Bianka – szponzora, párja Nagy Richard.
  • Kovács Éva – szponzora Herczeg Bianka.
  • Sebő Adrianna – szponzora Vangel Mónika.
  • Mártha Angelika, Melecski Szilvia – szponzoruk Varga Juhász Laura.

Kitűzős hálózatvezető:

  • Mátis Rozália és Mátis László – szponzoruk Nagy Andrea és Nagy Zoltán.

Ezüst Hálózatvezető:

  • Varga Juhász Laura – szponzora Vicena Andrea.

Séta és bemutató az udvaron

Simonics Éva Ezüst HV, a nap házigazdája

Sokan összejöttek az idei első Sikertréningre

A helyszín is különleges volt

A Felvidéki Kupa győztese a csapatával

Herczeg Biankának szponzora, Nagy Richard gratulált

Sebő Adrianna hálózatvezetői elismerése

Mártha Angelika hálózatvezető lett

Kovács Évinek gratulál a szponzora

Mátis Rozáliának tűzi ki a jelvényt szponzora, Nagy Andrea

Középen Varga Juhász Laura Ezüst HV, a két hálózatvezetőjével

Melecski Szilviának gratulál a szponzora

Mátis Rozália és László a szponzoraikkal

Varga Juhász Laurának gratulál szponzora, Vicena Andrea

Larua meglepetésére a család is megjelent

Minden előrelépés számít a Biocomban

Valóban szerepet kapott a taps…

    

Ezeket olvastad már?