Kezdőoldal Ágak Elismerések, tudás és példaképek a Tóth-Wolford Team újabb közös Startnapján

Elismerések, tudás és példaképek a Tóth-Wolford Team újabb közös Startnapján

A képen szöveg, fedett pályás, fal, bútorok láthatóAutomatikusan generált leírás

Egy bolt, mely megváltoztatja az életed

Egy hónap elteltével ismét Szigetszentmiklóson Startnapoztak a Tóth-Wolford Team nagyobb ágai. A február 11-én, a Gastland Hotelben tartott közös rendezvényen a Szabó-Gyarmati Team, Katona Team, Baranyi- és a Pivarcsi Team tagjai voltak jelen. Vagy ahogy a beszámoló készítője, Dömölki Zsoltné Viki (Pivarcsi Team) hálózatvezető fogalmazott: egy tökéletes esemény keretében találkozhattak egymással az érdeklődők, és mindazok, akik már az álmaikat valósítják meg a Biocomon belül.

Jenei Nóra hálózatvezető volt a nap háziasszonya

Jenei Nóra hálózatvezető saját bevallása szerint a „Biocom rabja” – ezúttal a nap háziasszonyaként ismerhette meg a kíváncsi közönség. Nóra szerénységével, mosolyával, életvitelével példa lehet bárki számára. De erről később számolok be Nektek!

Indításként az élet minden területét érintettük, így olvassátok szeretettel, mit is jelent a Biocomos ÉLET, hogyan is lehet másképp tekinteni rá – a betűszó minden elemét betűnkként kibontva.

Időt és pénzt spórol, miközben segít másokon
Az É betű: elsőként Rónai Krisztina 5. szintű munkatárs számolt be saját tapasztalatáról, melyet családjával élt át. Avagy elmesélte: Ép testben hogyan is lehet élni? Könyvelőként ülő munkát végezve szaladtak fel rá a kilogrammok, így kereste a lehetőséget, mivel tudná rendbe tenni magát testileg és lelkileg is. Rájött, hogy a kettő kéz a kézben jár együtt. Megismerve a termékpalettát egyre több mindent kipróbált, 100%-ban bízik a táplálék-kiegészítőkben és amit próbált, bátran ajánlja másoknak is.

A képen szöveg, fedett pályás, ruházat, székház láthatóAutomatikusan generált leírás

Rónai Krisztina 5. szintű munkatárs ép testbe került…

Beszámolt a balatoni vitorlás hajójuk takarításáról is, mellyel nem csak csilivilivé tisztították a hajót, de még a vegyszermentes szereinkkel a környezetet és az élővilágot is megvédték párjával. A tiszta víz ereje fontos volt számukra, mindig forrás- és ásványvizet fogyasztottak. Mióta beszerelték a víztisztítót, megkönnyítették a család életét. Összességében sikeresen segít másokon, időt, pénzt és energiát spórolt a házipatikájával, az otthon folyó tiszta vízzel és a takarítással is.

A tiszta víz titkai
Rendezvényeinken fontos szerepet tölt be, hogy orvosok, természetgyógyászok, illetve egyes szakterületek jó ismerői tisztelnek meg bennünket és adják át nekünk kutatásaik eredményét. Ennek szellemében a napot dr. Simon László egyetemi docens vízkutató mérnök folytatta. A tiszta víz titkai című előadásából megtudhattuk, miért is jó nekünk a fordított ozmózissal (RO) működő víztisztitó készülék, a lúgosítás és a hidrogénnel dúsított víz. Arról is szólt, milyen ivóvízre van szükségünk, hogy egészséges, hosszú életet élhessünk.

A képen szöveg, ruházat, ember, személy láthatóAutomatikusan generált leírás

Dr. Simon László egyetemi docens, vízkutató mérnök

Mint mondta, az emberi test 70%-a víz, vizes közegben zajlik az életünk. De mit is iszunk? Folyóinkban többféle szennyeződés található, de biztosan eléggé kiszűrik belőle szervezetünk számára fölöslegeseket? És mi is a tiszta víz szerepe? Felvegye a táplálékot, elszállítja a sejtjeinkhez és méregtelenít. Tudtad, hogy a hálózatunkban kapható vízszűrőt úgy állították össze, hogy az 1 és 5 mikronos szűrőn segítsen megállítani a káros anyagokat? Ezzel tudod a méregtelenítésed, a veséd munkáját segíteni. Megmutatta nekünk, miért is a lúgos víz a „csodavíz”? Miért is fontos az alacsonyabb ásványianyag-tartalom a vizeinkben? Útravalónak a következőket emelte ki: – Sokszor keveset és rosszat iszunk, fogyasszunk több, selymesebb tiszta vizet, hogy sokáig élhessünk. Végezz egy vízkúrát és csodáld meg a tested eredményét! 3-4 napon át minden étkezés előtt igyál 3 pohár tiszta vizet, hálás lesz érte a szervezeted! – javasolta. Köszönjük a tartalmas előadást, a fotókat és videókat, érthetőbbé tette számunkra, mit is jelent a víztisztítás!

Terméktapasztalatok
A szünet után Kulcsárné Deák Erzsébet hálózatvezető vezette a terméktapasztalatos blokkot. Nekem ez nagy kedvencem, hisz ebből is tanulhatunk, kinek, miben segített a termékpaletta. Erzsike is beszámolt a saját fogyásáról. Unokája kedvencei a grapefruitmag-kivonat és a gumivitaminok.

A képen szöveg, ruházat, fal, ember láthatóAutomatikusan generált leírás

Kulcsárné Deák Erzsébet hálózatvezető és a bátor egyéni tapasztatokkal érkezők

Többen saját tapasztalataikkal álltak ki, melyből megtudtuk, miben is segített a bélflóra-helyreállítás, az értisztítás, a szíverősítés. Láthattunk egy fantasztikus képsorozatot több településről, milyen is volt a szűrőcsere a víztisztítóban…. A fotók elképesztően csatoltak vissza az előző előadáshoz.

Egy boltban vásárolunk
Kiss Zoltánné Betti 5. szintű munkatárstól megtudtuk, miért is jó egy boltban vásárolni.

A képen szöveg, fedett pályás, személy, fal láthatóAutomatikusan generált leírás

Kiss Zoltánné Betti 5, szintű munkatárs saját boltja

Betti beszámolt arról, hogyan is lehet hatékonyan boltot cserélni. Nem új dolgokat vásárol, hanem a webshopból rendeli meg, amit napi szinten használ. Amit lecserélt: a márkát és a vegyszert. A bűvös 200 ponttal pedig még több kedvezményre jogosult, ezért a bűvös kosara is könnyen megtelik a kedvenc termékeivel.

Legyél ajánló és szervező!
A Teljesség igényéről számolt be Ludányiné Baranyi Ágnes Ezüst Hálózatvezető, aki az egészségügyből csöppent a rendszerbe, és sikeres fejlődése után már fő tevékenységként segíthet másoknak is. A cég a sikeres továbbajánlást jutalmazza, és megmutatta az ehhez tartozó karrierszinteket. A 2., 3. és 4-es szintre minősültek megérdemelték a tapsot, majd következtek az 5. szintre lépők. Ha ajánlóként és szervezőként teszed a dolgod, hamar elérheted te is a magasabb kedvezményt, és a teljesítményarányos jutalékot. Álmod vagy célod van? A mentorod segít elérni a Biocommal a háttérben, hisz a cég együtt él a világgal és az emberek szükségleteivel. Folyamatosan napi használatú termékekkel bővíti a webshopot.

A képen ruházat, fal, fedett pályás, személy láthatóAutomatikusan generált leírás

Ludányiné Baranyi Ágnes EHV az 5. szintre minősült munkatársakkal

Gratulálunk a szintlépőknek, további sikert kívánunk ezen a csodás utatokon!

Új HV-k születtek

A kávét is tartalmazó frissítő szünet után köszönthettük a 7 -es hálózatvezetői szintre lépőket múlt havi teljesítményük után. Búzás Ildikó Arany Hálózatvezető vette kézbe a mikrofont és szeretettel köszöntötte:

  • háziasszonyunkat Jenei Nórát
  • és Pintér Józsefné Marikát szponzoraikkal.

Oncsikné Ekert Marcsi számára Nóra igazi „lottófőnyeremény”, hisz céltudatosan szárnyal. A tűz, ami beindította a tenni akarás, a gyermeknevelés és a szabadság minden téren.

Gömbiczné Kanyó Bea kincsként tekint Marikára, hisz az élet hozta úgy, hogy ismét együtt élhetik át napjaikat és csacsoghatnak, tanulhatnak együtt.

Gratulálunk a vezetői szinthez, az igazi élet most kezdődik számotokra!

A képen ruházat, személy, fal, fedett pályás láthatóAutomatikusan generált leírás

Búzás Ildikó AHV köszöntötte a 7. szintű, újdonsült hálózatvezetőket, Jenei Nórát és Pintér Józsefné Marikát szponzoraikkal

TWT nonstop verseny
Mit tesz a felső vezetés, hogy Te még jobb lehess? Erre kaptuk meg a választ Szabó Máté Gyémánt Hálózatvezetőtől. Aki még nem tudja, elindult a TWT Nonstop verseny, ami lendületben tarthat, hogy elérd a célod. Önmagad legjobb formáját tudod kihozni, erősítheted az üzlettársaid. Kapcsolódj be, hisz ezzel csak adhatsz és nyerhetsz!

A képen ruházat, személy, ember, fal láthatóAutomatikusan generált leírás

Szabó Máté és a Téli Versenyben résztvevők

Téli versenyzők
Mindeközben finisénél tart a Biocom Téli Versenye is, mely szintén fejlődést, magasabb szintre lépést hozhat a résztvevőknek. S hogy mit mondanak, akik a versenyben vannak? Kurcsinka Gabriella 5. szintű munkatárs célja például, hogy elérje a hálózatvezetői szintet, csapata erősödjön.

A képen ruházat, személy, lábbelik, ember láthatóAutomatikusan generált leírás

Mi a célod a Téli versennyel? Kurcsinka Gabika 5. szintű munkatárs.

Sok sikert mindenkinek, és ne felejtsétek, a versenyek Nektek tesznek jót, hisz fejlesztenek, magasabb szintre emelnek. Biocom: Neked, Nekünk, Mindenkinek!

A képen ruházat, fedett pályás, szöveg, lábbelik láthatóAutomatikusan generált leírás

Kollár Viktória 5. szintű munkatárs története

Itt meg tudja valósítani a céljait
Kollár Viktória 5. szintű munkatárs a Szabó-Gyarmati Teamből küzdötte le félelmeit, termékszeretete vezeti a Biocomos úton. Miután szeret beszélgetni és tudja, hogy többre képes, kitűzte a céljait, melyet itt tud megvalósítani. Minőségi időt kap a családdal, bátorítást, szeretet kap a közösségben, amiért nagyon hálás! Sok sikert kívánok a további céljaid elérésében!

Tulipános kitűző a fényecskékért
Ha már ezzel sikerült felcsigázni téged is kedves olvasó jöjjenek a nap fénypontjai. A hónap meghívója egy csodaszép tulipános kitűzőt kapott, melyet most Marczy Gabi Ezüst Hálózatvezető érdemelt ki újdonsült fényecskéi álltal. Gratulálok viseld büszkén az érdemed!

A képen szöveg, ruházat, fedett pályás, lábbelik láthatóAutomatikusan generált leírás

A „Hónap Meghívója” tulipános kitűzőt Marczy Gabi EHV vehette át

Vándorkupa a HV szint mellé
A következő fantasztikus érzés, amikor a fejlődés, a szervezés, a munkásság beérik egy kedves embernél. Igen, most jött el a pillanat, hogy Jenei Nóra, a mi csodás háziasszonyunk megkapta a Katona Team vándorkupáját! Az örömtől szóhoz se jutott, hisz ez az az érzés, amikor tudod, hogy jól csinálod, amit teszel és elismerik a munkádat! Kedves Nóra, maradj mindig ilyen célratörő, szerény és higgy magadban. Szeretettel gratulálunk!

A képen szöveg, ruházat, személy, lábbelik láthatóAutomatikusan generált leírás

A Katona Team vándorkupáját Katonáné Timi és Szabolcs Gyémánt Hálózatvezetők adták át Jenei Nóra hálózatvezetőnek

Invitálás a nagyrendezvényre
2024. március 3-ra, a Biocom nemzetközi rendezvényére, vagy másképpen generációk és országok üzleti találkozójára invitált minket Baranyi Virág Gyémánt Hálózatvezető. Az eszköz a jegyed, hogy megváltoztasd az életed, hallhasd az előttünk járókat, cégünk alapítóit, a felső vezetőket, a testvérágakat. Így láthatsz másként, hisz megérdemled Te is a jobb életet. Tarts velünk, jegyek még korlátozott számban elérhetők!

A képen szöveg, ruházat, lábbelik, fedett pályás láthatóAutomatikusan generált leírás

Baranyi Virág Gyémánt Hálózatvezető invitált a következő rendezvényre

Hogyan lett a húszezres álomból hétszámjegyű jövedelem?
A „Mit kapunk?” blokkunkban Szabó Máté Gyémánt Hálózatvezető számolt be a Biocomos kezdetéről, mely azzal indult, hogy felesége, Timi csak 20.000 Ft-ot szeretett volna keresni pluszban. Ma már 7 számjegyű a jövedelmük. Ugye, milyen fantasztikus? Hogy érték el? Hallgattak szponzoraikra, Tóth-Wolford Erikára és Lalira, akik szeretettel adták át nekik minden tudásukat. Aktív szervezőkké váltak, képzésekre jártak kicsi gyermekeik mellett is. Csapatukat ugyanolyan módon tanítják, ahogy őket is. A rendszerből azt veszel ki, amit szeretnél, lépésenként haladj előre. Élmények, elismerések várnak rád, amit jelenleg ők is élvezhetnek. Ugyanis munkájuk gyümölcseként a januári hónapban Timi és Máté lettek a cég legjobb vezetői, így ők élvezhetik a Biocom logós Audit 1 hónapig. Rendkívül hálásak munkatársaiknak, hisz csak is együtt érhetik el a fejlődést. Vigyétek a Biocom hírét, hisz mindenkinek szüksége van rá!

A képen szöveg, ruházat, fedett pályás, ember láthatóAutomatikusan generált leírás

Szabó Máté és Timi Gyémánt Hálózatvezetők lettek a múlt hónap legjobbjai. A céges Audival vihetik a Biocom hírét!

Mi van a két füled között?
A nap végén ki mást is hallhatnánk – igaz csak videóképernyőn, de mindig is céltudatosan –

mint águnk vezetőjét Kónya György Smaragd Hálózatigazgatót? Az ő szavaival engedtek minket utunkra, miszerint „kattanj, építsd ki a saját rendszered, mondd el mindenkinek, vidd el, ami jár neked”! Kedves olvasók, nyissátok ki a füleiteket, értsétek jól, amit hallottok, olvastok, semmi más nem fontos, csak az, mi van a két füled közt! Teremtsd meg az életed, vidám napokat és találkozzunk a következő alkalmon is!

Ezeket olvastad már?