Kezdőoldal Ágak Egyszerre volt holisztikus, királyi és tanításokkal teli a Lőrincz-ág tavaszi vezetőképzője

Egyszerre volt holisztikus, királyi és tanításokkal teli a Lőrincz-ág tavaszi vezetőképzője

Március 17-én, vasárnap érkeztek meg Visegrádra a Lőrincz-ág tagjai a tavaszi HV képzésére. Arra az alkalomra, melyet a Biocom a minősülő hálózatvezetőknek ad azért, hogy tanulással és a közösség építésével még sikeresebbek legyenek. Mindkét tényező fontos szerepet játszott március közepén, a Hotel Visegrádban, melyről egy szerbiai, vajdasági munkatárs, Török Krisztina küldött beszámolót.

A határok sem választhatnak el
Valamennyien nagy mosollyal és izgatottan jöttünk, mert tudtuk, hogy fantasztikus tréningen vehetünk részt. Másrészt már nagyon vártuk, hogy újból találkozzunk mi, vajdaságiak, felvidékiek és az anyaországban élők, mert minket, Biocomosokat az országhatárok nem szétválasztanak, hanem összekötnek.

Holisztikus szemlélettel
A vasárnap a pihenésről, mókáról, wellnessről szólt, majd hétfő reggel kezdődtek a programok. A megnyitó után dr. Darnói Tibor holisztikus orvos előadása mindannyiunkat lenyűgözött, engem különösen, mert a hálózatépítés mellett hozzám közel állnak a természetes gyógymódok, a test-lélek-szellem egysége.

Üzletépítés az anya-fia párostól
Ebéd után jött két előadó a Kónya-ágról, akik az üzletépítésről osztották meg a tudásukat, tapasztalataikat. Hliva Ildikónak és Kerekes Balázsnak hálásak vagyunk a tanításért, igazi példaképek számomra, de azt hiszem, ezzel nem vagyok egyedül.

Királyi este
Miután meghallgattuk az előadást, felkészültünk az esti programra, ugyanis a Reneszánsz Étteremben fogyasztottuk el a vacsorát, amit megelőzött egy fáklyás menet és borkóstolás a Királyi Palotában. Mondanom sem kell, milyen felemelő élmény ez még sokadjára is, és mennyire összekovácsolja a csapatot!

Spiritualitás és megkoronázás
A képzés második napjának első előadását Pigler Gréti tartotta. Ő egy csodálatos szakember, akinek a tanítását átjárja a spiritualitás, egyszóval fantasztikus volt! Mi más is koronázhatná meg ezt a három napot, mint cégünk egyik alapító tulajdonosának, águnk vezetőjének, Lőrincz Jánosnak a tanítása.

Jutalomképzés
Hálás vagyok, hogy munkám jutalmaként minden évben részt vehetek ezeken a hasznos képzéseken, ahol barátkozunk, jól érezzük magunkat, wellnessezünk, kirándulunk és nem utolsó sorban tanulunk, fejlődünk. Hálás köszönet a Lőrincz házaspárnak, Marikának és Jánosnak, valamint Áginak, aki szintén részt vett a szervezésben.

Ezeket olvastad már?