Kezdőoldal Ágak A Tóth-Wolford Team vecsési Startképzésén az új vezetők mellett egy ötvenezres csapatnak is tapsolhattak

A Tóth-Wolford Team vecsési Startképzésén az új vezetők mellett egy ötvenezres csapatnak is tapsolhattak

Most ennyien lehettek a szabályok miatt a hatalmas TWTeam-ból

Márciusban, amikor az addigi utolsó Startképzésen voltak a Tóth-Wolford Team tagjai, még csak nem is sejthették, micsoda változások következnek be az életünkben. Azt meg pláne nem, hogy ilyen sokáig nem tudnak személyesen találkozni, és az offline rendezvények egyik előnyeként személyesen köszönteni, megölelni egymást. De mivel a csapaton belül mindenki tudja, hogy a TWT-nél nincs lehetetlen, a karantén időszak alatt is rengeteg képzésen vettek részt, persze online. Az alábbi beszámoló készítője szerint ez is fantasztikusan összekovácsolta a csapatokat. Írás pedig azért születhetett Heinrichné Oláh Edit Ezüst HV tollából, mert – mivel a járványhelyzet engedte – szeptember 27-én, Vecsésen, a Hotel Stációban, végre újra együtt lehetett a nagy TWT csapat egy része. Igaz, a nagy ölelések most elmaradtak, hiszen szigorú szabályok mellett tudták megtartani a Startképzést. De volt! És ez IS lényeg.

A nap háziasszonya Baranyi Virág Ezüst Hálózatvezető volt, akit Tóth Lali Smaragd Hálózatigazgató konferált fel, majd szavaival, mint mindig, magával ragadta a közönséget.

Baranyi Virág volt a nap háziasszonya

Hangsúlyos immunerősítés
Ezután Virág bemutatta dr. Kanyó Tímeát, aki most is egy fantasztikus előadást tartott.
A téma az immunerősítés volt, amire most nagyon nagy hangsúlyt kell fektetni. Ezeken az előadásokon isszuk Tímea szavait, hiszen mindig hallunk valami újat.

Dr. Kanyó Tímea, a nap vendégelőadója


Életmódprogram

A Biocom Életmódprogramot Bernáth Attila Ezüst Hálózatvezető mutatta be. Attila letisztultan szólt a vendégekhez, úgy gondolom, akik először vettek részt ezen a képzésen, ők is értették, mi is a lényege.

A Rónai Reni – Bernáth Attila páros előadása

Tóth Lali Smaragd Hálózatigazgató előadása

Bevezetés az üzletbe
A szünet után ismét Tóth Lali beszélt, ezt az izgalmas blokkot vártuk sokan, hisz Lali bevezetett mindenkit a Biocom üzleti világába. Elmondta a szintlépéseket és a hálózatépítés alapjait. Túlzás nélkül mondhatom, sok olyan ember kapott kedvet a hálózatépítéshez, aki most volt velünk először.
Ebben a blokkban a szintlépők is elismerést kaptak szponzoruktól.

Terméktapasztalatok
A mikrofont Rónai Renáta Ezüst Hálózatvezető vette át Lalitól. Mindig izgalmas rész, amikor néhányan elmondják a saját tapasztalatukat, akár a termékekkel, akár az üzlettel kapcsolatban. A nap legcukibb szereplője Szabó Lotti volt, aki 10 évesen kiállt a színpadra és elmondta a saját tapasztalatát. Azt hiszem, mindenki nevében írhatom, hogy imádtuk!

Szabó Lotti, a legkisebb terméktapasztalatos

Mit adott a Biocom?
És, hogy mit is adott már sokaknak a Biocom? Hat hölgyet, hat hálózatvezetőt, hat emberi sorsot hallhattunk a témában. Többek között Prepuk Henriettát, aki elmondta, hogy remeg keze-lába, annyira izgul, bár ez nem látszott rajta. Lovas Laura, aki hatalmas őszinteséggel beszélt, szavai mindenkit meghatottak. Kupainé Katika is szót kapott, őt követte Ludányiné Baranyi Ági, itt már komoly érzelmek kerültek felszínre. Majd Petró Gyuláné története következett, aki szintén hatalmas érzelmi bombát adott át, pedig megfogadta nem fog sírni. A blokk utolsó megszólalója a Pivarcsi Krisztina volt, aki a tőle megszokott hatalmas lendülettel beszélt.

Prepuk Heni hálózatvezető

Lovas Laura hálózatvezető

Új vezetők és ötvenezres
Ismét Tóth Lali vette át a szót. Azok a munkatársak, akik 6-os, 7-es szintre léptek az elmúlt hónapokban, a színpadon vehették át az oklevelüket, illetve a Biocomos kitűzőket is. Itt jött a nap nagy meglepetése, Baranyi Virág színpadra hívta Pivarcsi Krisztinát, akinek egy gyönyörű kupát adott át, hiszen csapatával átlépte az 50.000 pontot.

Petró Gyula és Petró Gyuláné az ágvezetőkkel és TW kupával


A Petró házaspár lett most a legjobb

Aki már járt Startképzésen, tudja, hogy Erikáék időről időre odaadják a Hónap Hálózatvezetője kupát annak, aki az elmúlt időszakban a legdinamikusabb fejlődésen mentek keresztül. Mindenki nagy izgalommal várta, hogy ki fogja ezt a kupát hazavinni. Petró Gyulát és Petró Gyulánét érte az a megtiszteltetés, szívből gratulálunk ismét nekik!

Várjuk a következőt
A nap Tóth-Wolford Erika és Tóth Lali gondolataival fejeződött be, akik hatalmas erővel, szeretettel, tiszta szívvel adták át tudásukat, szeretetüket. Várjuk a következő együtt töltött időt!

 

 

Ezeket olvastad már?