Kezdőoldal Ágak A Csordás-ág Startra készen várta az ősz beköszöntét – offline keretek között szárnyal tovább a csapat

A Csordás-ág Startra készen várta az ősz beköszöntét – offline keretek között szárnyal tovább a csapat

Csordás Anikó Gyémánt HV által menedzselt ág tagjai

Október 3-án már korán reggel ragyogó napsütésben fürdött a színpompás táj, így ki-ki az utazás során kezdhette a feltöltődést. Pár hét telt el az előző találkozó óta, de ismét örömmel, izgatottan gyülekeztek a Csordás-ág tagjai a győri Famulus Hotelben. Vajon milyen tanítást tartogat számukra az újabb Startnap? A fontos kérdésre adott válaszokat részletesen, élménydúsan Kanyóné Somogyi Tünde, 4-es szintű munkatárs tálalja, aki a Csiba csapatot erősíti és a Hoffer-Hidegföldi HV páros támogatását élvezi. A lényeg: nincs megállás, a Csordás-ág offline szárnyal!

Kupagyőztesek felső vezetőjükkel

Többet kapott a Biocomtól, mint sejtette

A nap háziasszonya ezúttal Hoffer Krisztina HV volt. Mint elmondta, fogyni szeretett volna, illetve párja problémájára megoldást találni, de valami sokkal többet kapott: a Biocom új értelmet adott életének. Életmódot váltott és a problémái is megoldódtak. Szülővárosától távol kezdett új életet, ahol helyét kereste, s ebben a nagy családban igaz barátokra, lehetőségekre talált. Ráadásul mozaikcsaládként, párjával 5 gyermeket nevelve, új jövevényként robbant be életükbe ez a vállalkozás. Őrömmel kezdték el felfedezni a benne rejlő lehetőségeket, nyitottan fogadják a tanításokat és igyekeznek mindezt átadni munkatársaiknak is. Kriszta köszöntötte a megjelenteket, kiemelten az ágvezetőnket, Csordás Anikó Gyémánt Hálózatvezetőt, vendégelőadónkat, Baranyi Virág Gyémánt Hálózatvezetőt, Tóthné Molnár Ibolya és Tóth István Ezüst Hálózatvezetőket, illetve Nagy Zsuzsanna Ezüst Hálózatvezetőt.

Justin János és Justin-Pálfy eszter szponzorukkal, Halas Adelaidával

Biocom életmódkerék Justin-módra

Üstökösként robbant be a Csordás-ág légterébe Justin János és felesége Justin-Pálfy Eszter. Nem egész fél év alatt hálózatvezetői szintre léptek és dinamikusan fejlődő csapatukkal töretlenül haladnak előre. Az életmódkereket nagy lelkesedéssel és alapossággal ismertette velünk János. A víztisztítótól kezdve a tisztítószereken át a tanácsadói háttérig mindenhez személyes tapasztalatokat fűzött, s könnyed előadásmódját egy kis humorral is fűszerezte.

TM Team

Baranyi Virág: Éld meg, majd érj meg!

Baranyi Virág vendégelőadónk Gyöngyösről érkezett hozzánk pár munkatársával. Előadásának mottójául az „Éld meg, majd érj meg!” mondatot választotta. Virág elmondta, ez a rendszer nagyon jól ki van építve, az út kitaposva, csak végig kell rajta mennünk. Követni a tapasztaltabbakat, hogy megérjünk a feladatra. Ha hallgatunk a szponzorunkra, akkor zökkenőmentesebb lesz az út.

A Tóth István és Tóthné Molnár Ibolya Ezüst HV házaspár Csordás ANikó Gyémánt HV-val

Kisgyermekes anyaként, üzletasszonyként is példakép

Aki haladni akar, annak le kell küzdenie az útjába kerülő akadályokat, félelmeket. Virág nagyon hasznos gondolatokkal látott el bennünket. Én magam is rengeteget jegyzeteltem, hiszen precízen, logikusan felépített feladatlistája mindannyiunk számára tartogatott megszívlelendő gondolatokat. Néha már-már kezdtem aggódni, hogy vesémbe lát, annyira helyre tett dolgokat… Mosolygós lendülete magával ragadó volt és mindenkit motivált arra, hogy merjünk nagyot álmodni. Ha pedig kigondoltuk, akkor miért ne valósítanánk meg?

Virág példaképe lehet azoknak a kisgyermekes anyáknak is, akik nemcsak családjuk egészsége, hanem a Biocom kínálta üzleti lehetőség miatt csatlakoznak a rendszerhez. Ő is bizonyíték, hogy pici gyerek mellett is lehet karriert építeni, ráadásul úgy, hogy a gyermek sincs háttérbe szorítva, hiszen mindenki maga dönti el mennyi időt és energiát fektet a vállalkozásába.

Nagy Zsuzsanna Ezüst HV és csapata

Fontos a szponzorral való kapcsolat

Virág hangsúlyozta a szponzorral való baráti/mentori munkakapcsolat fontosságát, s hogy fogadjuk meg tanácsait az előre haladás érdekében. Megerősített bennünket abban is, hogy jelen kell lenni a képzéseken. Ilyen keretek között is és az online térben is. Fontos, hogy találjuk meg önmagunkat, legyenek céljaink és higgyük el, hogy képesek vagyunk véghez vinni azokat.

Munkában az ágvezető, Csordás Anikó

Hidegföldi Zoltán: Szuper ösztöndíjrendszer

Míg Virág az anyaság hasonlatával élt, majd a leválás nehézségeit ízlelgettük a fejlődésünk előrehaladtával, addig Hidegföldi Zoltán HV egy szuperül kidolgozott ösztöndíjrendszerhez hasonlította az üzletet. „Ahol a pénz lakik” c. blokkját öröm volt hallgatni. Mint megtudtuk, Zoli a párja révén került a rendszerbe, akinek szárnyalásában osztozni szeretett volna – és ezt nemcsak az ejtőernyős múlt indokolta. A komoly tanítást poénokkal spékelve tette emészthetőbbé. Zoliék megértették a mélységekben építkezés fontosságát és arra bíztatott bennünket, hogy építsük hálózatunkat.

Köszönet a háziasszony szerepért

Szintlépők

A szintlépéseket 2-5.-ig én ismertettem. Tavaly csak kúrázóként csatlakoztam a Biocomhoz, majd 4 hónapja elhatároztam, hogy hálózatot fogok építeni. Az életmódváltás és a boltcsere-program már életem része. Lassan ugyan, de biztosan haladok én is a szinteken, melyek megélése és megértése egyaránt új kihívásokkal és lehetőségekkel töltenek el!

Pataky-Szarvady Beatrix bővítette legdinamikusabban a FB csoportját

Terméktapasztalatok

A terméktapasztalatok koordinálását Justin-Pálfy Eszter vállalta magára, s kisgyermekes anyaként több személyes tapasztalatát is megosztotta velünk. A Mirtill krém és a Slim40 élen járt a beszámolókban, de igencsak fontos szerepet tölthet be háztartásunkban a víztisztító berendezés is. Ila tapasztalatából azt is hallhattuk, hogy a Biocomos termékekkel való életmódváltás nemcsak közvetlen, hanem közvetve is kihathat életünkre. Köszönjük megindító, őszinte szavait!

Hoffer Krisztina és párja, Hidegföldi Zoltán az ágvezetővel

Vezetői szintlépések

Csatári Györgyi kalauzolt bennünket a vezetői szintek világában. Györgyi is tavaly került kapcsolatba a Biocom hálózattal, s párjával együtt lelkesen használják a termékeket, illetve kúráznak. Igyekszik minél több személyes tapasztalatot gyűjteni, hogy hitelesebben támogathassa kúrázóit. Szeretné ő is mielőbb a „sövényen túliak életét” élni, melyhez sok sikert kívánunk neki!

A Csiba-csapat

Életutak: Kisgyermekes anyaként, sikeresen

Justin-Pálffy Eszter, HV párjával közösen halad előre. Fél éve vannak a hálózatban, de lelkesedésük, kreativitásuk máris gyümölcsöző. Eszter kisgyermekes anyukaként dolgozik és használja a termékeket. Nem gondolta volna, hogy valami, ami ellen először annyira ágállt, ilyen szinten fordítja pozitívra a mindennapjaikat.

Hidegföldi Zoltán beszélt a pénzről

Életutak: Már az új munkatársakat keresi

Csiba Annamária HV gondolatai szorosan illeszkedtek vendégelőadónk vezérfonalának szavaihoz. Annamari is kisgyermekes anyukaként építi hálózatát, melyben eljutott arra a szintre, hogy „gyermekei kirepültek”, Hálózatvezetői saját csoportjaiknak adják tovább a kapott tanítást. Most újra munkatársakat keres, akiknek segítséget nyújthat, s akik őt is erősítik.

A Csordás-ág legdinamikusabb HV párosa a Justin házaspár

Életutak: Megfontoltan, eltökélten, lelkiismeretesen

Hidegföldi Zoltán HV saját vállalkozása mellett építi a hálózatát, melyben családja és saját jövőjének biztonságát látja. Zoli megfontolt, eltökélt, lelkiismeretes hálózatvezető, aki párjával együtt teljes erőbedobással igyekszik minden tapasztalatot átadni, hogy munkatársaik könnyebben boldoguljanak. Hálás vagyok érte!

Csatári Györgyi a vezetői elismerésekkel

Életutak: Elhitte a „csinos ruhás lehetőséget”

Nagy Zsuzsanna Ezüst HV dinamikus egyéniség. Elmondta, hogy egyszerű, hétköznapi életet élt, s míg titkon arról ábrándozott, hogy csinos ruhákban irodai munkát végez, s főnöke dicséretében fürdőzik, addig egy kis ruhaüzlet mókuskerekét hajtotta. Azonban egy nap elhúzták előtte a mézesmadzagot, s elhitte, hogy van ebből kiút. Elhitte, hogy meg tudja csinálni és elhitte, hogy „kirúghatja a főnökét”. Mára nem más osztja be az idejét és vidáman, csinos ruhákban dolgozhat azon, hogy másoknak is sikerüljön mindezt megvalósítani.

Baranyi Virág Gyémánt HV volt a vendégelőadó

Díjak, elismerések

Csordás Anikó Gyémánt Hálózatvezető adta át az elismeréseket. A  Csordás-ág kupagyőztesei ismét Justin János és Justin-Pálfy Eszter lettek a szeptember legdinamikusabban fejlődő hálózatvezetőiként, valamint teljesítették a nyári verseny mindkét fordulóját. A „Lefedetlen-ág Kupa” győztese Tóth Betti lett. A Facebook csoportot bővítő verseny szeptember havi győztese Pataki Szarvady Beatrix. Szívből gratulálunk nektek!

Nagy Zsuzsanna EHV is mesélt az életútjáról

Feltöltődés, öröm

Az idő igencsak elszaladt, de annyira tartalmasan telt és olyan sok dolgot zárhattunk szívünkbe, véshettünk eszünkbe, hogy Anikó nem is nyújtotta hosszúra záró gondolatait.

Megköszönte Baranyi Virág Gyémánt Hálózatvezetőnek, hogy elfogadta a meghívását és velünk volt. Majd megköszönte valamennyi előadó munkáját, s természetesen Hoffer Krisztina háziasszonyi tevékenységét méltatta. Mindenki feltöltődve, a mielőbbi viszontlátás örömével indult útnak. Köszönet Csordás Anikó Gyémánt Hálózatvezetőnek, hogy mindezt lehetővé tette számunkra.

Gyémántok egymás közt

Tóth Bettina nyerte a lefedetlen ágrészek kupáját

Justin-Pálfy Eszter a terméktapasztalatos blokk levezetőjeként

Kanyóné Somogyi Tünde az egyik szintlépéses blokkot vezette és cikket is írt a rendezvényről

Baranyi Virág előadása sokaknak segített

Ezeket olvastad már?