Kezdőoldal Ágak A növekedéshez csak kattanás kell – Várszeginé Pálfy Marianna Ezüst HV a Tóth-Wolford-ágon

A növekedéshez csak kattanás kell – Várszeginé Pálfy Marianna Ezüst HV a Tóth-Wolford-ágon


Várszeginé Pálfy Marianna 2017 júniusában regisztrált a Biocom hálózatába. Egy ártatlan bölcsődei beszélgetéssel kezdődött minden Szabóné Gyarmati Tímeával. Mára már a „Csodaboszi Csapat” egyik oszlopos tagjává nőtte ki magát csoportjával együtt. Másfél év alatt sikerült elérnie az Ezüst HV szintet úgy, hogy hat hálózatvezető van csapatában. A részletekért átadjuk neki a szót, melyből az is kiderül, hogy mit érez vezetőivel (Szabóné Gyarmati Tímea és Szabó Máté Arany HV páros) kapcsolatban.

Grapefruitmag-cseppel indultam el
Elsődlegesen gyermekeim egészségének megőrzése volt a célom. Áron születésével, Nóri bölcsis kezdésével mi más is járhatott volna a fejemben? Üzletre nem is gondoltam az elején, mert Áron érkezésével (2017. június) újból a gyerekek voltak csak a fókuszban. Fél év elteltével Timivel annyira közvetlenül kezdtünk el beszélgetni, hogy csak jöttek a gondolatok. Testnevelő tanárként tudom, hogy az étkezés minősége a legfontosabb, a rendszeres testmozgással karöltve. Nem mindegy, hogy mivel építjük, avagy romboljuk szervezetünket.

Internet világa – személyes beszélgetés
A közösségi médiában létrehozott csoportomat figyelemfelkeltésnek használom 2017 decembere óta. Egyre több ismerős felkeresett, hogy érdekelné az életmódváltás. Nagyon sok érdeklődővel ültem le, hogy elmondhassam a számukra új információkat – sportolói múltam és testnevelői hivatásom hitelességemben nagyon sokat jelent. Kimondottan kedvelem a személyes találkozókat. Egy ilyen fajta kommunikációból sokkal több minden kiderülhet, mint egy üzenetváltásból. Lehet érezni az érdeklődő energiáját, szándékát, hitét stb. Mivel, láttam, hogy működik a rendszerünk, mint kúra és mint hálózat is, egyre komolyabban kezdtem el érdeklődni a hálózatépítés előnyeiről, mint jövedelemforrásról.

Munkatársak – kedvezmények
Az elején mindenkinek csak a vásárlási kedvezményekről beszéltem. Utólag értettem meg, hogy éppen ez volt a látványos fejlődés akadálya. Ha csak a vásárlási kedvezmény van a fókuszban, akkor csak a vásárlók száma gyarapodik, nem pedig a munkatársak és a hálózatvezetők száma.

Hálózatvezetői elismerések a szponzorokkal

Pintér Rudolf Zoltánné Judit: Kúrából üzlet
Judit lányával kezdte el a kúrát 2018 márciusában. Ő már párhuzamosan a plusz jövedelemforrás lehetőségét is ki akarta használni az elejétől fogva. Mindketten sikeres kúrát végeztek. Juditot még egy unokával is megajándékozta a kúra… A fejlődést a munkatársak hozták nála is.


Pintér Rudolf Zoltánné hálózatvezetői elismerése

Dénesné Szak Andrea és Dénes Károly berobbantak
Andrea és Károly hihetetlen energiával robbantak be a csapat életébe 2019 februárjában. AZ Andiékkal való közös csapatmunka meghozta a várva várt sikert Judit számára, HV lett egy év eltelte után. Andiék 4 hónap alatt Társult HV-k lettek párjával, Karesszel. Egyből meglátták az üzletben rejlő lehetőséget. Hagyományos vállalkozásuk mellett kezdték építeni Biocomos hálózatukat, majd Karesz a szeptemberi vecsési képzésen bejelentette, hogy felszámolja 27 éve működő kereskedelmi vállalkozásukat. A Dénes házaspár dupla versenygyőztes, ugyanis a Szabó-Gyarmati csapatban meghirdetett hálózatfejlesztési versenyt és a nyári (hajózós) versenyt is teljesítették. Ezzel nemcsak a versennyel járó pénznyereményt kapták meg, hanem vezetőkké minősültek!


A Dénes házaspár – hihetetlen energikus páros Andi és Karesz!

Jungné Szabó Krisztina külső-belső átalakulása
Krisztina 2018. május végén kezdte kúráját, amelyet elégedetten fejezett be. Ennek láttán sokan megkeresték, hogy segítsen nekik is lefogyni, megtisztulni. Kriszti kereset-kiegészítés céljából kezdte el építeni hálózatát, fél év alatt társult HV lett két aktív munkatárssal. Ponrácz Melindával és Fazekasné Kovácsevics Renátával Szentlőrincen építik Biocomos karrierjüket. Hajrá!


Jungné Szabó Krisztinával

Pongrácz Melinda is berobbant a hálózatba
Melinda nagyon gyorsan, 3 hónap alatt elérte a hálózatvezetői szintet Kriszti csapatában. Párja, Roland már a kezdetektől támogatja és aktívan részt vesz a feladatokban.


Pongrácz Melindával és Szik Rolanddal

Egyéni rendezvények szervezése
Nagyon sok energiát adnak azok a rendezvények, amit Te szervezel le teljes egészében. Több városban tartottunk infó esteket (Szentlőrinc, Nagyatád, Dombóvár, Szombathely, Kaposvár stb.), személyes beszélgetéseket ütemeztünk be a csapattagokkal. Minél több ilyet tapasztalsz, annál magabiztosabb vagy. Részben ez is hozzájárult ahhoz, hogy a céges Audit 2019 májusában egy hónapra megkaptam, mint a cég egyik legjobb hálózatvezetője.


Várszeginé Pálfy Marianna a legjobbaknak járó serleggel és a nyereménnyel. Egy hónapig az övé volt a céges-matricás Audi!

Kattanások 1.: Timivel egy hullámhosszon
Timivel a bölcsiben egyből „egymásra kattantunk”. Tudod, amikor azt érzed, hogy ezer éve ismered, de sejtelmed sincs, hogy honnét… Nem ismertük egymást előtte, de mégis ismerjük. Amikor azt érzed, hogy egy hullámhosszon vagytok. A csapatjáték összes szabályát tökéletesen ismerik Mátéval és alkalmazzák is. Timi precízségével és maximalizmusával, Máté lazaságával nagyon szuper szponzorpárost alkotnak. Hálás vagyok Nekik, mert segítenek kihámozni magamból azt a személyt, aki vagyok.

Kattanások 2.: Nem megy!
Második kattanásom, hogy nekem ez nem megy. És amikor nem másoknak akartam megfelelni, hanem magamnak, akkor kijöttem a hullámból és elindultam felfelé.

Kattanások 3.: Mégis megy!
Az igazi fejlődést az hozta, hogy betettem a fejembe, hogy munkatársaim vannak, minden hónapban újak. Nem csak a vásárlói kedvezményt láttam és adtam át. Ahogy a harmadik kattanásom megtörtént, úgy munkatársaimnál is elindult egy változás a csapat bővülése szempontjából. Hálás vagyok Nekik!

Köszönet mindenkinek
Ezüst HV lettem, már ezt is köszönöm mindenkinek, különösen a szponzoraimnak. És azt is tudom, hogy csapat nélkül nem menne, közösen valósítjuk meg a célokat! A következő, hogy 2019. év végére 3 stabil HV lábam legyen.


Marianna Ezüst HV lett. A képen legfőbb segítőivel, de a csapatnak is szól a köszönete!

Akik nélkül nem jöhetne létre…
Hálás vagyok férjemnek, hogy meglátta azt, hogy ez nekem mennyire jó és másoknak is tudok támogatást adni saját fejlődésemmel. Nem mellesleg hagyja, hogy tegyem a dolgom, mert látja, jó irányba haladok. Szüleimnek köszönöm, hogy segítenek a háttérben, ami tudjuk, hogy nem kis feladat lehet. Gyerekeimnek köszönöm, hogy édesanyjuk lehetek!

 

 

Ezeket olvastad már?