Kezdőoldal Ágak Versenyes év, ami az övék – Molnár-Start Szegeden

Versenyes év, ami az övék – Molnár-Start Szegeden

Derülten tekintenek a jövőbe - közülük (is) mindenki ott lehet a tunéziai gépen

Öröm olvasni a szegedi központú ág vezetőjének rövid beszámolóját az idei első képzés kapcsán! Molnár Antal energiái már tavaly év végén átragadtak a csapatra, hiszen számos új minősültnek tapsolhattak. És még többeknek fognak az esztendő leteltével, hiszen sokan fogadkoznak az új utazási versenyük kapcsán! A kihívás elnevezése eleve rokonszenves, és Tunézia nélkül is követendő minden induló számára, bárhol az országban: legyél vezető – nevelj vezetőt!

„Nagy örömmel és lelkesedéssel kezdődött az új esztendő Szegeden, az első Start képzéssel január 13-án, vasárnap. A felszabaduló új energiákat a Molnár-ágban a sok új belépő és a meghirdetett tunéziai utazási verseny hozta elő. A Start képzésre több, mint 100 munkatárs érkezett lelkesen, és ami nagyon fontos, hogy nagyon sokan konkrét üzleti tervel is! Többen komolyan eldöntötték, nélkülük nem indulhat a repülőgép Djerba-szigetére!

A Molnár-ág jelszava erre az évre: 2013 a mi évünk!!!

Az utazási versenyünk pedig arról szól, hogy LEGYÉL VEZETŐ – NEVELJ VEZETŐT! Ez a rész természetesen azokra érvényes, akik még a hatostól kisebb karrierszinten vannak, vagy akár most, esetleg a jövőben kezdik az üzletépítést. Ám a lehetőség mindenki számára nyitott. A Molnár-ág jelenlegi vezetői számára a fejlesztés a feladat: neveljen ki mindenki két hálózatvezetőt december végéig! Reméljük, sokan lesznek a gépen…

A vasárnapi képzést az új minősült munkatársak köszöntésével zártuk. Szeretném a minősült munkatársak fotójával érzékeltetni a vasárnapi képzés lendületét, energiáit. Mindenkire nagyon büszke vagyok, és külön elismerésemet fejezem ki a képzés előadóinak!

Tisztelettel és őszinte barátsággal: Molnár Antal, ágvezető”

Ezeket olvastad már?