Kezdőoldal Ágak Betekintés volt a jövőbe a Kosiba-ág évzáró-évértékelő rendezvénye

Betekintés volt a jövőbe a Kosiba-ág évzáró-évértékelő rendezvénye


A Kosiba-ág évzáró-évnyitó rendezvényének a visegrádi Hotel Visegrád adott otthont. A csapat tagjai már valóban otthonosan mozognak ebben a kellemes hangulatú hotelben. De most még inkább különleges volt az alkalom, mert vasárnap délután gyülekeztek. Egy kellemes wellnesszel, lazulással kezdtek, s a már megszokottan csodás választékú, igazán ünnepi vacsora után mindenki „csinibe” öltözött és elfoglalták helyeiket a gyönyörűen díszbe öltöztetett konferencia teremben. A varázslatos dekoráció Kosiba Hajnalka, valamint a fiatalok, Kosiba Zsombor és kedvese, Simon Viktória kreativitását és munkáját dicsérte. Élvezet volt belépni a terembe! A részleteket Kosiba Ilike tálalja a december 11-i rendezvényről.

„Egy csapat vagyunk!”
A hangulat egyszerre volt pezsgő, örömteli, várakozással, szeretettel teljes, valahogy mindenki a legboldogabb énjét hozta, és így ültünk az ünnepi asztalokhoz. Kedves figyelmesség várt mindenkit, egy nyakpánt és egy toll, hogy naponta emlékeztessen bennünket: „EGY CSAPAT VAGYUNK! Velünk valóra válthatod az álmaidat, mert együtt egy jó csapat vagyunk!”


Online is közvetíthették
Még egy bónusz lehetőséget is kaptunk: az alkalmat egyenesben figyelhették azok a hálózatvezetők, akik valamely oknál fogva nem tudtak személyesen jelen lenni. Így láthatták az erdélyi Főnix csapat vezetői is. Köszönjük az odafigyelést!

Igazgatói moderálás
A csodás rendezvényt az Arany Hálózatigazgató házaspár hölgy tagja, Kosiba Hajnalka nyitotta meg, és vezette végig, mivel Kosiba József úgy fogalmazott: „Én nem vagyok a szavak embere!” Persze mindenki tudta, hogy ez egy jó kis bevezető poén volt a kiváló hangulat további fokozására.

A Lőrincz házaspár megtisztelő jelenléte
Hajnalka meleg szavakkal és nagy szeretettel hivatalosan is köszöntötte Lőrincz Jánost és Lőrincz Marikát, Gyémánt Hálózatigazgató házaspárunkat, akik nélkül nem jöhetett volna létre a Kosiba-ág. Pár mondatban bemutatta a történetüket és azt a találkozást, amely után elindult a Kosiba-ág Ökonetes, majd Biocomos története. 21 éve egy életmegváltoztató lehetőséget adtak Hajnalka és József kezébe, és azóta is folyamatosan mentorálják az águnkat. Mindig nagy szeretet és elismerés veszi körül Jánost és Marikát, amikor csak találkozunk velük. Különösen is megtisztelő volt mostani jelenlétük, mivel ahogy növekszik a hálózat, úgy egyre több ág rendezvényén képviselik a cégvezetést, így személyes találkozásaink ritkábbak.

Mi hozott ide?
Kosiba József arany igazgatónk megszólaltatta a rendezvényen először résztvevőket. Igen tanulságos volt, ahogy megosztották velünk első lépéseik történetét és a miértjeiket. Óhatatlanul is felidéződött bennünk kinek-kinek a saját első képzése.

2022 csodálatos mozzanatai
Kosiba Hajnalka a Biocom küldetésével (egészséget, munkát, jövedelmet, jövőt adni az embereknek) indította az elmúlt 24 év, illetve a 2022-es év számokba foglalt történetének bemutatását. A számok pedig döbbenetesek, fantasztikusak és szinte hihetetlenek. Öröm volt látni az összefoglalót! A TOP 10 termék, melyekre érdemes fókuszálni, a remek új design, az Ökonet webshop új arculata, a 2022-ben megjelent csodás készítményeink, a céges autók, és hogy a Kosiba-ágból is megnyerték (Romek Réka és Dobrocsi Edit, aki háromszor is a kezébe vehette a Mercedes kulcsát), a nyári versenyt águnkból is többen teljesítették: mind-mind a 2022-es év remek mozzanatai voltak.

Lőrincz János: A cég komolyan veszi a tagságnak tett ígéretét
Lőrincz János gyémánt igazgatónk, cégünk egyik tulajdonosa a tőle megszokott kedves határozottsággal és a jövőbe vetett rendíthetetlen bizakodásával beavatott a Biocom üzleti hátterébe. Fantasztikus és egyben megnyugtató volt látni, hogy a Biocom jó úton halad, rendületlenül fejleszt, és komolyan veszi a tagságnak tett ígéretét, hogy szilárd jövőt biztosít a következő generációk számára. Javasolta, legyünk kitartóak. Fogadjuk el, hogy akit megszólítunk, annak a személynek esélyt adunk az egészségre, a tehetősségre, a jó kapcsolatokra, hogy pozitív irányba indulhasson az élete. Egy dolog nagyon fontos, hogy meg tudjuk számára mutatni, hogy miért lesz neki jó, jobb, ha velünk jön tovább az úton. Jó helyen vagyunk a Biocomban! Sőt, van még hely a csúcson! Ez igazi jövőkép!

Lőrincz Marika: Mindenkinek szüksége van a mi jóságunkra
Lőrincz Marika megható őszinteséggel arról beszélt, hogy mi az, amire a legbüszkébb. Ez nem más, minthogy sokan a követőikké tudtunk válni. Bár az ő életük sem volt kihívásoktól mentes, de a legfontosabbat élhették meg az eltelt évek alatt. Azt, hogy szabad emberekként nevelhették fel az azóta már felnőtt gyermekeiket. Ezt a lehetőséget, „hogy van más út is” tovább tudják adni személyes példájukkal a következő generációknak. Ezt mi is meg tudjuk tenni és nem kell más, minthogy akivel találkozunk, akivel beszélünk, neki mondjuk el, hogy miben tudunk neki segíteni, mert az életére lehetünk jó hatással. Mindenkinek szüksége van a mi jóságunkra. Marika eszembe juttatott egy Brian Tracy idézetet: „Csak akkor teljesedünk ki és élünk igazán, ha valami olyasmit csinálunk, amelyről tudjuk, hogy jobbá fogja tenni mások életét.”


Kosiba József: 2023 a tanulás és a cselekvés éve
Kosiba József arany igazgatónk nagy izgalommal várta, hogy megszólalhasson és bemutassa nekünk az általa álmodott jövőképet. Nemzetközi cégünk nyugat-európai terjeszkedésének vízióját vázolta fel. Ez olyan „libabőrös” érzés. Belegondolni, hogy általunk indulhat el egy csodálatos nyugat-európai piac. Döbbenetes szám: Európában 120 millió háztartás! Mi leszünk az új üzlet és hálózat Nyugat-Európa számára. Ennek szellemében és érdekében a 2023-as év a tanulás és a cselekvés éve. A tanulásé, hogy tudjuk megszólítani a Nyugat-Európában élő jobb sorsra érdemes embereket/családokat… Ehhez a képzések elengedhetetlenül fontosak, akár személyesen, akár az internet adta lehetőségek használatával meg kell tanulnunk ezt a csodás szakmát. A cselekvésé, hogy ezt meg is tegyük a jövőnk érdekében. Köszönjük, hogy beletekinthettünk a jövőbe!


9 új HV született 2022-ben
Ezek után a 2022-es évben kiemelten sikeres vezetők és munkatársak elismerése következett.
Ebben az esztendőben a Kosiba-ágon 9 új hálózatvezető „született”. Kiefer János kitűzős HV lett, és ezen a csodás alkalmon kapta meg mentorától a kitűzőjét.


Fejlesztő hálózatvezetők
Külön elismerésben részesültek azok a hálózatvezetők, akik segítségével az új hálózatvezetők „megszülethettek”. Ők azok, akik 2022-ben megmutatták a gyakorlatban is, hogy a hálózatépítő feladata, hogy lemásolja magát!

Tanársága mellett tanítóvá vált Dedics Szilvia Ezüst HV
Ha pedig valaki két hálózatépítő munkatársát segítette hálózatvezetővé válni, akkor Ezüst Hálózatvetővé vált. 2022-ben Dedicsné Varga Szilvia tanári feladatai mellett lett tanítója két munkatársának, így csapata Ezüst Hálózatvezetője lett. Vezetője, Bicskeiné Olgi a tőle megszokott csodás gondolatokkal köszöntötte őt, lélekemelő pillanatok voltak!

Közösen gondolkodnak a jobbításon
A Kosiba-ág vezetői köszöntötték a „kreatív, kemény mag” vezetőit, akik akár ad hoc is össze tudnak jönni, együtt gondolkodni mindannyiunk üzletének a fejlesztésén. Nagyon sok gondolat, ötlet került így már megvalósításra és még számtalan vár kidolgozásra.

Fiatalon, önzetlenül
Ehhez a kreatív csapathoz tartozik két csodálatos fiatal, Kosiba Zsombor és kedvese, Simon Viktória. „Zsenge” koruk ellenére igazi vezetőkké fejlesztik magukat, önzetlenül segítve saját csapatuk és az egész Kosiba-ág munkáját. Viszik az águnk jó hírét, mindenhol elismerést szerezve példaértékű munkájukkal.

Bicskeiné Olgi és Dobrocsi Edit lettek a legjobbak 2022-ben
Az évzáró, évnyitó rendezvény egyik fénypontja volt, amikor az águnk vezetői meghatódva és őszinte elismeréssel köszöntötték az Év Hálózatvezetőjét: Bicskeiné Olgit és Dobrocsi Editet. Igazán követendő példák mindenki számára, akik a tanulás, tanítás gyakorlati példáit mutatják, szorgalmasan, alázattal, szeretettel, kitartással. Gratulálunk!

Koccintás…
A Kosiba-ág összes hálózatvezetőjéről – akik az ág üzleti alapját adják – sem feledkeztek meg a vezetők. Köszönjük a Kosiba Pincészet finom borait. Jó volt vele koccintani!

…és köszönet
De még előtte történt valami. A Kosiba-ág hálózatvezetői is készültek egy kis meglepetéssel. Vezetőink, Kosiba Hajnalka és Kosiba József is megérdemlik az elismerést, hiszen az elmúlt évben is áldozatos, szeretetteljes és odaadó munkával vezették a csapatot. Nem is tudom hányszor fordultunk hozzájuk egy kis segítségért, ötletért, javaslatért, vezetői rálátásért. Köszönjük Nektek ezt az évet! Kívánjuk, hogy azon a térképen, melyen Európa országai találhatóak, minél több olyan ország legyen megjelölve, melyet a Kosiba-ág vezetői, hálózatépítői hódítanak meg.

 

Képes összefoglaló
A kreatív fiatalok, Viktória és Zsombor összefoglalták az évüket, remek képekkel felidézve sok-sok csodás pillanatot. Mindezek után a jövőnkbe vetett hittel kívántunk egymásnak egy-két… pohár pezsgővel jó egészséget!

Beszélgetések és buli
Majd pedig kezdődhetett kisebb csoportokban a beszélgetés. Természetesen félig megváltottuk a világot! Ezzel egyidejűleg megkezdődött a buli, melyhez remek zenéket szolgáltatott a Kosiba-ág házi muzsikusa: Smida János.

Gazdag legyen 2023 minden jóban!
Remek évzáró, évnyitó rendezvény élményével feltöltődve indultunk másnap útnak a Hotel Visegrádból, s kívántunk egymásnak és – itt megragadva ezt a lehetőséget – mindenkinek sikerekben, megvalósuló célokban, kalandokban, fejlődésben, egészségben, kacagásban gazdag 2023-as évet!

Ezeket olvastad már?