Kezdőoldal Ágak A verseny hozta a megújulást a Tóth-Wolford-ág meghatározó vezetőinél, Szabóné Gyarmati Tímea és Szabó Máté vezette az Audit

A verseny hozta a megújulást a Tóth-Wolford-ág meghatározó vezetőinél, Szabóné Gyarmati Tímea és Szabó Máté vezette az Audit

Édosznál

A Téli Verseny nemcsak csapatmegújulást, fejlődést hozott, hanem a cég által a hónap legjobbjainak biztosított nyereményautó is Kaposvárra gurult. Szabóné Gyarmati Tímea és Szabó Máté egy hónapig használhatta az Audit, a sikert és az élményt is megosztva a csapattagokkal. A páros Tóth-Wolford Erika és Lali, a Kónya-ág Gyémánt Hálózatigazgatóinak közvetlen vezetői.

Akár Te is megnyerheted! A legjobbaknak járó serleggel együtt az autó slusszkulcsát egy hónapra…

SZABÓNÉ GYARMATI TÍMEA ÉS SZABÓ MÁTÉ: A TÉLI VERSENY INDÍTOTTA A FEJLŐDÉST
Tímea és Máté 6,5 évvel ezelőtt kezdték el hálózatépítő tevékenységüket Erikával és Lalival. Két kisgyerekük – akkor még 1 és 3 éves kislányok – mellett a 2017 évi Nyári Versenyt teljesítve lett Tímea Hálózatvezető. Máté „később”, pár hónap elteltével vette ki részét aktívan az üzletépítésből és közel 6 éve már az egész család ebből él. Mi történt azóta? Rengeteg élmény és egy újabb cél, vágy valósult meg számukra. Ők lettek a január hónap egyik legeredményesebb vezetői! – 2023-ban a Téli Verseny kiírása alapján a hálózatvezetők is megmérethették magukat. Örültünk mikor olvastuk a részletes versenyfeltételeket. Eldöntöttük, hogy megcsináljuk – szerettük volna megújítani, fejleszteni a csapatot.

Csillag Katiékkal egy csillagfényes éjszakán

És hogy mi hozta ezt az eredményt?
Mindenképp a bővítésben gondolkoztunk. Sokan tudják rólunk, hogy szeretünk versenyezni, hiszen már 3 sikeres nyári versenyt abszolváltunk. Ezt a csapatnak is adjuk tovább, nemcsak a vezetőknek, hanem a közvetlen, még nem hálózatvezető munkatársaknak is. Remek lehetőség a fejlődésre. Több havi intenzív tempójú munka hozta meg a kívánt eredményt.

Egy dél-magyarországi Startnap díszlete az Audi Szekszárdon

Igazgatói találkozón, Szekszárdon

Kis befektetésből nagy forgalom
Régebbi újrainduló munkatárs is beleállt a téli versenybe, Kaszás Tibor, a Somogy vármegyei Nagybajomból. Egy kemencés sütögetésből indult beszélgetésből lett nála újra fókuszban a hálózatépítés – és nemcsak termékhasználóként, hanem a továbbajánlás része is. Tibi több évtizede vállalkozó, az első képzése után azon lepődött meg, hogy milyen minimális befektetéssel mekkora forgalmú üzletet lehet felépíteni.

Indulás a képzésre!

Egy nemzetközi nagyrendezvény indította be
A Somogy megyei csapat bővült a Balaton déli partján is: Kollár Viki párjával, Szabival szintén csatlakozott az aktív csapatrészhez Kéthelyről, a 2023. novemberi Kónya-ág Nemzetközi Találkozót követően. Viki nagy megelégedéssel használja a Reg-Enort, és már mínusz 17 kg-nál tart a teljes életmódváltás hatására. Pozitív tapasztalatát nagyon szívesen meséli el mindenkinek.

Kaszás Tibi és a család, sok helyre elgurult az Audi

A vállalkozói szférából érkezett
Kollár Gyöngyi munkatársunk is csatlakozott a szervezői munkához októberben. Gyöngyi szintén a vállalkozói szférából érkezett, több évtizedes múltja van neki is. Egy plusz bevételi forrást látott meg a hálózatépítésben. Elképesztő, hogy néhány hónap alatt mit épített itt fel, kapcsolati tőkéjét tudatosan használva már stabil törzsvásárlói csoportja van. 2024. januárjában már mindhárom közvetlen csapattársunk 5-ös szinten van, ami tudjuk, hogy a hálózatvezetői szint kapuja!

Pátyra, Kollár Gyöngyihez is az Audival mentek

A személyes találkozások ereje
Mozgalmasan éljük az életünket, hiszen nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy találkozzunk minél több nyitott emberrel az ország különböző pontjain. Törzsvásárlókkal, egészségtudatos emberekkel szervezünk személyes találkozót. Ott a találkozáskor sok mindenről szó esik egészségtől a plusz jövedelemig.

A szigetszentmiklósi Startnap ékessége

Megcsodálták a matricás járgányt
A „Biocomos” autót sokan megcsodálták ezidő alatt, hiszen nemcsak Kaposvár utcáin cikáztunk. Néhány pillanatkép is ezt mutatja, nemcsak a csapattársak, hanem vásárlók is megcsodálhatták Szegedtől Győrig – hogy néhány találkozási helyszínt megemlítsünk a teljesség igénye nélkül:

 • Vecsés
 • Szigetszentmiklós
 • Szeged
 • Domaszék
 • Simontornya
 • Pécs
 • Szekszárd
 • Tolna
 • Szentlőrinc
 • Kéthely
 • Marcali
 • Csurgó
 • Páty
 • Székesfehérvár
 • Győr
 • Budapest
 • Tihany
 • Balatonalmádi.

És hogy mit adott?
Megtapasztaltuk, milyen luxuskörülmények között utazni, egy hosszabb út se vesz ki így az emberből annyi energiát. Vezetni meg fantasztikus, ahogy rálépsz a gázra… 3 hét alatt ezt élvezhettük X km-en. Hálásak vagyunk Erika és Lali tanításáért, útmutatásáért. Köszönjünk csapatunknak a kiváló munkáját! Vezetőinknek, hogy önállóan koordinálják csapatuk munkáját.

Találkozás Koncsek Gabival, az autó előtt

TÓTH-WOLFORD ERIKA ÉS TÓTH LALI: IGAZGATÓI SZINTET KÉPVISELNEK TIMIÉK
Timi és Máté volt a ma már Gyémánt Hálózatigazgató páros üzletének sarkköve, ezért a kötődésük is különleges hozzájuk. – Timi és Máté… Velük kezdtük. Még éppen csak a szárnyinkat kezdtük mi is próbálgatni, amikor 2017 tavaszán Timi szemfülesen lecsapott Erika egyik posztjára, hogy szeretne egy kis GYES-kiegészítést, ha itt lehet ilyet. És lehetett… Pár év alatt hét számjegyű fizetés kerekedett ki a GYES kiegészítésből.

Domaszéken is közösen örültek a sikernek

Akarta, tanulta
Timi az első pillanattól akarta. Tanult, kérdezett, tette, amit kellett… Nem vett tudomást arról, hogy ne lehetne megcsinálni. Beleszeretett. Az első évben 6-700 órát beszéltük telefonon és minden alkalommal szemmel látható volt az előrelépés… Együtt tanultunk, együtt mertünk tanulni és tanítani.

Egy győri megbeszélésre is a nyereményautóval utaztak

A nemzetközi hozta meg az áttörést
A gyanakvó Mátét az elején ez még leginkább ellenérzéssel töltötte el, de az első Nemzetközi Találkozó meghozta az áttörést. Meglátott valamit a „kristályfalon” túl, amit soha korábban azelőtt… Meglátta az igaz Mátét, a valódi, méltó életét – maga, családja és emberek ezrei számára.

A teremtő-lét érzés
Kipróbálta magát és az eleinte kisebb, majd egyre nagyobb sikerélményektől egyre magabiztosabbá vált. Bőre alá kúszott az egész Biocomos teremtő-lét érzés. Igazi nagy vezetője lett a Tóth-Wolford Teamnek és az egész Biocomnak. Az egykori fiatal szakács tanításait ma már ámulatba ejtve hallgatják sokan.

Nagy jövő vár rájuk
Timi és Máté nagyszerű kiegészítői, tanítói egymásnak is, valódi igazgatói szintet képviselnek. Példamutató hozzáállásuk, alázatuk, kitartásuk és fáradhatatlan szorgalmuk a záloga annak, hogy nagy jövő vár rájuk ebben az igaz értéket teremtő élethivatásban, amit képviselnek.

A kaposvári infócsomag üzenetét is nagyban felerősítette a matricás járgány

Mennyivel másabb volt Simontornyán is a verdával szponzorálni!

Egy szegedi pillanat, a háttérben a munka jutalma

Bejárták vele az országot, ez a kép Székesfehérváron készült

Tihanyban, Farkas-Schöffer Diával és Farkas Imivel

 

Ezeket olvastad már?