Kezdőoldal Ágak Légy te a változás, amit látni szeretnél a világban! – Újabb Sikernap a Felvidéken

Légy te a változás, amit látni szeretnél a világban! – Újabb Sikernap a Felvidéken

Kovács Évi és Zsolt Ezüst Hálózatvezetőket ünneplik az ágvezető szponzorok, Pálfi Katika és Kis Gergely, valamint a csapat, családias hangulatban

A Sikernapot sikeres HV vezette le

Tartalmas Sikernapon vehettek részt a felvidéki Pálfi-Kis-ág tagjai szeptember első vasárnapján a nagymegyeri Plauter kúriában. A képzés háziasszonya ezúttal a beszámolót készítő Tallósi Anett szponzora, Károlyi Szilvia hálózatvezető volt, meghívott vendégelőadóik pedig Katonáné Tóth Tímea és Katona Szabolcs Ezüst Hálózatigazgatók. Az elismerésekkel és tapasztalatok átadásával teljes szlovákiai programból újra kiderült: termékeink és üzleti modellünk egyaránt fantasztikus!

Sokrétű életmódprogram
Az előadás kezdetén a Biocom Életmódprogramot Kovács Évi Ezüst Hálózatvezető lebilincselő előadása indította. A Biocom, illetve a program sokrétűségét és megtakarítási módszereit is ismertette a tisztelt jelenlévőkkel. Jelmondatunk szerint egy boltba járunk vásárolni.

Immunrendszer és tisztítás
Aktuális téma volt az iskolakezdés környéki időszakban az immunrendszer erősítése. Külön említést érdemelt a 10 napos tisztító programunk is, mivel az ősz beköszöntével nagyon sokan szeretnének ismét tisztító- és fogyókúrába kezdeni. Ezért ez az egyik legaktuálisabb téma.

Elismerésben sem volt hiány

Két hatossal lett hetes Katona Zsuzska
Ezután a szintlépők elismerése következett. Katona Zsuzska hálózatvezetővé lépett elő. Kovács Évi és Zsolti szeretettel adták át az ajándékokat Katona Zsuzskának, és megdicsérték őt kiváló munkájáért.

Katona Zsuzsanna úgy minősült hálózatvezetővé, hogy már két hatos is van a csapatában

Kovács Éviék gratulálnak Zsuzskának

Jogos mosolyok

Hatodik szintre lépett:

  • Kovács Krisztina és
  • Hobot Énekes Erika – mindketten Katona Zsuzska hálózatvezető csapatába tartoznak.

Hobot Énekes Erika ezen kívül még a Nyári Verseny győztese is. Szívből gratulálunk!

Újra méltó díszletek között zajlott a Pálfi-Kis-ág képzése


Kovács Évi és Zsolti (EHV) sikerei

Ezután elismerésben részesültek Kovács Évi és Zsolti Ezüst Hálózatvezetők szponzoraiktól, Pálfi Katalintól és Kis Gergelytől. Elmesélték a történetüket, hogy 2019 májusában regisztráltak a rendszerbe egy Grapefruitmag-kivonattal, és aztán folyamatosan dolgoztak, építették a hálózatukat, és mostanra Ezüst Hálózatvezetővé léptek elő. Ezen kívül még megkapták augusztusra vonatkozóan a Hónap Legdinamikusabb Hálózatvezetője címet is, amelyért ismét hazavihették a serleget.

Fantasztikus terméktapasztalatok hangzottak el

Micsoda tapasztalatok!
Ezután következtek a terméktapasztalatok a Reg-Enor kúrával és a hozzá tartozó életmódváltással kapcsolatban. Vangel Mónika Ezüst Hálózatvezető mesélte el történetét, hogy a teljes életmódváltással járó folyamat hatására 20 kilogrammot fogyott, majd Simonics Éva Arany Hálózatvezető idézte fel, hogy 12 kilótól és egyéb problémájától is megszabadult. Katona Zsuzska hálózatvezető 10 kilogrammnak intett búcsút. Hobot Erika, 6. szintű munkatársunk, 20 kg-ot fogyott, és más szempontból is áldást is hozott számára a folyamat… Nagyon hálás, így továbbá is folytatja. Makki Szilveszter is elmesélte, hogy a 2020-ban versenyben is részt vett, mely időszakban 35 kilogrammot fogyott. Végül Pálfi József mesélte el, hogy 2016 óta tartja a súlyát, akkor ugyanis 15 kilogrammal lett kevesebb.

Köszönet a vendégelőadóknak, Katonáné Tóth Tímeának és Katona Szabolcsnak

Te magad légy a változás!
Ezután következett a vendégelőadó páros, Katonáné Tóth Tímea és Szabolcs. Az Ezüst Hálózatigazgatók előadása fantasztikus volt! Azt tartják fontosnak, hogyha bármit el akarsz érni, akkor először is te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban. Köszönjük szépen előadásukat! Átélhettük lebilincselő előadásukkal az egész folyamatot, ahogy az egyszerű munkásember kemény munkával, képzésekkel, segítséggel, szorgalommal és kitartással fantasztikus eredményeket érhet el.

Gyere és hallgasd meg!
Nagyon örülök, hogy ismét részt vehettem ezen a fantasztikus rendezvényen. Mindenkinek szívből javaslom, hogy jöjjön és hallgassa meg azt, hogy mit lehet elérni, ha az ember igazán akar, kitartó, becsületes és nem adja fel.

Kovács Évi ezüst mosollyal és csokorral

Ágvezetők egymás közt

 

 

Ezeket olvastad már?