Kezdőoldal Ágak Az „elpazarolt” vasárnap adta az inspirációt Búzás Ildikónak, aki már Ezüst Hálózatvezető a Tóth-Wolford-ágon

Az „elpazarolt” vasárnap adta az inspirációt Búzás Ildikónak, aki már Ezüst Hálózatvezető a Tóth-Wolford-ágon

Búzás Ildikó Ezüst Hálózatvezető a Tóth-Wolford-ágon

Búzás Ildikó a Tóth-Wolford Teamhez, azon belül a Katona Teamhez, valamint a Szabóné Balla Bernadett és Szabó Zsolt Ezüst HV pároshoz tartozik. Most már. Ezen egyszerű kijelentés mögött azonban rengeteg kezdeti ellenállás feszül, amely átfordult lelkes és sikeres üzletépítésbe. Katonáné Tóth Tímea és párja, Szabolcs így fogalmaznak a folyamatról: „Ildikó vállalkozóként találkozott a Biocommal és nem alkalmazottként dolgozott, így valamilyen szinten akkor is a maga ura volt, de elmondása szerint már nem igazán érezte jól magát. Ekkor jött a változtatási lehetőség, amivel élt is, bár az elején eléggé negatív volt a szemlélete. Viszont ez is egy szakma, amit meg kell tanulni és alkalmazni az új tudást, információt, ami előre visz minket. Márpedig Ildi nagyon tanulékony, kitartó, már komoly csapattal dolgozik, akikre nagyon büszke. Két közvetlen hálózatvezetője van (egyszerre lett meg a 2 vezetője), akikre nagyon büszke. Mi pedig szponzoraikkal együtt nagyon hálásak vagyunk neki, hogy egy csapatban dolgozhatunk és nagyon büszkék vagyunk rá és csapatára.” Eddig a felvezetésnek is tökéletes jellemrajz a Katona Arany HV házaspártól, most pedig jöjjön a folytatás őszintén, de nagyon szabatosan, szellemesen Búzás Ildikótól. Aki most még feszül, aggódik vagy ellenkezik, feltétlenül olvassa el. Ildikó is így kezdte…

A kezdetek idejéből egy munkatársi megbeszélés fotója

Az indulás, avagy születés
A Biocomos pályafutásom egy régi barátság felelevenítésével kezdődött, mégpedig Szabóné Balla Bernadettel, leendő szponzorommal egy Reg-Enor kúra kapcsán. A regisztrációm 2018 08. 28.-án született, s bár még akkor nem tudtam, de ezáltal én is „megszülettem” a Biocomnál.

A nehézkes kezdetek
Betti meginvitált az októberi Startrendezvényre (ő látta „fényeskét” bennem), ahová el is mentem, illetve vele és férjével, Szabó Zsolttal mentem, nem túl lelkesen. Vasárnap volt, egész napos rendezvény, jaj, minek, de Betti annyira azt mondta jó lesz, hogy bár nem hittem, de gondoltam „hadd örüljön”.

A hazavezető út…
Utólag is elnézést, de én végigpuffogtam az utat hazafelé. Én biztos kiraktam volna magamat félúton Zsolti helyében…, de hazavittek és nem akartak meggyőzni, hagyták, hadd sirassam a kárba veszett vasárnapomat.

A kisördög
Csak lenyugodtam, mondjuk nem azonnal és elkezdtem más szemszögből nézni a dolgokat. Nem az én begyepesedett nézőpontomból, hanem a leendő szponzoraiméból. Azon kezdtem el gondolkodni, hogy ha annyira rossz lenne ez, akkor ők sem lettek volna ott, sőt, ők még élvezték is, sőt ők ezzel pénzt keresnek. Ez volt az a pont, amikor beszéltem Bettivel, hogy mit kell tennem, hogy nekem is pénzem legyen ebből. Akkor még jól is érezném magam…

A folytatás
A következő rendezvényt már élveztem, mert azért mentem oda, hogy tanuljak, ekkor már tettem a dolgom, vagy legalábbis próbáltam, mert nagyon sok volt a sötét folt. Ezt kiküszöbölendő a tanítás, a tanulás folyamatos volt, s az a mai napig is. Szponzoraimmal, Szabóné Balla Bernadettel, Szabó Zsolttal és a felső vezetőnkkel, Katonáné Tóth Tímeával rendszeresen tartottuk a kapcsolatot, találkoztunk és tanultunk.

Erős csapattal egy Reg-Enor Esten

Munkatársaival egy saját szervezésű Reg-Enor Esten

Tovább és tovább…
Aztán ahogy teltek a napok s a hetek, egyre inkább az életem részévé vált a Biocom. Vonzott a társaság, a társasági élet, én időm mindig is volt, vállalkozóként dolgoztam, magányos farkasként. Sosem vonzott a csapatmunka, itt mégis egyre inkább vágytam rá.

A munkatársak is tanítanak
Sokáig nem értettem mégsem a munkaszisztémát, de ahogy megérkezett az első munkatársam, Szepesi Ilona 2019 áprilisában, meg kellett mutatnom Neki, hogy jó helyen van és ott beindultak az események. Pár hét múlva megérkezett 2. munkatársam, Olcsákné Kaszó Andrea Lujza és ekkor 2019 májusát már 6-os szintű munkatársként zártam.

Egy szponzoros-képzéses pillanat

Egy Startos pillanat, a kép jobb szélén az ágvezető házaspárral, Tóth-Wolford Erikával és Tóth Lalival

Ez is egy saját szervezésű Reg-Enor Est pillanata, csapatának tagjaival

Rendezvények, tanulás, tanítás
Mi minden rendezvényen ott voltunk, ha esett, ha fújt, sőt vasárnap is! Meg is lett az eredménye a folyamatos tanulásnak és inspirálódásnak, az energiaszintünk mindig a csúcson volt és élvezettel tettük a dolgunk.

A segítő szándék
Mindig is azt mutattam, arra voltam példa a csapatomban, amit megtanultam. Mert kőkeményen belevésődtek a fejembe azok a mondatrészek, tanítások, hogy: „segítem a csoportomban lévőt”, „a segítő szándék”, „a tiszta szándék” – és ez viszi előre a csapatot a mai napig is és fogja mindig. Megértettem, aki így tesz, az fejlődik, hát így teszek és fejlődök.

2019 november: ezüst
Ezt a hónapot egyszerre 2 társult hálózatvezetővel zártam, így Ezüst Hálózatvezető lettem. Ők ketten a már említett Ili és Andi. Nagyon büszke vagyok rájuk és a csapatra, amely folyamatosan bővül!

2019 májusában Társult Hálózatvezető volt

Lassan, de biztosan
A csapatban folyamatos a fejlődés, aki úgy dönt, hogy velünk tart, annak segítünk, de vallom, nem erőszak a disznótor. Úgy gondolom, hogy tőlem minden segítséget megkaphatnak a munkatársak, csak élni kell vele. Nekem már a Biocom a főállásom, szinte bármikor ráérek a munkatársaknak és a kúrázóknak, vagy kúrázni vágyóknak.

Mosolygós kép a szponzorokkal. Az első vasárnap után még nehezen lehetett volna ilyen fotót csinálni…

Pozitív energia az online világban
Természetesen engem is megriasztott a változás, mint mindenkit szerintem, akinek változást hozott az életébe az aktuális pandémiás helyzet. De olyan gyorsan és tökéletesen átállt a cégvezetés és mi is az online kommunikációra, úgy oktatás, mint rendezvények terén, hogy – persze hiányoznak a személyes találkozók –, de mindent meg tudunk így is oldani. Az az emelkedett energiaszint, amit az előadások, rendezvények adnak személyesen, az megvan online is.

Tervezek és teszek érte, hogy megvalósuljanak az álmaim
Mindig kell tovább látni a mától a távoli jövőbe, vannak nagy céljaim a Biocomnál, de tudom mik azok a lépések, amik odavezetnek és ezért mindig a következő lépésre összpontosítok, ami előre visz. Folyamatosan figyelem a munkatársak fejlődését is és azon vagyok, hogy ők is egyre jobban és jobban átlássák, mit, miért és hogyan teszünk.

Ami mindig jó
Szerintem minden ember elsősorban elismerésre vágyik, ez is egy olyan dolog, amit nem lehet pénzért megvenni, de szükségünk van rá, lételemünk. Itt az elismerés folyamatos, úgy a felső vezetőktől, mint azoktól az emberektől, akiknek változást hoztam, hozunk az életükbe. Szinte minden napra jut valami jó hír, minden érdek nélküli köszönetnyilvánítás, ami doppingszerként hajtja a belső motort, ami visz előre.

Végezetül…
11 fős csapattal dolgozom, ami egyre bővül és erősödik. Remélem, hamarosan együtt lehetünk személyesen is és akkor készül egy kis csapatfotó. Egy percig sem bántam meg, hogy belevágtam ebbe az egészbe, nagyon élvezem minden percét és hálás vagyok azért az „elpazarolt” vasárnapért.

 

Ezeket olvastad már?