Kezdőoldal Ágak Egy ilyen kétnaposnak van a legnagyobb ereje, receptre kellene felírni… – Kulcsember-képzést tartott a Hliva-Kerekes-ág

Egy ilyen kétnaposnak van a legnagyobb ereje, receptre kellene felírni… – Kulcsember-képzést tartott a Hliva-Kerekes-ág

A Hliva-Kerekes-ág tréningező tagjai

„Az eddigi legjobb hangulatú, legütősebb képzésünk volt, rengeteg új emberrel” – így sommázta a kétnapos Kulcsember-képzésüket a Hliva-Kerekes-ág névadó szponzorpárosa, Hliva Ildikó és fia, Kerekes Balázs. A beszámoló írója, Molnár Letícia ettől még lelkesebben fogalmazott: „2021. június 27-én, Ráckevén régen várt csoda történt. Újra személyesen találkozhattak egymással a Hliva-Kerekes csapat tagjai. Sokan nem tudtuk, hogy mit is fog adni ez a 2 nap, de mindenki két méterrel a föld fölött távozott a képzés után.” De vajon mi is történt ott, ami miatt mindenki méltán mondta, hogy a csoda köztünk járt? A részletek kibontása sok fotóval érkezik.

Hliva Ildikó vette kezébe a kezdeményezést (fiával együtt), s fontos előadások erejéig a mikrofont is

Csak pozitív energiákkal
Hliva Ildikó ezzel a mondattal nyitotta meg a két napos képzést, aminek az üzenete végig kitartott mindenki szívében: „A két nap csak pozitív energiák működjenek mindenkiben, mindenki felé!” Gyors programismertetés után jöhettek a várva várt tanítások, célok, sikerek, amiből mindenki magáénak érezhetett egy-egy mondatot.

Odafigyelős-jegyzetelős-tanulós programpontok váltották egymást, jó hangulatban

Ezzel a képpel a képzés (és a Biocom, az üzletépítés…) rengeteg értéke felsejlik

A mélyponton sem szabad feladni
Dr. Lombosi Melinda hálózatvezető a motivációról adott elő, s a hitről, az akaratról. Arról, hogy abbahagyni, feladni még a legelkeseredettebb időben sem szabad. Mindenkinél vannak mélypontok, de ha az akarat és a célunk erősebb, akkor nincs, ami megállíthatna bárkit is. „Merj nagyot álmodni, ha elég erős a célod, akkor sikerülni fog!”

Bizalomhíd a kapcsolatépítésben
Hliva Ildikó előadását mindenki nagyon várta hisz ő a kapcsolatépítésről, az üzlet sikerességéről beszélt. Mindenki itta a szavait és lázasan jegyzetelt. Ildikó részletesen felvázolta, hogy miként tudjuk növelni a csoportunk létszámát, milyen módszerekkel tudjuk sikeresen felépíteni az üzletünket, mik a legfontosabb szempontok, amikor munkatársat választunk ki. Hangsúlyozta, mennyire fontos a személyes kontaktus a „bizalomhíd” felépítése. Hogyan indítsunk el egy munkatársat? Talán erre volt a legjobban kíváncsi mindenki. Ahogy ezt Ildikó a maga lelkesedésével, természetességével, hitével előadta, mindenki úgy érezte, menni fog.

Bezeczky Gizust is szívesen hallgatták


Te vagy a pilóta!
„A rossz hír az, hogy az idő gyorsan repül, a jó hír, hogy te vagy a pilóta!” – mondta az igazi KULCSEMBER, akinek előadását áhítattal hallgattuk. Bezeczky Gizus hálózatvezető is elmesélte, hogy milyen nehéz élethelyzetekből sikerült felállnia, mert az akarata, a hite nem hagyta el.

„Változtass, hogy változhass”!
Simonné Kovács Enikő is kaptunk útravalót. Hiszen ő büszke autótulajdonos lett egy hónapra, mert a csapatból a legsikeresebben szerepelt és méltán kaphatta meg az egyik legnagyobb elismerést, a Biocomos-matricás autót. Elmondta, neki idő kellett, hogy elhiggye magáról, ezt meg tudja csinálni és talán a legfontosabb gátat lépte át, mikor elkezdett hinni magában!

P. Nagy Lillának is járt a köszönet érzelemdús előadásáért


Több, mint üzletépítés

  1. Nagy Lilla hálózatvezető előadása meghatóra sikerült, ahogy arról beszélt, ez az üzletépítés mennyivel többről szól, mint az üzlet, milyen barátságok születtek már az üzletépítés közben. Könnyeket csalt mindenki szemébe, ahogy egymás után kihívta a kis csapata tagjait egy-egy olyan szóval jellemezve, amit érzett irántuk.

Matesz Lili, a legfiatalabb vezető

Egyediség és hitelesség
Majd jöttek azok az előadások, Kaizinger Ildikó, Éder Szilvi, Matesz Lili által, akik először, mint kúrázók találkoztak a Biocommal, mára pedig mindnyájan munkatárs szintre léptek. Elmondták a saját szemszögükből, hogy mit tartanak fontosnak és milyen módszerrel érték el eddigi eredményeiket. Kiemelték, hogy mennyire fontos, hogy egyediek és hitelesek legyünk mások számára, hisz az emberek hozzánk kapcsolódnak, minket követnek.

Béni Magdolna Ezüst HV sikeriet is elismerték, miközben fontos előadást tartott


Munkatárs, aki társ a munkában
Béni Magdi Ezüst Hálózatvezető zárta az első nap előadásait. A figyelem a nap végére sem enyhült, sőt Magdi úgy felpezsdítette a csapatot a magával ragadó mondanivalójával, hogy az idő szinte repült. A vezetővé válásról tartotta az előadását. Mire kell figyelni, merni kell elindulni a hálózatépítéssel, hiszen nem árusok vagyunk és „egyetlenegy esélyes” legyen a célunk. Létre kell hoznunk önmagunkban a vezetőt, mely nem megy egyik napról a másikra, de megtanulható. Rengeteg hasznos információt kaptunk, hogyan indítsuk el a munkatársainkat, milyen buktatókra figyeljünk oda. „Az a munkatársam, aki társam a munkában”! Az utolsó mondata talán a legfontosabb üzenet is volt számunkra. „Nem nekem van szükségem rád, hanem neked rám, hogy meg tudd változtatni az életedet!”

Virtuálisból offline
A nap további része pedig lehetőséget adott arra, hogy kicsit megismerjük azokat a társainkat, akiket eddig csak virtuálisan volt lehetőségünk látni. A csapat szervező tagjai eszméletlen jó játékokkal leptek meg minket és az est további része laza, játékos, felszabadult kellemes hangulatban telt el. Még este bejelentettek, hogy másnap egy nagyszerű páros tisztel meg bennünket, így a reggel gyorsan telt, hisz már mindenki epekedve várta a Czentlaki házaspár előadását, akik Ezüst Hálózatigazgatók.

A vendégek: a Czentlaki házaspár


Fegyelem és elkötelezettség
Először Czentlaki Beatrix előadását hallhattuk, majd következett Zoltán. Teljesen más oldalát mondták el ugyanazon üzletnek. Nem túlzok, hogy mindenki szájtátva hallgatta a szavaikat. Ahogy ők elmesélték a történetüket, mindenki úgy érezte, ezt az üzletet meg lehet csinálni és jól meg lehet csinálni! Elmondták a kezdeteket, mennyire másképp működött az offline világban az üzletépítés, mint manapság az online térben. Mennyire fontos a fegyelem, és a sikert akkor érhetjük el, ha elkötelezetten viselkedünk. Mint mondták: „Ne add fel! Érdemes várni, a kulcstartón is általában a legutolsó kulcs az, amelyik kinyitja az ajtót. A hálózatépítés annak nem működik, aki nem csinálja!”

Akarat és hit – feladás helyett
Egy biztos, az akarat, a hit akkor sem hagyta el őket, amikor mélypontra kerültek. Olyan nincs, hogy csak felfelé ível az üzlet, el kell fogadni, olykor akadnak nehézségek és akadályok, amelyeket le kell küzdeni feladás helyett. A vezető feladata, hogy a munkatársa szárnyaljon, hogy a legjobbat hozza ki önmagából, ehhez rengeteg tréning, önfejlesztés szükséges és persze gyakorlat.

Hajókázós pihenés
A sok-sok információ leülepedésre szolgált az egyórás hajókázás a Dunán, majd ebéd után mindenki sietve foglalta el újra a helyét, hogy még több tudást szívjon magába a házaspártól.

Kerekes Balázs is sokat adott a résztvevőknek


Az „utálatos” feladatokat is le kell küzdeni
A nap végét Kerekes Balázs zárta, aki a sikerről tartott előadást. Olyan információkat hallhattunk tőle, amikkel nap, mint nap szembesülünk és rájöttünk, ezekkel a gátakkal nem egyedül küzdünk. Megmutatta azt az ajtót, amivel – ha megtaláljuk a siker kulcsát –, a lehetőségek tárháza nyílik ki előttünk. Arra is rávilágított, hogy a legutálatosabbnak vélt feladatok leküzdése visz a legjobban előre a céljaink elérésében.

Mi a siker igazi kulcsa?
Balázs szerint a motiváció elindít az úton, de az önfegyelem fog végig vezetni az úton! „Amikor másnak segítesz, magasabb szintre emelkedik, ezáltal te magad is új szintre lépsz.” Fontos dologra hívta fel a figyelmünket, hogy mennyire elengedhetetlen az ápoltság, a megfelelő öltözet egy tárgyalás folyamán. A komfortzónából való kilépés talán minden ember legnehezebb feladata, hiszen egy új, egy ismeretlen helyzettől mindenki fél…

GÉTE ELV: Gondolatok-Érzelmek-Tettek-Eredmények!

A sikeres emberek titkai:

  • felelősségvállalás
  • reggel: célok összeírása
  • este: másnapi teendők, hála
  • napközben: egy kis mozgás
  • gondolat: nagytakarítás

A siker és a boldogság legnagyobb ellensége a halogatás!
Ezt a két napot, amit itt kaptunk, receptre felíratnám mindenkinek, hisz ez sokkal többről szólt, mint a hálózatépítés! Annyi útravalót kaptunk az egész életünkre nézve, rengeteg tanácsot, tanítást, szeretet, önbizalmat és hitet. Végül a következő idézettel zárom ezt a fantasztikusan eltöltött időt: „Az a boldogság titka, ha azt tesszük, amit szeretünk és megtanuljuk, szeretni azt, amit meg kell tennünk, hogy ezt elérjük.”

Az én gondolataim (Molnár Letícia) a két napról: Itt volt a helyem
Ismeretlenül léptem át a szálloda ajtaját, tele ismeretlen ismerőssel, hisz sokatokat már virtuálisan láttam. Amikor beléptem a terembe, és éreztem a pozitív energiát, tudtam jó helyen vagyok. Szavakkal nehéz kifejezni, amit kaptam, mentálisan főképp, az elismerést, a dicséretet, a szeretet, ami áradt felém. Bevallom, elérzékenyültem, nagyon meghatódtam, pedig elvileg ez egy „üzleti konferencia” volt. Minden percét élveztem, rengeteg tanítást, tanácsot, értéket kaptam. Hálás vagyok, hogy meghoztam ezt a döntést: ott a helyem.

Zárásként álljon itt néhány gondolat a résztvevőktől:

Simon Zsófia: Minden perce felemelt és motivált
Drága Ildikó és Balázs! Én először most voltam kétnaposon… Hatalmas hála és köszönet nektek, hogy ott lehettem veletek, és a többi munkatársammal együtt. Még most is megkönnyezem, mert ekkora szeretet, elfogadást, összetartozást egész életemben nem éreztem és soha nem kaptam, mint tőletek… És mindannyitótoktól! Most is könnyes szemekkel írok. Bátran mondhatom, lassan 43 éve tartó életemben ez volt a két legszebb és legboldogabb nap! Minden perce felemelt és motivált! Mit adott nekem e 2 nap? Röviden? Az életemet… Egy újjászületést! Mindent, ami erőt és lendületet és hitet adott itt, a célom elérésében e csodálatos Biocomban, ahol ti itt mindannyian a családom vagytok!

Rusvai Anikó: A mag el van ültetve
Nagyon sok mindent kaptunk, kaptam tőletek! Több önbizalmam legyen, ne halogassak dolgokat, merjek beszélni az emberekkel… ezek mind tanulandó dolgok számomra. De: a mag el van ültetve általatok és köszönöm, hogy felnyitottátok a szemem! Most volt az a bizonyos kattanás… Köszönöm nektek!

Szántai Ildikó: Óriási élmény volt
Drága Ildikó és Balázs! Csodálatos 2 napot varázsoltatok nekünk. Minden egyes percét óriási élmény volt megélni. Köszönjük azt a rengeteg munkát, amit beletettetek. Azt gondolom, sokan rájöttünk, hogy mik a hiányosságaink. Csodálatos dolog ebbe a közösségbe tartozni. Nagyon köszönöm, hogy mindig számíthatok rátok.

Kajzinger Ildikó: Rengeteg új információval gazdagodtam
Köszönöm nektek ezt a 2 napot Ildikó és Balázs, és a szponzoromnak, Enikőnek is, hogy rábeszélt, menjek, mert rengeteget tanulhatok. Nagyon örültem, hogy elmentem, mert először voltam ilyen rendezvényen, és pláne, hogy találkozhattam élőben is veletek… Hihetetlenek vagytok. Rengeteg új információval gazdagodtam, amit mára már alkalmazni is fogok. Csodálatos érzés egy ilyen csapathoz tartozni, mert amikor bakiztam is a fellépésemnél, doppingoltatok, és rengeteg pozitív jelzést kaptam tőletek, hogy átment nektek, amit végül is mondani akartam.

Éder Szilvia: Hit, kitartás, emelkedés
Drága Ildikó és Balázs! Ezt olyan nehéz szavakba önteni, hogy mit adott ez a két nap. Amit kaptam: 1. Legfontosabb a hit. Hit saját magamban és abban a célban, amit kitűztem magam elé. Bárki bármit mond – család, környezet stb… – olyan erős hittel kell rendelkezni, hogy ne tántorítson el, amíg el nem érem. 2. Kitartás: akkor is, ha éppen hullámvölgyek vannak. 3. Bármilyen mélységből ki lehet emelkedni… Ahogy Robi mondta ma; ennél már csak sokkal jobb lehet. Köszönjük még egyszer ezt a fantasztikus 2 napot! És ami a lényeg: mától komoly munka kezdődik!

Kiss Andrea: Hihetetlen életérzés
Hála, szeretet, tisztelet az az érzés, ami bennem van felétek. Csodálatos 2 napot töltöttem veletek. Hihetetlen életérzést, hitet önmagamhoz, nagyon sok új hasznos információt, példamutatást kaptam tőletek. Hálásan köszönöm elsősorban Ildikónak és Balázsnak a csodálatos 2 napot, szponzoraimnak, Béni Magdi és P. Nagy Lilla a támogatást, biztatást. Minden munkatársamnak nagy-nagy tisztelet és elismerés!

Molnárné Czipera Tímea: Nagyon szükségem volt erre a feltöltődére
Befutottunk mi is. Rengeteg impulzust kaptunk, a személyes találkozás nagyon boldoggá tett, lett egy Biocomos családom! Rengeteget tanultam, válaszokat kaptam, csodálatos vezetőket ismerhettem meg. Köszönöm Ildikó és Balázs a mérhetetlen munkátokat, Bea örökké hálás leszek, mert nekem nagyon szükségem volt erre a feltöltődésre. Egységben az erő, sok sikert mindenkinek!

Kozma Beáta: Ennek van a legnagyobb ereje
Nekem mit adott? Nagyon sokat. Először is, ennyi idő után nagyon jó volt sokatokkal találkozni, ez már nagyon hiányzott! A személyes találkozásnak, az ölelésnek nincs párja. Mindegy, hogy hogyan, de mindenkit, akit csak tudtok, hozzatok magatokkal a kétnapos képzésre, mert ennek van a legnagyobb ereje. Balázs, ismerlek pici korodtól, de a Biocomos közös életünk óta nem láttalak ennyire nyitottnak, s ennyire mély érzelmekkel beszélni, mint most, nagyon megkönnyeztem. Nagyon szuperül össze volt rakva ez a 2 nap, mindenkitől lehetett tanulni! Nekem is jöttek bőven felismerések! Pl. az, hogy ez az egyetlen esélyem, ezt az elején is éreztem és most újra! Az, hogy Timi és a párja, Csaba Németországból eljött erre a kétnaposra, boldogság a szívemnek! Köszönöm szépen én is mindenkinek! Szóval lendületet feltöltődést, sok örömöt kaptam! Hálás vagyok!

btr

 

Ezeket olvastad már?