Kezdőoldal Ágak Év végi hagyomány a Kosiba-ágon: zárórendezvény után vezetői wellness

Év végi hagyomány a Kosiba-ágon: zárórendezvény után vezetői wellness

A Lőrincz- és Kosiba-ág évzáró, egyben jövőindító képzéséről a Kosiba-ág hálózatvezetői – szinte megtáltosodva – vasparipáikon egyenesen Visegrádra autóztak december 8-án, hogy eltöltsenek két napot közösen. Miért is? Nincs HV-képzés. Nincs kulcsember-képzés. Akkor miért is ez a nagy lelkesedés? A választ a kikapcsolódás visszatekintőjének elkészítőjétől, Bistucz Józseftől kapjuk – rengeteg képpel-élménnyel fűszerezve…

Az Én, a Mi napunk
Ez már a harmadik év, hogy decemberben a Kosiba-ág vezetőivel közösen ünnepeljük a mögöttünk álló Biocomos esztendőt, s egyben üdvözöljük az előttünk állót. Évről-évre emelkedik a rendezvény színvonala. Így nem csoda, hogy mindenki örömteli szívvel érkezik. Immár harmadik éve, hogy a 365 napból 1-2 nap az Én (a Mi) napunk, ahogyan Ferenczy Lászlótól tanulhatjuk: legyen mindenkinek egy napja, ami az övé. Mi most közösen tartjuk az Én napomat, munkától, pontoktól mentes kikapcsolódással, wellnessel közösen – és mégis függetlenül mindentől, önmagunkkal tudjuk tölteni kellemes környezetben, jó hangulatban az időt.

Visegrád tökéletes helyszín
Erre kiváló helyszínnek bizonyul a Hotel Visegrád, épp ezért szeretjük képzéseink helyszínéül választani. Visegrád történelmét képes krónikák alapján ismerhetjük igazán. Elődeink után, akik magas szinten művelték a krónika írását, most a tisztelt olvasónak szerényebb „krónikával”, viszont több képpel számolhatunk be a most történő eseményről.

Lépjünk be az események helyszínére, ahová a lelkes HV-k a Lőrincz- és Kosiba-ág igazán inspiráló Ünnepi Évzáró Startképzéséről feltöltődve érkeznek.

Sugárzó arcok, még a rendezvényen kapott relikviákkal…

Boldog pillanatok után – és előtt…

Vezető és követő. De a követő is vezető!

Mindenki boldog – pedig még nincs is karácsony…

Kosiba Hajnika, az örök meglepetés. A csomagok száma is ezt mutatja…

Az ajtók a Biocomban mindenki előtt nyitva állnak. És egyre többen be is lépnek rajta!

A szobakulcs átadása is tud örömet szerezni

A vacsora előtti pillanatoknak kitűnő helyszínéül szolgál a szálloda impozáns hallja

Már alakul a CSAPAT. A zongorához és hozzánk egy kedves úr csatlakozott, hogy zenei aláfestéssel szolgáljon a hangulatunk emeléséhez.

A Kosiba-ágon az Év Hálózatvezetője és a Legjobb Előadó díját magában foglaló kupát Dobrocsi Edit tudhatja magáénak. Gratulálunk!

A hangulat a képen keresztül is érzékelhetően fokozódik…

Kellő hangulatba hoztuk magunkat a vacsorához…

… ahol a szálloda mesterséfje, többek között malacsülttel kedveskedik a vendégeknek

Vacsora után, kötetlen beszélgetésre leültünk, s átbeszéltük, kinek mit adott ez az év, s mit tervez a következőre

A közösség a marketingtől is erősebb

A beszélgetés elindított egy folyamatot, mely a belső titkok feltárulásához vezetett. Kiderült, hogy a sikerek mellett szinte mindenkinek fontos, hogy egy jó közösséghez tartozzon. Az is kiderült, nem a marketingterv volt, ami elsőre megfogta a többséget, hanem az a szeretet, amely a Biocom vezetőitől árad a tagok felé, s a tagok között.

Micsoda finomság!

Hogy ne teljen el perc esemény nélkül, Baranyai Böbe ízelítőt adott „előző életéből”, mint cukrász, amit mesteri szinten művel és elkészítette az ország tortáját átdolgozott formáman, így az itt „Kosiba-ág tortájaként” jelent meg. Az Ezüst Hálózatvezetőt kiváló előadóként is ismerhetjük, most bemutatta mit hagyott ott, hogy személyes fejlődését Biocom hálózatvezetőként tovább élhesse.

A puding (torta…) próbája az evés!

Az első szeletet Ezüst Hálózatigazgatónk, Kosiba József teszteli. „Ha túléli”, jöhet a csapatnak is.

Év végi hangulat; Józsi mint mókamester illusztálja a remekmű kiválóságát

Ezen arcjátékra az Ezüst HV. hirtelen „torta Ninjává” változott. Tekintetével sugározta, „ilyen jót még nem ettettek”, a tortaszelőkéssel nyomatékot adott, hogy ez már pedig mindenkinek ízlik…

Valóban, mindenkinek ízlett, a színjáték ellenére… Mert ami jó, az jó!

Köszönjük, Böbe, a meglepit!

A kulcsember…

Ezt követően humorból komolyra fordult a szó. Átismételtük a kulcsember fogalmát.A Kulcsember egyik definíciója: csapatjátékos!

Hajnika egyből gyakorlatba vitte át az elméletet

Első pillanatban nem lehetett tudni, játék vagy komoly. Egészségügyi órán vagyunk, vagy szemetet megyünk szedni az éjszaka közepén, esetleg zsákbafutás az elfogyasztott torta tiszteletére.

Kellő képzés után már tudtuk, az elengedés művészete a tét… Engedd el, ami nem visz előbbre, s vonzd be, amire szükséged van. Lehet, hogy ez az est fénypontja.

El is indultunk az éjszaka sötétjében a Duna partjára

Másolódás. Az első, akinek a lampionja fénybe borul, az Kosiba Józsié, a vezetőnké

És a követők…

Az első lampion a jókívánságokkal elindul fölfelé. Kié? Kosiba Józsié!

Egyenként elindulnak a követők lampionjai is

Visszatérve a szállodába…

… folytatódjék a játék!

Játszani is csak profiként!

Tánc, zene, móka, kacagás…

Gurítani tudni kell

A játék győztesei mi vagyunk!

Véget ér és folytatódik

Egyszer minden véget ér. Lassan a mai nap is, hogy átadhassa a helyét a holnapnak. Kell, hogy legyen ilyen napod rendszeresen. Ezért érkezünk lelkesen, mert a jót megérdemeljük. Ebben nagymesterünk Kosiba Józsi és Hajnika. Köszönjük. Itt véget ért a két nap egyike, és véget ért a krónika. A másnap itt folytatódik, wellness, lazulás, együtt töltött szép órák…

A holnap itt folytatódik, wellness, lazulás, …….

 

 

 

 

Ezeket olvastad már?