Kezdőoldal Ágak Értékekkel gazdagodtak a Szabó-Gyarmati Team Startképzésének résztvevői, a ráckevei rendezvényt „megmagyarázhatatlan” energiák emelték

Értékekkel gazdagodtak a Szabó-Gyarmati Team Startképzésének résztvevői, a ráckevei rendezvényt „megmagyarázhatatlan” energiák emelték

A szintlépők és vezetőik egy része a megérdemelt elismerésekkel

Újabb összefogás a Szabó-Gyarmati Team testvérvonalai között! Igazán színvonalas és tartalmas Startképzést szervezett február 13-án a Farkas-Schöffer házaspár és Hámné Androkity Viktória Ráckevén. A Szabó-Gyarmati Team-ben ismét bebizonyosodott, hogy egységben az erő! A résztvevők feltöltődve, élményekkel gazdagodva térhettek haza. Szinte repült az idő… A nap krónikása Sáfrány Lívia hálózatvezető.

Hámné Androkity Viktória HV volt a moderátor

Életmódprogram és terméktapasztalatok

Miután Hámné Androkity Viktória, a rendezvény házigazdája köszöntötte a résztvevőket, Farkas Imre vette át a szót. Rövid bemutatkozását követően a Biocom Életmódprogramot ismertette pontról-pontra. Itt a résztvevőknek lehetősége nyílt arra, hogy saját tapasztalataikat megoszthassák egymással.

Farkas Imre Ezüst HV az életmódprogramról beszélt

 • Tiszta ivóvíz: Szik Roland mesélte el a személyes tapasztalatát azzal kapcsolatban, hogy milyen sokat számít, ha az embernek lehetősége van az otthonában tiszta vizet fogyasztania. Ők már három éve tiszta vizet isznak, mert egy oda nem illő anyagot mutattak ki egy vizsgálat során a szervezetében…

Szik Roland HV lelkesen beszélt a víztisztítóról

 • Környezettudatos háztartás: Uzonyi Bogi osztotta meg a résztvevőkkel, hogy ő miként vezeti környezettudatosan a háztartását. Kitért arra is, nemcsak a vegyszereket száműzte otthonából, de több terméket is ki tud váltani például a szanitertisztítóval. Hámné Androkity Viktória lánya, Doma – aki 15 éves – boldogan osztotta meg pozitív tapasztalatát a hajápolási termékekkel kapcsolatban. Édesanyja büszke lehet rá! Példaértékű, hogy milyen bátran és ügyesen beszélt a résztvevők előtt.

Doma és a tapasztalata

 • Egészség a család minden tagjának: Mónus Erzsébet beszámolója következett a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúrával kapcsolatban, mellyel nem csak a fogyásra, hanem a pajzsmirigy problémájára is megoldást talált.
 • Mázik Andrea a Slim 40-hez kapcsolódó tapasztalatáról mesélt. Hálás azért, hogy a terméknek köszönhetően sikerült megszabadulnia a szülés után rajta maradt súlyfeleslegtől.

Mónus Erzsébet Böbi már 5. szintű munkatárs

 • Tanácsadói háttér: Farkas Imre hívta fel a jelenlévők figyelmét arra, hogy lehetősége van az érdeklődőknek arra, hogy esetleges problémáikkal szakember tanácsát is kikérjék.
 • Megtakarítás a háztartási költségekből: Sáfrány Lívia szólalt fel és mesélte el, hogy milyen könnyedén tud megtakarítani a Biocomnál azzal, hogy egy-egy termékkel több készítmény is kiváltható. Mesélt arról is, hogy lehetőség van kedvezményes vásárlásra is. Ő már a legmagasabb kedvezményszinten vásárol. Nagyon szereti a termékeket!

Sáfrány Lívia HV már a legmagasabb kedvezményszinten vásárol

 • Boltcsere program:  A szervezők Dénesné Szak Andreát kérték fel arra, hogy ismertesse a jelenlévőkkel a boltcsere program lényegét, melynek köszönhetően lehetőség nyílik a kedvezményes vásárlásra.

Dénesné Szak Andrea HV a boltcsere előnyei ismertette

 • Képzések, szakmai napok: Pongrácz Melinda mesélt arról, hogy neki milyen sokat adnak a képzések, illetve hogy fontosnak tartja az ezeken való részvételt, hiszen ez elengedhetetlen a fejlődésünkhöz.
 • Új jövedelemforrás: Az Életmódprogramos rész zárásaként Farkas Imre a jövedelemforrás lehetőségét is a közönség elé tárta.

Visszakapott remények: Biocom orvosi szemmel

Vendégelőadóként dr. Fogarasi-Grenczer Andrea, a Semmelweis Egyetem Merit-díjas kutatója és oktatója tartott kiváló előadást, aki orvosi tevékenységei mellett a Katona Team csapatát is erősíti. A doktornő rengeteg hasznos információval látta el a hallgatóságot. Megosztott két olyan esettanulmányt, amelyben a Biocom termékeinek köszönhetően visszakaphatták a reményt…

Az orvos hitelessége is segíthet

A jelenlévők megbizonyosodhattak arról, hogy a rendszer mind a termékekkel, mind pedig a pénzkereseti lehetőséggel új kapukat nyit meg azok életében, akik nyitottak annak befogadására. Különös jelentőségű szerintem, hogy egy orvos mondta el a résztvevőknek, hogy miért a Biocom termékek mellett tette le ő is névjegyét és építi aktívan hálózatát.

Dr. Fogarasi-Grenczer Andrea PhD (Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar, főiskolai docens)

Mert itt elismerik a munkánkat

„Kezdd el felkutatni az értékeket minden egyes (…) emberben, majd mondd is el nekik, mennyire becsülöd őket!” (John C. Maxwell) A Biocom berkeiben szokás, hogy ha valaki jól végzi a munkáját, azt megbecsülik és elismerik. Hámné Androkity Viktória osztotta meg a jelenlévőkkel, hogy milyen szintlépési lehetőségek adottak a cégnél. Itt azok, akik magasabb szintre jutottak a csapatban, elismerésben részesültek.

Elismerést kapott:

 • Kovács Erika, aki 4-es szintre lépett.
 • Mázik Andrea, aki 4-es szintre lépett.
 • Sulyok Andrea, aki 4-es szintre lépett.
 • Vajda Viola, aki 4-es szintre lépett.
 • Demény Ágnes, aki 5-ös szintre lépett.
 • Gyene Beatrix, aki 5-ös szintre lépett.
 • Rózsahegyi Ágnes, aki 5-ös szintre lépett.

Nagy Nikolett (szponzora: Uzonyi Bogi)

Sáfrány Lívia (szponzora: Reichné Szűcs Andrea)

Új hálózatvezetők a csapatban

 • Nagy Nikolett (szponzora: Uzonyi Bogi) és
 • Sáfrány Lívia (szponzora: Reichné Szűcs Andrea)

7-es hálózatvezetői oklevélben részesültek.

A szintlépők és vezetőik egy része a megérdemelt elismerésekkel

A Biocom lett az igazi megoldás

A Biocom minden embernek lehetőséget kínál egy jobb, egészségesebb, minőségibb életre. Az az ember, aki meglátja és él is vele, csodás dolgokat tapasztalhat meg. Farkas-Schöffer Diána észrevette a kínálkozó lehetőséget és élt is vele. Dia a csatlakozásuk idejében GYED-en lévő anyuka volt, Imi pedig területi képviselő főállása mellett még vállalkozói tevékenységet is végzett, hogy a családi kasszát kiegészítse. Ma már Ezüst Hálózatvezetőként erősítik a Szabó-Gyarmati Team-et.

Nagyobb ház és nagycsaládos tervek a Biocom révén

Miután Dia röviden beszámolt saját történetükről és megosztotta a résztvevőkkel, hogy ők mit is kaptak a Biocomtól, Reichné Szücs Andrea hálózatvezető is elmesélte Biocomos életútját. Hálával telve szólt arról, hogy a Biocomban rejlő pénzkereseti lehetőségnek köszönhetően nemrég költöztek családi házba férjével és két csodás fiú gyermekével. Megosztotta azt is, hogy mióta a közös jövőt tervezik párjával nagycsaládra vágynak. Az, hogy erre lehetőségük nyílik, és biztos hátteret nyújthatnak gyermekeiknek, egy döntésnek köszönhető. Célja, hogy elérje az Ezüst Hálózatvezető szintet, amelyhez jó úton halad.

„Andrea sok erőt képes adni”

Hálózatvezetője így vélekedik róla: „Andi nagyon jó barát és nagyon jó vezető! Mindenben számíthatok rá! Ha úgy érzem, kezdem elveszteni a hitem saját magamban, akkor ő azt azonnal megérzi, és pillanatok alatt visszaadja a lelkesedésem és az önbizalmam. Sokszor zavarba jövök attól, hogy mennyire hisz bennem. Ezzel nagyon sok erőt ad nekem. Nagyon felnézek rá! Elképesztő, hogy mennyi mindenre képes! Kitartása és eltökéltsége példa értékű!”

Reichné Szűcs Andrea HV, úton az ezüst minősülés felé

Takarításból Biocomozás

Fekete Erika Ezüst Hálózatvezető is beszámolt saját tapasztalatairól. Erika igazi vezető, aki annak idején volt elég bátor ahhoz, hogy kézbe vegye saját életének irányítását. Az egykori takarítónő mára egy tudatos, eltökélt vezető, aki büszke a csapatára és arra, amit közösen elértek.

Nincs megállás!

Vendégelőadóként Botosné Gágyor Melinda és férje, Botos Sándor érkezett. Akárcsak dr. Fogarasi- Grenczer Andrea, ők is a Katona Team csapatát képviselik. Vezetőjük, Katonáné Tóth Tímea a következő jellemzést írta róluk: „Melinda 2018. november végén kapcsolódott a Biocom rendszeréhez egy Reg-Enor kúrával, viszont azonnal belevágott az üzletbe is. Kitartó munkájával, elkötelezettségével, tanulással, fantasztikus kommunikációjával már egy hatalmas csapatot vezetnek párjával, Sanyival. Mindezt már főállásban teszik és nincs megállás számukra. Hatalmas terveik vannak, amiket meg is valósítanak.”

Sanyi a büszke, támogató férj

Elsőként a házaspár férfi tagja, Sanyi szólalt fel. Röviden beszámolt arról, hogy milyen életük volt, mielőtt találkoztak a Biocommal. Közös életük kezdetén is keresték a lehetőséget arra, hogy minőségi életet élhessenek, ez azonban akkor köszöntött be, amikor Melinda IGEN-t mondott a hálózatépítésre. Ebben Sanyi is meglátta a lehetőséget, így mára már közösen építik csapatukat és valósítják meg céljaikat.

A munka „szerelem” is…

Melinda a közös céljaikról és azok megvalósulásáról beszélt. Számára a hálózatépítés nem csak munka, hanem „szerelem” is. Erős, határozott céljai vannak és eltökélten követi is ezeket. Megosztotta azt is, hogy óriási személyiségfejlődésen esett át. Bátrabb és pozitívabb lett. Büszkén ki meri jelenteni, hogy élete egyik legjobb döntése volt a hálózathoz való csatlakozás.

A hála és köszönet nem maradt el: Botosné G. Melinda és Botos Sándor Arany HV

Közösségben lenni, tanulni, szeretni és szeretve lenni

Mindent összegezve tartalmas és élményekben gazdag napot tölthetett együtt a Szabó-Gyarmati Team. A közös együttlét mindig felemelő. Mindenki ad és mindenki kap is valamit a másiktól. Egy-egy kedves szót, mosolyt, tudást, amit elsajátíthat és tovább adhat. A lehetőség mindenki számára adott, a lényeg, hogy élni kell vele.

Néhány visszajelzés, a teljesség igénye nélkül:

 • „Remek volt! Értékekkel gazdagodtunk. Olyan értékekkel, amelyekkel jobbá tehetjük az életünk.”
 • „Csodálatos nap volt! Örülök, hogy itt lehettem!”
 • „Nagyon tetszettek az előadások! Jó, hogy itt mindenki kedves és nyitott ember. Érzek valami megmagyarázhatatlan energiát ebben a csapatban.”

 

 

Ezeket olvastad már?