Kezdőoldal Ágak Az első Sikernap Dunaszerdahelyen – a Mini Startszeminárium egy nagyszerű hagyomány kezdete

Az első Sikernap Dunaszerdahelyen – a Mini Startszeminárium egy nagyszerű hagyomány kezdete

Az első dunaszerdahelyi Sikernap, „Mini Startszeminárium” résztvevői

2018. április 28-án csodás, már-már nyári napra virradtunk. A felvidéki Dunaszerdahelyen nagy volt az izgalom. Ezen a napon tartották az első Sikernapot. Az érdeklődést és a létszámot tekintve van is rá igény, hisz közel 70 ember gyűlt össze szombat délután, hogy részt vegyenek a Mini Startszemináriumon. Szóval, nem is volt az annyira „mini”… Már jó ideje érett a gondolat a felvidéki Kis-Pálfi csapat fejében, hogy regionális találkozókat is szervezzen a már meglévő budapesti ágtalálkozók mellé. Ezt valósította meg a 3 főszervező üzletasszony – Simonics Éva Ezüst Hálózatvezető, Sántha-Köles Viktória HV és Nagy Andrea HV. Minden apróságra ügyeltek, hogy egy fantasztikus rendezvény jöhessen létre a Therma Hotelben.  A szakmai tudásuk legjavát és az igazi Biocom életérzést adták át a résztvevőknek. Mind a visszajelzések, mind Csörgey Tímea – Nagy Andrea 5. szintű munkatársa – beszámolója szerint nagy SIKER-rel!


Nagy Andrea – a nap háziasszonya

Első ízben mutathatta meg Nagy Andrea, milyen remekül helytáll a házigazda szerepében is, aki amellett, hogy nagyszerű édesanya, kiváló vezető. Köszöntötte a csapatot jelenlétével megtisztelő felső vezetőket és a hálózatvezetőket, a régi és új munkatársakat, majd ismertette a programot. Ezután elmesélte, hogyan is kezdődött az ő karrierje, hogyan lett a „csak egy fogkrémet kérek”-ből elkötelezett hálózatépítő.

Nagy Andrea elsőször csak egy fogrémet szeretett volna, most pedig már Biocom rendezvényt moderál

Simonics Éva – Miért a Biocom?
Simonics Évának jutott a megtisztelő feladat, hogy bemutassa a Biocomot, mint céget, mint életmódot és mint életérzést. Egyszerű, emberközeli, mégis magával ragadó stílusban adja át azt, ami miatt 3 éve ő maga is belevágott. Hisz, mint a többség, ő is termék miatt csatlakozott, de Kis Gergely Arany HV kitartásának köszönhetően Évában is megszületett a döntés. És mégis honnan tudja, hogy tényleg jó döntést hozott? 2017 szeptemberétől főállású hálózatvezető – szabad életet él. Egy olyan helyen van, ahol elismerik munkáját, segítenek a céljait elérni és tud segíteni másoknak – egészségügyi és anyagi téren is.

Simonics Éva most már szabad ember, a felvidéki Ezüst HV tavaly szeptember óta „főállású” hálózatépítő

TOP 10 termékek a fókuszban
Természetesen szó volt a készítményekről is, kiemelve a TOP 10 terméket. Ebben Sántha-Köles Viktória HV, Vangel Mónika, Csörgey Tímea, Pálfi József – 5. szintű munkatársak és Árpásiné Tóth Melinda 4. szintű munkatárs volt a szervezők segítségére. Az újak érdeklődve hallgatták a jó hangulatú rövid bemutatásokat, melyet Vangel Mónika részletesebb előadása követett a Reg-Enorról.

A TOP 10 termékekről rengeteg személyes mondanivaló akadt

Reg-Enor, a „zászlóshajó”
Egy képzés alkalmával Kónya György cégalapító jellemezte így a Reg-Enort. Hisz a legtöbb ember ezzel csatlakozik, ez kelti fel leginkább az érdeklődését. Ilyen volt annak idején Vangel Mónika is, aki „csak” fogyni akart, mára viszont már ő is beillesztette a Biocomot önmaga és a családja életébe. A saját eredményével – amely 20 kg mínusz – bátorítja az embereket arra, hogy nem lehetetlen megcsinálni. Rajta kívül még tucatnyi ember számolt be lenyűgöző fogyásokról és gyógyulásokról.

Vangel Mónika is csak fogyni akart először

Megérdemelték
Kis szünet után köszöntötték és elismerték a szintlépőket. Kis ajándékkal, nagy gratulációval és hatalmas öleléssel!

Karrierszintet léptek az elmúlt időszakban

Sántha-Köles Viktória: Éltető elemünk a tiszta víz!
Sánta Köles Viktória az éltető vízről beszélt, mely a fiatalság és egészség alapja. Mint mindig, most is lehengerlő stílusával adta át a hallgatóságnak a tudását mindarról, ami számára a legfontosabb: a TISZTA VÍZ! A víztisztító szerepére és fontosságára helyezte a hangsúlyt, mivel a Csallóköz ivóvize – mint az utóbbi időben bebizonyosodott – szennyezett. A környezettudatos és takarékos megoldást, hogy máshogy tudta volna hitelesebben bemutatni, mint a saját és családja példáján keresztül?

Viktória a tiszta víz fontosságáról beszélt

Fogyiverseny – a nagy kiértékelés
A 2018-as „fogyiversenyt” Pálfi Katalin Arany HV mutatta be. A Kis-Pálfi csapat megálmodott egy fogyiversenyt: 10€ nevezési díj, 3 hónap Reg-Enor kúra. A sikerét az is mutatja, hogy januárban induló versenyre 85 ember jelentkezett, így a tét 850€ volt. Ezalatt közel 300 kg súlyfelesleget dobtak le a versenyzők! A legjobbnak mégis Bindics Terézia bizonyult, aki a súlyának 16,6%-át adta le, ezzel elnyerve a fődíjat. További 3 ember is díjazva volt kitartásukért – Esek René, aki a legnagyobb súlytól szabadult meg (20 kg), Molnár Krisztina a második helyezett (-16,3%) és Sári Varga Linda, aki különdíjat kapott. Még egyszer gratulálunk nekik!

Azt, hogy a fogyiverseny eredményes volt, a képek is bizonyítják…Nyári verseny – a turbó módszer
Mint tavaly, idén is megrendezésre kerül a nyári hajózós verseny, avagy az 1000-2000-3000 pontos verseny. Ennek célja, hogy aki mélységépítéssel május-június-július során új vonalon eléri a kitűzött pontértéket, azt a cég megajándékozza egy egész napos dunai hajókirándulással. Mégis a legnagyobb előnye, hogy gyorsító pályára állít. Pálfi Katalin hozzáértően magyarázta el a versenykiírást és feltételeket, emellett mindenkit arra bíztatott, hogy vágjon bele, hisz meg lehet csinálni. Tavalyhoz hasonlóan többen is indulnak a csapatukból a megmérettetésen.

Kis Gergely és Pálfi Katika: A siker titka a határozott cél
Ezzel a Benjamin Disraeli idézettel kezdte a mondanivalóját Kis Gergely Arany HV. Hisz ki más beszélhetett volna nekünk az üzletépítésről, mint ő párjával, Pálfi Katalinnal karöltve? Mint mondta, a hálózatépítés „nem sátántól való”, a lehetőség mindenki ajtaján kopogtat, a kérdés csak, hogy észrevesszük-e? Ezenfelül a kulcsemberré válás volt a fő téma, Lőrincz Marika tanításait továbbadva a lelkes hallgatóságnak.

A siker titkáról is beszélt a Beta-ág felvidéki csapatának Arany HV párosa, Kis Gergely és Pálfi Katika

A hagyomány folytatódni fog!
A teltházas rendezvény után biztos, hogy jövő hónapban is megrendezésre kerül a Sikernap, ezzel is hagyományt teremtve. A felvidéki csapat egyre nagyobb és erősebb, és mint hétvégén is bebizonyosodott, igény van a képzésekre, a színes előadásokra, jó hangulatra és elismerésre.

A jól végzett munka örömével, a folytatás mellett hitet téve

Ezeket olvastad már?