Kezdőoldal Ágak Egy újabb felvdéki Sikertréning margójára

Egy újabb felvdéki Sikertréning margójára

Végre eljött a nap szeptember elsején, mikor újra egy szuper Sikertréningen vehettünk részt, ezúttal Tatán – ez a mondat Kovács Évától, a Vass-Beta-ág szlovákiai csapatának 5. szintű munkatársától származik. És a többi is! Amiből kiderül: miért szeretnek annyira „biocomozni“ a Pálfi-Kis aranypáros által menedzselt csapatban, a Dunán túl…

Példákkal mutatják az utat
Már izgatottan vártam a találkozást a vendégelőadónkkal, a Kónya-ágról érkező Csordás Anikó Arany Hálózatvezetővel. A napot az ,,aranypáros“, Kis Gergely és Pálfi Katika nyitották meg. Nagyon szeretem az Arany Hálózatvezetőink előadásait, mivel érdekes és tanulságos példákon keresztül mutatják be nekünk, hogyan is dolgozzunk, és hogy hogyan válhatunk sikeressé.


Életeket megváltoztató lehetőség
Kis Gergely, Arany HV bemutatta a Biocomot, mint életeket megváltoztató üzleti lehetőséget. Megtanulhattuk tőle, hogy milyen is egy jó vezető. Pálfi Katika pedig egy izgalmas előadást tartott nekünk arról, hogyan is uralhatjuk a pénzügyeinket.

Csapatépítés
A nap folyamán két izgalmas csapatépítő tréningben is részt vehettünk, amely mosolyt csalt mindenki arcára. Mindig nagyon jól érzem magam ezeken a Sikertréningeken, mert nagyon szuper és családias a hangulat, az emberek segítik és megbecsülik egymást és ami a legfontosabb, hogy elismerik a munkádat.


Ahol akarat, ott út is van…
A nap második felében egy sikeres üzletasszony, a győri Csordás Anikó tartotta meg az előadását. Ami számomra nagyon tetszett, hogy Anikó a saját történetén keresztül mutatta be, ő hogyan is lett sikeres ilyen rövid időn belül. Ahogy ő mondta: „Az életemet tanítom.“ A másik kedvenc mondatom tőle: „Ahol akarat van, ott út is van“. Szerintem ez a mondat mindent elárul, hogy ha valamit a fejünkbe veszünk, és el akarjuk azt érni, az sikerülni is fog.

Előre visz
A nap folyamán köszönöm az összes előadónak, hogy tanulhatunk tőlük. Köszönöm, hogy részt vehetek ezeken az előadásokon és tudom, hogy minden egyes előadás előbbre visz minket, hogy elérjük a céljainkat.

Ezeket olvastad már?