Kezdőoldal Ágak A Csordás-ág Startrendezvényének legfontosabb célja az életmódprogram bemutatása volt az új résztvevőknek

A Csordás-ág Startrendezvényének legfontosabb célja az életmódprogram bemutatása volt az új résztvevőknek

Dr. Sándor Marcell ismét minősült


Pedagógus napon Startoltak a Csordás-ágon. A győri központú csapat tagjai június első vasárnapján találkoztak újra, a beszámolót – életében először – Lucenkó Judit 4-es szintű munkatárs készítette a mosolygós napról, melyet a házigazdák,
Hidegföldi Zoltán és Justin János hálózatvezetők kellő humorral fűszerezve vezényeltek le. Azt viszont tréfa nélkül jelezték: a rendezvény alapvető célja az életmódprogram bemutatása!

Hidegföldi Zoltán és Justin János házigazdák

Megyesi-Tóth Lívia az Ép testben blokkban

„Ép testben” a leolvadt kilók szemszögéből
A bevezető után Megyesi-Tóth Lívia HV indította az első blokkot, aki szülés után nem érezte jól magát a bőrében. A plusz kilók megnehezítették a mindennapokat, néha a boltig elsétálni is kihívás volt… Megoldást remélve problémájára kutakodni kezdett az interneten, így talált rá szponzorára, Csiba Annamáriára. Annamarival sokat beszélgettek és egy sikeres kúra után úgy döntött, másoknak is segíteni fog. Férjével kezdte a sort, majd a család többi tagja is érezhette a Biocom életmódprogram jótékony hatását. Elmondása szerint a csoda az életükben a víztisztító, ami a legjobb befektetés volt a család számára.

Megyesi-Tóth Lívia, Csordás Anikó és Csiba Annamária

Szemléletváltást hozott a sikeres kúra
Terméktapasztalatok blokkunkat Geiszbühl Endréné HV vezényelte le. Böbe egészségügyi problémáira keresett megoldást, így sodorta az élet Tóthné Molnár Ibolya Arany HV gyógynövényboltjába. Ibolyával való találkozásuk után Böbe kijelentette: őt az üzleti lehetőség biztos nem érdekli, csak gyógyulni akar! Majd az élet közbeszólt, és egy szerencsétlen balesetnek következményeképpen 2 hónapra „kivonta magát a forgalomból”. Ez idő alatt volt ideje átgondolni a Biocom adta lehetőségeket. Olyannyira, hogy 2019-ben a céges nyári verseny egyik győztese lett. Rengeteg saját tapasztalattal rendelkezik, s teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúrája olyannyira sikeres volt, hogy óriási lendületet adott neki. Miután személyes tapasztalásait ismertette, olyan lelkes embereket hívott ki, akik hozzá hasonlóan használják és tovább is ajánlják a termékeket.

Terméktapasztalatok Böbével

Justin-Pálfy Eszter

„Egy boltba járunk” – buzdítsunk vásárlási szokásaink megváltoztatására!
Justin-Pálfy Eszter volt a szkeptikus a családban, de miután kezébe vette az Egészségkönyvet, már ő is más szemmel látta a Biocom világot! 1 regisztráció = 2 webshop, 6 nyelven elérhető katalógusok… Elmondása szerint teljesen megváltoztak a vásárlási szokásai és erre a változásra buzdít másokat is. S a „bűvös” saját 200 pont? Eszti és férje a minden nap használatos rutintermékek beszerzésével érik el, hónapról-hónapra. 2021-es regisztrációja óta csak itt vásárolnak. Saját és családja pozitív tapasztalatait szívesen megosztja másokkal.

A Justin-Pálfy házaspár

A házigazdák Kis Évával

Kis Éva hajgyógyász

„Láss másként”, más hajjal…
Eszterünk lendületes ismertetője után férje, Jani vette át a szót és köszöntötte vendégelőadónkat. Kis Éva holisztikus hajgyógyász 1996 óta a Hair Nice hajgyógyászat vezetője, aki megalkotta azt az 5 terméket, amelyek nélkül nem lenne teljes a Biocom termékpalettája. Előadásával rámutatott arra, hogy a hétköznapi hajápoláson túl sok esetben az intenzív terápia jelenti a megoldást. Alternatív vizsgálati módszereivel képet kap a páciens állapotáról, szerinte érdemes a belső okokat is vizsgálni. Kiemelte még a vitaminok és ásványi anyagok fontosságát, illetve, hogy ezek hiánya is korai őszüléshez vezethet. Legújabb fejlesztése az őszülés elleni hajszérum, mely 22 összetevővel, 3 szinten hat.

Csordás Anikó Kis Évával

„A teljesség igénye” – egy kattanás történetével
A blokkban Nagy Zsuzsanna Ezüst Hálózatvezető sztoriját hallhattuk. Az MLM a sikeres tovább ajánlást jutalmazza. Zsuzsi, aki szintén „csak” egy kúra miatt csatlakozott a Biocom Életmódprogramhoz, Csordás Anikó invitálására (hogy Anikó békén hagyja végre…) elment egy akkor még budapesti Startképzésre. Ott aztán jött a kattanás, és Zsuzsi olyannyira „bekattant”, hogy másfél év alatt érte el az Ezüst HV szintet. Ő kapta a megtisztelő feladatot, hogy miután bemutatta a céget és az itt rejlő lehetőségeket, ismertette a karrierszinteket, s miniinterjúkat készített a minősülő munkatársakkal.

Nagy Zsuzsanna, csapatának tagjaival

Nagy Zsuzsanna Ezüst HV

Az Élet igazán a Puskás házaspárral

Minősülések:

 • Virágh Anita – 3-as szint (Kutas Team)
 • Maklári Hekmann Mária – 4-es szint (Tóth-Molnár Team)
 • Sas Ildikó és László Sándor – 4-es szint (Kutas Team)
 • Puskásné Balogh Éva és Puskás István – 5-ös szint (Kutas Team)
 • Lakatos Gyöngyi – 5-ös szint (Kutas Team)

Vezetői szintek

 • Varjasné Kokics Mária és Varjas László – 6-os szint (Kutas Team)

 „Fel kell nőni a sövény magasságához” – mondta Laci, aki feleségével együtt lett hálózatvezető.

 • Sándor Marcell – 7-es szint (Justin-Pálfy Team)

Krosenczki Kinga, Marcell szponzora, könnyekig hatódva köszöntötte új hálózatvezetőjét, s egy meglepetés videóval is készült neki, egyben átadta az elismerő oklevelet. Csordás Anikó pedig egy Csordás-ág kitűzővel ismerte el Marcell fantasztikus munkáját!

Elismerések

 • Fiatal tehetség díjat vehettek át: Puskásné Balogh Éva és Puskás István (Kutas Team) és Lakatos Gyöngyi (Kutas Team).
 • A legtöbb új regisztrációt Puskásné Balogh Éva és Puskás István hozta, 11 fővel.

A sikeres Kutas Team

A legdinamikusabb: Kutas Tünde

 • A Csordás-ág legdinamikusabb hálózatvezetője Kutas Tünde Ezüst HV lett!

Tünde a márciusi Nemzetközi Ágtalálkozóra 22 fővel érkezett, ott indult el hatalmas fejlődése. A lefedetlen ágon 56%-ot produkált, így ő vehette át Anikótól a Csordás-ág kupát. Csapatában 2 Nyári Verseny győztes, 2 Fiatal Tehetség Díjas van, és avatott 4-es, 5-ös szintű munkatársakat, valamint 6-os szintű hálózatvezetőt is.

A fiatal tehetségek vezetőjükkel, Kutas Tündével

A Csordás-ág kupa nyertese és névadója

Az „Élet igazán” – igaz történetekkel
Az „Élet igazán” című blokk következett, amelyben megható életutakat ismerhetünk meg.

Hittek benne
Lakatos Gyöngyi először a terméket látta meg, majd az üzletet is. Mivel családja nem nagyon támogatta, áprilisban majdnem feladta, de szponzora és vezetője hitt benne és bíztatta. Új erőre kapott és 3-ról 5-ös szintre tornázta fel magát, ami hatalmas fejlődés.

Lakatos Gyöngyi

Be kell építeni a napi programba
Puskásné Balog Éva és férje, István 1 év távlatából mondják: „Ha a napi programodba beépíted a Biocomot, nem is nehéz a munka”. Vica elmesélte, 1 éve még emberek közé sem nagyon akart menni pánikbetegsége miatt. A Varjas házaspár által kerültek a rendszerbe, ennek köszönhetően – és persze a nagyszerű termékeknek – ma már magabiztosan áll ki mások elé és beszél tapasztalatairól.

A Varjas házaspár vezetői minősülése

Barkaszi Emőke

Alázattal és szeretettel építkeznek
Barkaszi Emőke fizikoterápiás szakrendelést vezet több éve. Krosenczki Kinga is járt hozzá kezelésre, itt kezdődött minden… Kinga mesélt Biocomos életéről és elhívta Emőkét egy rendezvényre. Emőke elküldte fiát, Marcellt „terepszemlére”. Marcell nem csupán pozitív élményekkel, hanem egy kész üzleti tervvel tért haza. Ez a decemberi nap meghatározó az életükben! Elkezdték építeni saját hálózatukat fiával, karöltve alázattal, hittel és hatalmas szeretettel mennek tovább az úton.

Tóth István Arany HV

„A Mátrix csapdája”
A számok és a statisztikák mestere, aki a napot zárta építő gondolataival: Tóth István Arany HV. Miért is csináljuk, amit csinálunk? Vagyis a mókuskerék, amiben taposunk minden nap… A csapda! Az oktatásban a csapatmunka hiányát tapasztaljuk, a média torz példaképeket állít elénk, a pénz irreális élet illúziója kelti a hitelekkel – István mindezt egy profin összerakott dián szemléltette. A Mátrixszal szemben mit kínál a Biocom? A megoldást:

 • Szabadságot, időt, pénzt – s mindez nem helyhez kötött!
 • Mindenki a saját tudásába fektessen energiát!
 • S ami a legfontosabb: mindenki mögött ott a csapat!

„Az élmény az, ami az élet megéléséhez a mindennapjainkban megjelenik: ez a Biocom.”

Emelkedett zárás
Fantasztikus napot zártunk, Zoli és Jani összefoglalták a nap eseményeit, majd az ágvezető, Kónya György Smaragd Hálózatigazgató gondolataival raktuk fel a pontot az i-re!

A TM Team

Ezeket olvastad már?