Kezdőoldal Ágak Az online munka sikerei a Tasnádi-ágon: motivál, informál és egyben tart a heti két webinár

Az online munka sikerei a Tasnádi-ágon: motivál, informál és egyben tart a heti két webinár

Az ágvezetők, Tasnádiné Szabó Mónika és Tasnádi Zsolt a képernyő előtt

A személyes találkozók helyett rendszeressé váltak az online értekezletek, képzések és életmódestek a Tasnádi-ágon is. „Megoldásban gondolkozunk!” Ez egy igazi Biocomos jelmondata, ezt már tudjuk. Nem szegte az kedvüket sem, hogy máshogyan kell képzéseket tartani. Hetente egy-két alkalommal összejöttek a hálózatvezetők, hogy erősítsék egymást ebben a rendkívüli helyzetben, és lendületbe hozzák egymást. A kedd-szombat ritmusban tartott, üzleti jellegű, illetve termékes képzések pedig egyszerre informálták és motiválták a csapatot. Ezt alátámasztandó, néhány munkatárs meg is osztotta élményeit, ami előtt Patakiné Zsuzsa, azaz Molly foglalja össze a tényeket – mindezt néhány fotóval is megerősítve.

Kulcsember-képzés, hetente

Kilencedik hete minden kedden Kulcsember-képzést tartott nekünk Tasnádi Zsolti, hogy az újként indult munkatársakat tudjuk segíteni. Minden héten van aktuális téma, jelenleg a nyári versenyre adunk ötleteket, példákat és sok motivációt a versenyzőknek.

Gyógyítók az éterben, Életmód Esteken

Tasnádiné Szabó Mónika szervezésében szombatonként kerül sor az Életmód Estekre. A feladatokat a vezetők között osztja ki, így is erősítve a csapatot. A színes terméktapasztalatok mellett a csapatunk természetgyógyászai, szakemberei tartanak hosszabb előadást. Név szerint szeretném megemlíteni az eddig meghívott előadóinkat:

  • Géczi Ildikó természetgyógyászunk,
  • Marta Zilková – Szlovákiából,
  • Szalma Tímea – Romániából,
  • Pásztorné Jánosi Katalin – gyógypedikűrös szakoktatónk,
  • Csirmaz Mária – akupresszőr, természetgyógyász és
  • Melegné Liszkai Katika, a mi természetgyógyász „tündérkeresztanyánk”,
  • Lizák Zsuzsa mesterkozmetikus arcdiagnoszta.

Kihasználjuk a digitális módszereket

A rendszeres nagycsoportos szervezések mellett, a hálózatvezetők a csapatuknak tartanak szintenkénti oktatásokat. A Zoom terem, Skype vagy a Messenger napi szinten van használva. Észrevehető a fejlődés és egyre több aktív munkatársunk van a határon túl: Németországban és Spanyolországban is. Lendületes a csapat, odafigyelünk egymásra, támogatjuk egymás munkáját.

Akadályok nélküli üzletépítés

A jelen helyzetben is egyre jobban beigazolódik vezetőink, Tasnádi Zsolti és Mónika vezér mondata: „CSALÁDDAL EGYÜTT SZABADON”, itt a Biocom rendszere által megvalósítható. Hiszen a csapat nagy része gyermekes szülő, így az otthontanulás, -tanítás mellett a Biocom üzletet akadálymentesen tudjuk végezni, ezáltal egyre több a vállalkozó munkatárs, és a növekvő jövedelmek.

Lendületben vagyunk!

A nyári versenyben minden hálózatvezető indult több vonalon is. Nagyon motivált a csapat, nagyon szeretnénk a hajóutat és a pénzbeli jutalmakat is. Lendületben vagyunk! Elszántak vagyunk! Céltudatosak vagyunk!

Patakiné Zsuzsa, Molly: Bárhonnan

Számomra is új lendületet hozott a rendszeres online képzés, hiszen a webelőadásokat bárhonnét lehet hallgatni, így sokkal több munkatársam tud jelen lenni.

Demeter Tünde: Rugalmasság, jó elosztás

A Tasnádi csapat és vezetői Mónika és Zsolti  rugalmasan, fantasztikus hozzáállással láttak neki a karantén helyzet által teremtett online képzés kialakításához. A képzések jó elosztással, kedd és szombat estére kerültek, figyelembe véve az emberek elfoglaltságát, időbeosztását. A keddi alkalmak az üzletépítéshez, üzleti haladáshoz, a nyári verseny indításához adnak nagy segítséget, a szombati esték főszereplője az egészség. Itt, a meghívott előadók orvosok, természetgyógyászok, gyakorlati szakemberek tanítanak bennünket és a meghívott érdeklődőket, csapattagokat! Az előadásokat minden alkalommal számos terméktapasztalat színezi. A képzések a zoom szoba keretein belül zajlanak hétről hétre közvetlen és barátságos hangulatban mindenki fejlődését és épülését szolgálva.

Szilvi és Attila: Felébresztettek valamit a webkonferenciák

A lehető legjobb dolog volt ezen rendezvények bevezetése. Saját magamról tudom, hogy hova jutottam a koronavírus időszak kezdetén, amikor már nem tudtunk találkozni a vezetőinkkel, munkatársainkkal. Ezek a webes konferenciák elkezdetek bennem felébreszteni valamit. Igyekszek minden kollégánkat arra biztatni, hogy jöjjenek ezekre a rendezvényekre és hozzanak új embereket is magukkal. Használják ki azt, hogy ország egyik legjobb hálózatépítő párosától tanulhatjuk meg a Biocom Életmódprogramot és annak alkalmazását.

Matyi László: Nagy segítség Biocomos életünkben a Tasnádi team online képzéseinek rendszere

Nagy várakozással  fogadtam a Tasnádi Team online képzésének lehetőségét, mint egyetlen megoldást, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz a karantén helyzetben. A közösség ereje sokat lendített az elfogadásban és a széles körű tapasztalatok megerősítették az érdeklődőket abban, hogy jó helyen vannak. Ennek mintájára a mi csoportunkban szintén tartunk a Skype-on megbeszéléseket. A verseny, illetve az előre haladás terén ennek nagy haszna és jelentősége van. Tasnádi Mónika fiatalos lendülete és Zsolt rendkívüli szervező képessége – gondolok itt a felkért előadókkal történt előzetes, alapos egyeztetésre, stb. – nagy segítség a Biocomos életünk támogatásában.

Czeglésiné Sveda Ilona: Köszönjük a tanítást!

A kedd és szombat esti webkonferenciát mindig nagyon várom, mert nagyon sokat tanulok belőle!
Nagyon örülök, hogy létrehozták számunkra ezt a lehetőséget! A munkatársaimnak is nagyon tetszik, ők is szívesen hallgatják a fejlődés érdekében! Köszönjük szépen a tanítást, a sok tapasztalatot, a tartalmas órákat, amit együtt tölthetünk egy ilyen nagyszerű csapattal!

Dr. Ongainé Boros Szilvia: Hasznos és kényelmes az online világ

Kíváncsian vártuk, mit hoz nekünk ez a szokatlan helyzet. Ma már tudjuk, 2 hónap után, hogy rengeteg előnye van az online világnak, amit eddig nem ismertünk! Nagyon hasznos, érdekes, változatos, és nagyon kényelmes! Sok embert érdekel. Több mindenkit tudunk így csatlakoztatni, és megmutatni, mi is az a BIOCOM ÉLETMÓD. Visszajelzések alapján elmondhatom, hogy sok mindenkinek azért tetszik ez a fajta képzési forma, mert úgy tud részt venni, hogy a saját tevékenységét tudja végezni, és nem kell kiszakadni az otthoni környezetből. Akinek kevés a szabadideje, annak ez nagyon kedvező. Örülnék, ha ez a lehetőség valamennyire akkor is megmaradna, amikor már lehetséges, hogy személyesen is találkozzunk a képzéseken.

Pálinkás Katalin: Szívesen veszünk részt az online esteken

A Tasnádi-ág Kulcsember-képzései minden héten kedden este vannak. Hétről hétre elég szép számban gyűlünk össze a Zoom szobában. Zsolt nagyon profi módon mutatja be az üzleti lehetőséget vendégeinknek, akik terméktapasztalatokat is hallhatnak az est folyamán. A szombati életmódestek is nagy sikernek örvendnek, sok embert sikerül megmozgatni így online. A munkatársak szívesen vesznek részt rendezvényeinken és hétről hétre hozzák az új érdeklődőket.

Dohorák Edit: A legjobb helyen vagyok!

Nagy öröm számomra, még ha kényszerhelyzetből is fakad, hogy közösen vehetünk részt az online tréningeken. A köztünk lévő távolság miatt ez számomra eddig nehezen valósult meg. A keddi, üzleti minden alkalommal erősít abban, hogy a legjobb helyen vagyok, jó emberek közt. Sokat tanulok minden tapasztalatból. Zsuzsi, ahogy eddig is, most is mindenben segít, ha szükséges. Igyekszem mindegyiken ott lenni.  A szombati egészségestek is fantasztikusak! Megerősítéseket és új információkat kapunk folyamatosan. Ide munkatársaim is szívesen jönnek tanulni. Köszönjük a lehetőséget, melyet kapunk tőletek!

Békefi Emese: Könnyebben nyitnak az emberek

Ez az online konferencia számomra mindenképpen pozitívan járult hozzá a fejlődésemhez. Mondhatom ezt a magam és csapatom nevében is. A rengeteg tudás – az előadóknak hála –, és a sok-sok tapasztalat kamatoztatható a mindennapokban. Egyre nagyobb az érdeklődés az emberek felöl és könnyebben nyitnak, ez egy szuper lehetőség az ő számukra is. Boldog lennék, ha ezek az online képzések a jövőben is megmaradnának. A verseny és ezek a webes találkozók új kapukat nyithatnak meg és hatalmas löketet adnak. Hála a munkátokért!

Barna Andrea: leküzdöttük a távolságokat, új távlatok nyíltak
Behívtam a munkatársakat, érdeklődő partnereket a Tasnádi Team webkonferenciájára és itt többrétű, részletes, tapasztalatokkal teli előadást hallhattak. Ez a mostani „vírushelyzet” olyan megoldást hozott az életembe, a munkámba, hogy új partnereknek tudtuk bemutatni „könnyedén” a Biocom Életmódprogramot a szombati napokon, regisztrált partnereknek (kulcsembereknek) is tudtunk hathatós segítséget nyújtani. Ezzel gördülékeny lett a munkánk, leküzdöttük a távolságokat, új ritmus szerint dolgozunk. A keddi napok, amiket Zsolti tart, az elmondhatatlanul jó, mert rengeteget tanulunk belőle. A szombati egészségest pedig azoknak nagyszerű, akik tapasztalatot akarnak hallani.

Tövisné Venczel Erika: Energiát és segítséget adnak

Számomra a keddi és szombati zoom szobás találkozások energiát adnak és segítséget az új munkatársak elindításához. Ezek hatására tért vissza és lett társult hálózatvezetőm, akinek 2 munkatársa is indult most a nyári versenyben. Természetesen én is elindultam a versenyben. A távolság leküzdésében is nagy segítség ez számunkra, hiszen egyenlő esélyekkel indul így mindenki. A sok tapasztalat hétről-hétre és a szakemberek megerősítenek minket és a munkatársainkat abban, hogy a legjobb helyen vagyunk, a keddi munkatársi esték pedig a hitet, hogy bárki meg tudja  csinálni. A családias hangulat segít az új embereinknek legyőzni a gátlásokat. Mindig nagyon várom a kedd és szombat estéket, hogy feltöltődjek energiával és tovább tudjam ezt adni. A munkatársaim is mindig új emberekkel vannak fent, és általában véve 10 ember a csapatból mindig hallgatja. Bízom benne, hogy egyre többen leszünk és a munkatársak is gyorsan sikeresek lesznek, ennek hatására.

Varga Géczy Ildikó: Házhoz jön a tudás

Fantasztikus energiák vannak a csapatban, hála a hetente többször online megtartott képzéseknek. Lendületben tart, folyamatos motivációt ad nekünk. Munkatársaink örömmel csatlakoznak a zoom szobába, ahol házhoz jön a tudás, és fantasztikusnak élik meg, hogy benne vannak a körforgásban. Rendszeresen látjuk egymást videóhívás segítségével. Bár már nagyon hiányzik mindenki, a helyzet adta lehetőségeket nagyon jól és hatékonyan tudjuk működtetni a csapatban.

Libor Judit: Együtt vagyunk erősek

Nekem a keddi és a szombati napok mindig nagy erőt adnak, jó egy csodás csapatban lenni, ahol mindig tanulhatunk. A munkatársaim várják ezeket a napokat és van olyan régi munkatársam, aki szeretné elkezdeni az üzletet is, mert megértette, mekkora lehetőség, amit mi mutatunk. Büszke vagyok a vezetőimre, Mónikára és Zsoltira, hogy ennyire erősek és egyben tartják a csapatot. Nélkülük nem sikerülne, mert mi együtt vagyunk erősek.

Muskatal Bea: Energiával töltenek fel az alkalmak

A keddi és szombati képzések részben pótolják a személyes találkozások hiányát. A Tasnádi házaspár olyan profin kialakították az online képzést, hogy későbbiekben is lehet alkalmazni, a személyes képzések mellett. A munkatársak minden alkalomtól energiával töltődnek fel és hálásak azért, hogy egy-egy órát tölthetnek a csapattal. A rezgésszint emelkedésével újult erővel folytatjuk a tervezet „munkát”.

Maya: Motiváltabbak lettek a munkatársaim

Hálózatvezetőként fontosnak tartom, hogy minden képzésen ott tudjak lenni. Ez az online világ pedig fantasztikus módon kiaknázza nekünk a lehetőségeket. A lettek és kényelmesen, otthonról tudom nekik megmutatni ezt a lehetőséget. Hálás vagyok vezetőimnek, hogy lehetővé teszik nekünk a haladást, ebben az időben is. Családom is berendezkedett már erre az életmódra és örülnek, hogy itthonról is magamba tudom szívni a tudást.

Zilková Márta: Sok információt kapunk

Nekem nagyon tetszik az online képzés, mert sok információ kapunk mi és csapattársaink. Nagyon jól össze van rakva, nagyon jó előadók vannak. Sok olyan embert ismertünk meg a csapatban, akikkel az életben nem biztos, hogy találkoznánk. Hálás vagyok a nagyon sok tapasztalat mondónak, mert egymás észleleteiből tanulunk.

Ujvári Zsuzsi: „Bejön” mindenkinek, feljönnek az emberek

Először tartottunk a dologtól – bevallom őszintén –, hogy majd mennyire lesznek elfogadóak, főleg az újak az online képzéssel kapcsolatban, de már az első héten azt tapasztaltuk, hogy nagyon bejön mindenkinek, sőt… Az újak közül szinte mindenki feljön mindegyik képzésre, amit a felső vonalunk tart (Tasnádi-, Kónya-ág), illetve eszméletlen jól működik az üzleti csoportunk, ahol online tartunk élőben tréningeket, valamint felvett videókkal segítjük őket. Ezeknek a hatására a karantén óta 4 új munkatársunk váltotta ki a vállalkozóiját a lefedetlen csapatban. Ezért mi ezt a jövőben, a helyzet megoldása után is javasolni fogjuk.


A legutóbbi Kulcsember-képzés pillanatfotója. Kisgyermekkel is részesei tudnak lenni a webkonferenciának.


Az ág meghatározó vezetőpárosa, Ujvári Zsuzsi és Norbi és aktívak az online térben

 

 

Ezeket olvastad már?