Kezdőoldal Ágak Ízletes, hangulatos Reg-Enor Est volt Párkányban

Ízletes, hangulatos Reg-Enor Est volt Párkányban

SZAKMAI EST PÁRKÁNY
Komoly összefogás és szervezőmunka előzte meg a legutóbbi, március 9-i párkányi Reg-Enor estet. Az előkészítésben a Vass-ág szlovákiai csapatának négy vezetője is részt vett: Fazekas Gizella Ezüst HV, Gyevát Sarolta Ezüst HV, Gyevát Róbert HV és Barna Gizella HV.

Neves vendégelőadók
Fazekas Gizike, a felvidéki csapat vezetője szeretettel köszöntötte a kedves vendégeket a Gépészeti Szakközépiskolában: Kónya György Ezüst Hálózatigazgatót, Szabó Sigfridet, a Reg-Enor Géniusz-díjas feltalálóját, valamint Eberhardt Hajnalka Ezüst HV-t, dietetikus szakértőt.

A Biocom adta lehetőségek
Kónya György igazgató, mint az est házigazdája lazaságával és közvetlenségével jó hangulatú képzés keretében mutatta be a Biocom életformát és a Biocom üzlet kínálta lehetőségeket a közel 60 ember számára.

A víz is fontos
Eberhardt Hajnalka a Biocom TOP 10 termékeinek bemutatása keretében sorolta a napi szinten használható készítmények fontosságát, a házipatikákban fontos étrend-kiegészítőket. Felhívta a jelenlévők figyelmét a tiszta víz fontosságára és a Lourdes készülék jótékony hatásaira is – amire páran rögtön érdeklődve kapták fel a fejüket… J

Szerényen, tiszta szívből
Majd következett Szabó Sigfrid várva-várt előadása a slágertermékről, a Reg-Enorról s annak lehetséges jótékony hatásairól. A Géniusz-díjas feltaláló tartalmas előadásának köszönhetően bizalommal fordultak hozzá a jelenlévők, mert tudását szerényen és tiszta szívből adta át ezúttal is.

Tapasztalások, ízlelések
Ezután következett a tapasztalatátadás, amit nagy érdeklődéssel hallgattak a

közönség soraiban. És hogy emelkedettebb legyen az est hangulata, néhány értékes, Ferenczy László által készített Egészségkönyv is gazdára talált. Mi több, lehetett kóstolni. Ki is használták, mert a Flavonoidos és MSM-C-vel ízesített vitaminbomba nagy sikert aratott!

Terjedő jó hír
Mint az egyik szervező, Barna Gizella HV, a Vass-ág szlovákiai csapatának tagja utólag megjegyezte: „Egy jó ízű, jó hangulatú estet sikerült belevarázsolni a városka életébe. Köszönjük az előadóknak a felkészültségüket, fantasztikus előadásaikat, mellyel nagyban emelték a rendezvény színvonalát! Biztos vagyok benne, hogy a Biocom jó híre messze terjed, országhatárokon kívül is!”

SZAKMAI EST - FAZEKAS GIZELLA SZAKMAI EST BARNA GIZELLA- TAPASZTALAT SZAKMAI EST - BARNA GIZELLA -TAPASZTALAT SZAKMAI EST - KÓNYA GYÖRGY IGAZGATÓ szakmai est közönség SZAKMAI EST - SACI TAPASZTALATA SZAKMAI EST TAPASZTALAT SZAKMAI EST - TAPASZTALATOK, KIS GERGYELY,GYEVÁT RŐBERT SZAKMAI EST - TOP TÍZ HAJNIKA SZAKMAI EST CSOPORTKÉP SZAKMAI EST -EBERHARDT HAJNIKA SZAKMAI EST GERI SZAKMAI EST GYEVÁT ROBI SZAKMAI EST- HAJNIKA A LOURDESRŐL SZAKMAI EST PÁRKÁNY SZAKMAI EST SZABÓ SZIGFRID SZAKMAI SZIGFRID

Ezeket olvastad már?