Kezdőoldal Ágak Szabó Sigfriddel indult az idei szlovákiai Sikernap-sorozat, ahol Simonics Éváé lett a Felvidék Kupa

Szabó Sigfriddel indult az idei szlovákiai Sikernap-sorozat, ahol Simonics Éváé lett a Felvidék Kupa

A Felvidék Kupát ezúttal Simonics Éva vihette haza, Pálfi Katika Arany HV gratulált neki (

Január 13-án egy újabb felvidéki Sikernap-sorozat indult az útjára. Ami az idén elsőnek számít, összességében már a tizenötödik! A szép jubileumot hibátlan rendezvénnyel „ünnepelték” a Vass-Beta-ág csapatának aktív tagjai, legalábbis ez a véleménye a beszámolót készítő Lőrincz Orsolyának, Vangel Mónika HV lányának, egyben 4. szintű munkatársának. Érthető, hiszen a rövid leírásból is kitűnik, hogy a szlovákiai Komáromban, a Kortina Étteremben tartott rendezvényen jobbnál jobb előadásoknak lehettek fül- és szemtanúi, Simonics Éva Ezüst Hálózatvezető profi műsorvezetésével. Ám ő nem csak a mikrofont fogta meg, hanem egy serleg fülét is… Nézzük a részleteket!

 

A Sikernap házigazdája

Üzletről és kozmetikumokról

Első ízben Kis Gergely Arany Hálózatvezető előadását láthattuk, közben mindent megtudhattunk, amit csak kell a Biocom üzleti világáról. Utána Simonics Éva mutatta be nekünk a csodálatos Botanifique kozmetikumokat, majd ismertette a 10 napos tisztító programunk fontosságát. Mindannyiunk számára tanulságos volt.

Kis Gergely Arany HV mutatta be az életmódprogramot

Ezüst HV kapta a serleget

A decemberi hónap legtöbbet fejlődő hálózatvezetője is a háziasszonyunk, Éva lett, így ő vihette haza a Felvidéki Kupát. Gratulálunk neki!

Felállva tapsolták a feltalálót

A második blokkot vendég előadónk, Szabó Sigfrid, a Reg-Enor feltalálója kezdte meg előadásával. A nap csúcspontja volt, úgy gondolom! Rengeteg hasznos tanácsot és megható történeteket hallhattunk tőle. Állva tapsoltuk meg őt.

Reg-Enor-interjúk

Végezetül ismét Kis Gergely lepett meg minket egy újdonsággal. Interjút készített pár munkatársával:

  • Csicsó Mónikával, aki már 35 kilótól szabadult meg a Reg-Enor kúra által,
  • Vangel Mónika hálózatvezetővel (aki az édesanyám…),
  • és Simonics Évával.

Mindenki elmondta, kinek hogyan változtatta meg az életét a Reg-Enor. Nagy sikere volt ennek az újításnak, remélem legközelebb is a programban lesz!

Hibátlan volt!

Összegezve, ismét minden hibátlan volt, rengeteget tanultunk, és nagyon jól éreztük magunkat. Csak úgy elrepült az a pár óra…. Már most izgatottan várom a februári Sikernapot, amikor egy doktornő lesz a vendégelőadónk.

Szabó Sigfrid volt a vendégelőadó

Ők voltak a múlt havi szintlépők

Reg-Enor tapasztalatok

A moderátor a tombola nyertesével

Kis Gergely Arany HV regenoros interjúinak egyike

Csicsó Mónika is vallott a mínusz 35 hátteréről

Ezeket olvastad már?