Kezdőoldal Ágak A járványidőszakban valódi kiutat jelentett a Biocom a négygyermekes Szerencsi Évának a Szabó-Gyarmati Csapatban

A járványidőszakban valódi kiutat jelentett a Biocom a négygyermekes Szerencsi Évának a Szabó-Gyarmati Csapatban


Szerencsi Éva és Varga László

Hatalmas lendülettel robbant be a Szerencsi Éva – Varga László páros a Szabó-Gyarmati Csapatba. Hálózatfejlesztési versennyel, új 6-os munkatárssal, kimagasló eredménnyel (10.500 PÉ) lettek hálózatvezetők – valóban párban, bár Éva fogyásával kezdődött minden. 2018 nyarán találkozott a Biocommal, illetve akkor még a Reg-Enorral, amivel egy kis önbecsülést remélt, ha más nem saját magával szemben. A fogyás iránti vágy meghozta a döntést is. S bár 2018-ban nem sikerült a kúra – talán nem is akarta igazán… – 2019 júliusában viszont sikerült lefogynia. A csapat viszont bővül, miközben ő az ingatlanozás mellett egyre inkább Biocomossá válik a Tóth-Wolford-ágon…

Vállalkozott, kereste a lehetőséget
A négy gyermekét több évig egyedül nevelő édesanya több területen kipróbálta magát. Volt már egyéni vállalkozó, ahol gyerekruhákat értékesített. Kipróbált másik MLM-et is, de 9 évig az ingatlanközvetítés töltötte ki mindennapjait. 2019. novemberében pedig nemcsak a szerelem, hanem egy újabb lehetőség is megtalálta.

Online konzultáció a csapatnak


Rossz kocsi, jó Reg-Enor Est
A kúrával kapcsolatban sokszor egyeztettek telefonon Szabó Mátéval, mindig mondott olyan plusz infót, amiért érdemes volt beszélniük. Éva kocsija éppen szervízben volt azon a 2019. novemberi napon, amikor a Benczúr Hotelben Reg-Enor Est volt. Talán ott, a sok beszélgetés tette fel az i-re a pontot. 2020 január elején pedig megszületett a döntés.

Ha már egyszer csinálja…
Az ingatlan-értékesítés mellé bejött a Biocom. Éva mindig úgy dolgozott életében, hogy vagy csinálja, vagy el se kezdi. Itt könnyű dolga volt, az emberek kérdezték, hogy fogyott le – ő pedig elmondta. Gondolta, ez azért annyi időt nem visz el, mint az ingatlan…

Biocom-előnyök karantén idején
2020 márciusa sokak számára emlékezetes, így Évának és Lacinak is. Megváltozott az életük, mikor bejött a korona vírus. Az ország is és az ingatlanpiac is megrendült, mindenki beszorult az otthonába. Évába megint bekattant: újra a nulláról…? A Biocom „megyeget”, de az ingatlanból semmi jövedelem nem jött… Hatalmas lehetőségként ragadta meg a hálózatépítést. Külön élvezte, hogy otthonról a kanapéról irányítja az üzletét.

Ez egy offline helyzet, az instal képzés, vírusmentesen


Gyorsan jöttek a kimagasló eredmények
Rá kellett jönnie, hogy minden változás okkal jön. Párja, szerelme mindenben támogatja és Varga László is „főállású” Biocomos. Munkatársi csapatuk szintén dinamikusan növekszik, jelenleg 6 fős. Az április nemcsak a társult hálózatvezetői hónapja volt a Szerencsi-Varga párosnak, hanem a belső hálózatfejlesztési versenyt (1000-2000-3000 PÉ) is sikeresen teljesítették kimagasló eredménnyel (7500 PÉ).

Képesek rá! Éva és Laci egy Starton.


Példamutatás részvételben és aktivitásban
Példamutató, ahogy Éva és László minden képzésen részt vesz. Ez elmondható mind a személyes, mind az online rendezvényekről, képzésekről. Nem volt még olyan, ahonnan hiányoztak volna. És nemcsak résztvevők, hanem aktív szervezők és szerepet is vállalnak. Szponzoraiknak sose kell őket noszogatni, hogy képzés van. Saját tapasztalataikat szívesen osztják meg a munkatársi megbeszéléseken, így nemcsak saját, hanem a nagy csapat is tanul tőlük. Már az első 2019. decemberi „instalra” se egyedül érkezett, hanem 2 munkatársjelölttel. Illés Zsuzsa azóta már 5. szinten van!

Magával ragadó kétnapos
A képzések után mindig jönnek új gondolatok, ötletek, ami a mindennapi teljesítményre is hatással van. Ilyen meghatározó képzés volt Éva és Laci életében a februári kulcsember-képzés, minden perce magával ragadta őket. A 2 nap nagy hatással volt rájuk, és teljesen átértékeltek mindent. Ahogy Éva mondta, óriási lökés volt számára, szinte végigsírta a 2 napot. – Timi, Máté és az összes előadó a lelkét kiadva jött. Semmi irigység, semmi intrika, csakis a segítő szándék vezérelte szavaikat – legjobb tudásuk alapján igyekeztek mindent átadni nekünk. Hihetetlen volt számomra, hogy vannak olyan sikeres emberek, akik felemelnek, és nem löknek a mélybe. Még véletlenül se kerülik a témákat! A jó dolgokat elmondva, de a nehézséget nem titkolva őszintén nyilatkozott mindenki. Köszönöm, hogy köztetek lehetek, ehhez a csapathoz tartozok! – emelte ki Éva.

Hatásos mondatok
Különös jelentőséggel hatott rá, ahogy Vass-Szombatfalvi Zsuzsanna megfogalmazta, hogy „mit veszíthetsz ezzel az egésszel, próbáld meg”. Hasonlóan megérintette az is, ahogy Tóth Lali vázolta, hogy a téged körülvevő 5 embernek az átlaga vagy.

Önállóak, taníthatóak – profik
Nemcsak a képzések, a befektetett órák, hanem a rengeteg szponzori konzultáció is hozzájárul ahhoz, hogy ilyen sikert ért el a Szerencsi-Varga csapat. Ha bizonytalanság, kérdés merül fel bennük, hívják a szponzorokat. Ezeket addig beszélik át, amíg ki nem tisztul a kép. Nem is véletlen, hogy teljesen önállóan tanítják csapatukat. Munkatársi megbeszéléseken a csapatukkal átveszik az aktualitásokat, technikákat. Mindemellett egyéni konzultáció is van természetesen mindenkivel. Timi és Máté online képzésein, közös munkatársi megbeszélésein is részt vesznek aktívan.

Ez Ezüst a következő cél
Májusban eldöntötték, hogy indulnak a cég által meghirdetett nyári versenyben. Nemcsak ők, hanem összes munkatársunk jelezte hónap elején a részvételi szándékát. Négyen sikeresen teljesítették is az első hónapot. A május nemcsak nyári verseny szempontból volt sikeres, hanem 7-es, azaz hálózatvezetői szintre minősült Éva úgy, hogy már 6. szintre minősült párja is. Csapatuk dinamikus munkatársai mellett nem kérdés, hogy az ezüst hálózatvezetői szint a következő céljuk!

Köszönöm…
– Külön hála és köszönet Szabó Máténak, hogy nem adta fel. Köszönöm Szabóné Gyarmati Tímeának a sok segítséget. Illés Zsuzsinak is hálás vagyok, mert rögtön jött velem az úton munkatársként. Páromnak, Varga Lászlónak külön köszönöm, hogy azonnal támogatott a munkámban – fogalmazott Éva.

Képes vagy rá!
Végül kedvenc idézetével zárjuk a róla szóló első cikket (mert, ha iylen tempóban halad, bizonnyal lesz több is…): „Kelj fel minden reggel úgy, hogy azt mondod, magadnak, képes vagyok rá, meg tudom csinálni!”

 

 

 

Ezeket olvastad már?