Kezdőoldal Ágak Biocommal a sikeredért – Kárpátalján! A Vass-Beta-ág Ukrajna felé is terjeszkedik

Biocommal a sikeredért – Kárpátalján! A Vass-Beta-ág Ukrajna felé is terjeszkedik

A lelkes és egyre sikeresebb kárpátaljai csapat az ágvezetőkkel, magyarországi szponzorokkal

Az első „Biocommal a sikeredért” rendezvényt tartották nemrégiben Ukrajnában. A Vass-Beta-ág hálózatépítői Makkosjánosiban (Yanoshi), a Hotel Helikonban találkoztak, és a szakmai információk átadása mellett volt már okuk az ünneplésre is. Ugyanis mindez nem előzmény nélküli: a nyári, hajózós versenyt idén (is) teljesítő, mindkét országban nagyon aktív Sinka Szilvia és szponzora, Bencsik Éva csapata egyre jelentősebb a határ másik oldalán is. Lelkesedésükre jellemző, hogy hajnali háromkor indulva a szeptember 22-i, budapesti, nemzetközi nagyrendezvényen is majd’ tucatnyian megjelentek a Beregszászi Járásból…

2018 a beindulás éve
Tíz hónapja Bencsik Éva és Sinka Szilvia (és Acsainé Szabó Katalin) Kárpátalján, Beregszász járásban hinti a Biocom magjait, amit nagy odaadással gondoztak, melynek eredményeképp egy csodálatos csapat kelt ki a magocskákból. A májusban kezdődő nyári verseny óriási fejlődést hozott a csapatnak. Ennek köszönhetően Beta Kádár Tünde és Beta Kolos elfogadták meghívásukat ez első rendezvényükre.

„Háziasszony”, aki ott is otthon van
Sinka Szilvia – a nap háziasszonya – egy rövid bemutatkozás után és áttekintést adott a cégről, ezzel indította el a „történelmi” rendezvényt.

Beta Kádár Tünde és Sinka Szilvia a Beregszász melletti rendezvényen

Beta Tünde jővőképet mutatott a Biocommal
Az ágvezető, Beta Kádár Tünde megmutatta, hogyan illeszthető be a Biocom bárki életébe és ezáltal hogyan változik pozítív irányba… Rámutatott arra, hogy a jó üzlethez elsősorban RÁD van szükség, mégpedig olyan motiváló gondolatokkal, amivel azonosulni tudtak a jelenlévők.  Hallhattak munkalépésekről, élményekről és érzésekről. Arra biztatott mindenkit, tűzzenek ki célokat, s hogy a célokat tervekké és a terveket cselekvéssé alakítsák. “Soha ne halogassunk!” – szólt a tanács. “A szorgos munka eredménye megjelenik az életünkben.” – így Tünde. Előadása végén felolvasott egy történetet, melynek lényege az volt, hogy a boldogság titka a szívünkben és az eszünkben rejlik. (Utólagos reakció a hallgatóságtól: “Hálásan köszönjük Tünde, minden szavad kincset ér!”)

Beta Kolos a világhálóról osztott meg praktikus információkat

Beta Kolos és a net
Az internetes kapcsolatépítésről és közösségi média lehetőségeiről, valamint hatékonyságuk mikéntjéről hallhattak tőle nagyon értékes információkat. Egybehangzó vélemény szerint óriási segítség volt számukra…

Punykó Zsuzsa megmutatta a képeken a régi (Reg-Enor kúra előtti…) önmagát is…

Sinka Szilvia Reg-Enor blokkja
Szilvi elsősorban a Reg-Enor szabályait ismertette, majd sikeres fogyások bemutatásával folytatták a blokkot. Íme, néhány példa, hogy a teljes életmódváltással járó kúra során mennyien szabadultak meg a súlyfeleslegüktől, amiért jár nekik a gratuláció!

  • Vovcsók Oxána -20 kg,
  • Punykó Zsuzsa 4 hónap, -20 kg,
  • Marosi Nikolett 5 hónap – 22 kg,
  • Lőrincz Edit 3 hónap – 15 kg,
  • Curi Erika 3,5 hónap -17 kg.

Marosi Nikolett 22 kilótól szabadult meg!

Lőrincz Edit is viharos ütemben csinosodik

Curi Erika beszámolója

Hv, hatos, szintlépők
A mélységépítésnek köszönhetően szintlépőkben is bővelkedett az elmúlt 4 hónap.

  • 6-os szintre lépett Vovcsók Oxá (Szponzora: Vascsák Andrea.)

Vovcsók Oxána már hatos! (Vascsák Andrea a HV-ja.)

És megszületett Kárpátalján az első HV:

  • Vascsák Andrea személyé (Szponzora: Acsainé Szabó Katalin.)

Pedig nem könnyű…
Jelenleg a munkatársak intézik a logisztikát is a több mint 100 fős csapatban. „Hálásan köszönöm a munkátokat és szívből gratulálok!” – összegzett a csapat gyakran ott tartózkodó motorja, Sinka Szilvia.

Ők léptek kettes és hármas karrierszintre

Négyes és ötös szintre léptek. A kép bal szélén Acsainé Szabó Katalin, aki Vascsák Andrea új HV szponzora.

 

Ezeket olvastad már?