Kezdőoldal Ágak Egy életre szóló pozitív változás­­, avagy hogyan lett hálózatvezető Horváth Nikolett a Molnár-ágon?

Egy életre szóló pozitív változás­­, avagy hogyan lett hálózatvezető Horváth Nikolett a Molnár-ágon?


Ha valaki szkeptikus, és feltétlenül szüksége van a tapasztalatokra, valamint nehezen hiszi el, amit a képzéseken lát-hall, még akkor is, ha rengeteg pozitív ember veszi körül (ami talán különösen furcsa az elején), annak feltétlenül el kell olvasnia Horváth Nikolett előző esztendejének történetét. Ő ugyanis csak egy család regisztráció technikai segítőjeként indult, ma pedig szó szerint ragyogó hálózatvezető a Molnár-ágon. És hogy mi minden van a kettő között? Rengeteg tapasztalat, óriási fejlődés, és egy út, ami életre szóló pozitív változást hozott az életébe. És általa egyre több emberébe! A részleteket olvasmányosan, letisztultan, példaértékű fogalmazással osztja meg velünk a főszereplő.

Újabb családi regisztráció
2018. október végén Édesanyám, Horváthné Farkas Jolán csatlakozott a rendszerhez, immáron másodszor, Édesapám egészségügyi problémái miatt (magas vérnyomás, emésztésügyi panaszok és magas májfunkciók). A házi tájékoztató utolsó félórájába csöppentem bele, amikor már csak a regisztráció volt hátra, és a segítségemet kérte Édesanyám és Ocskó Erzsébet, a gördülékenyebb haladás érdekében. A beszélgetésről lemaradva nem igazán láttam át a helyzetet, csak csináltam, amit kértek.

Képzéssel és termékhasználattal oszló kételyek
Nagyon szkeptikusan indult az ismeretségünk Böbivel, aki elmesélte a Startnap jelentőségét, ám ekkor még nem láttam át a dolgokat. Azért elmentem Anyuval, mondván, semmibe nem kerül és legalább kimozdulunk itthonról, együtt töltünk egy napot. Kíváncsian ültem be a Startnapra november elején. Szerencsére nagyot fordult a véleményem a nap végére, de mégis volt bennem valami hitetlenség. Ez akkor fordult át, amikor Édesapámon láttuk a csodával határos változásokat egy-két héten belül. Ekkor Anya is nekifogott a méregtelenítő kúrának, majd szépen beállva a sorba (nehogy ebből a jóból kimaradjak) elkezdtem én is. Ekkor kezdődött a „csoda”.

Látszott a változás
Jobban éreztem magam és ezt mindenki látta körülöttem. Kozmetikusként és lábápolóként dolgoztam főállásban a saját vállalkozásomban, ahol a vendégek érdeklődve figyelték a változásokat. Kérdeztek, én pedig akkori tudásomnak megfelelően megpróbáltam a lehető legtöbbet segíteni nekik, hisz ez a belső motiváció vitt a szolgáltatóipar világába is.

Ezt mindenkinek el kell mondani!
Az első vendégem, aki csatlakozott hozzám, és elkezdte a Reg-Enor kúrát, 15 évnyi küzdelem után el tudta hagyni egy korábban használt készítményét. Ekkor változott meg bennem valami. Úgy éreztem, ezt mindenkivel meg kell osztanom!

A döntéssel megnyílt az út a vezetői szinthez
Csatlakozásunkkor az első 2 hónap a terméktapasztalat szerzésével telt el, aminek köszönhetően 1-ről a 3-as szintre léptünk. Ekkor döntöttem el, hogy én ezt az utat komolyabban szeretném képviselni és 2018 decemberében 3-asról 4-es szintre, majd 2019. januárjában 4-esről 5-ösre minősültünk, majd februárban 6-os szintre, amit a következő 2 hónapban tovább folytatva minősült hálózatvezető lettem. Ez idő alatt több mint fél millió forintot utalt a cég a számlámra, melyért cserébe körülbelül havi 60-80 órát töltöttem „munkával”.

Kellett a konkrét tapasztalat a hitelességhez
Ezt megelőzően természetesen voltam Startnapon, voltam indításon Böbinél, és még Molnárné Szélpál Andi ágvezetőnkkel is találkoztunk. De ekkor még nem történt meg az átfordulás, mert nem volt meg a konkrét saját tapasztalatom arról, hogy tényleg működik. Nekem nagyon fontos a hitelesség. Mikor bizonyított számomra, hogy sokkal eredményesebb ez az út, mint a hagyományos egészségügyi módszerek voltak számomra, letettem a voksom. Böbivel megterveztük az utat az új életem felé. Úgy érzem közel egy év távlatából, hogy az borongós hűvös este az új születésnapom lett.

Létezik ennyi jó ember…?
Megtaláltam Önmagam egy olyan közösség részeseként, ahol őszinte elfogadás és szeretet van egymás felé. Majdnem 3 hónapba tellett, hogy elhiggyem, tényleg létezik ennyi jó ember a világon… Fantasztikus emberekkel ismerkedhettem meg az út során, és amikor az első munkatársak megjelentek és együtt tudtunk menni a képzésekre, az egy leírhatatlan érzés volt.

Segítség lehetek
Végre olyan segítségére lehetek embertársaimnak, ami valóban hatékony, az élet minden területére kiterjedő, egy életre szóló pozitív változást hozó, és a világunk élhetőbbé tételéről is gondoskodó tevékenység, és nem utolsósorban saját életemre tekintve bármi megvalósítható, amit csak megálmodunk, úgy hogy közben csak jót adunk másoknak. Számomra ez a legcsodálatosabb érzés!

Számíthattam a mentoromra
Természetesen voltak hullámvölgyek is, amikor a negatív kritika elbizonytalanítja és megcsorbítja az ember lelkesedését, de ilyenkor mindig számíthattam a mentoromra, aki végtelen szeretetével és pozitivitásával felemelt és átlendített a nehéz helyzeteken. Megtanultam, hogy csak annak a véleménye számít, akinek az élete példaértékű a számomra, és aki a sikeremet tartja szem előtt.

A kitaposott úton menni
Fontos a munkalépések betartása, mert már tapasztalatból tudom, a plusz kanyarok és kibúvók nem kifizetődőek. Akik előttünk járnak az úton, az iránymutatást csak a mi érdekünkben és könnyítésünk érdekében teszik, de nekem meg kellett ezt tapasztalnom, hogy hallgatnom kell a vezetőimre és nem mindig a saját fejem után menni.

Óriási fejlődés
Óriási belső fejlődésen vitt keresztül ez a 10 aktív hónap. Ma már a munkatársaimat tanítom aktívan arra, amit és már elértem, és mihamarabbi célom az Ezüst Hálózatvezető szint elérése.


A 2018. decemberi Startnapon, Ocskó Böbivel


Horváth Nikolett a 2019. januári Startképzésen, még 4-es szintű munkatársként


A 2019. januári kulcsember képzésen, mentorával


A 2019. februári Startnapon, 4-esről 5-ös szintre minősülve


A 2019. februári Kulcsember-képzésen, már új munkatársakkal


Az első mórahalmi vezetőképzésen, 3 új munkatárssal és a szponzorávalAz év első ágversenyének győztesei között (2019. március)


Minősült HV-ként 2019. májusában. A képen balról az Édesanyja, Horváthné Farkas Jolán, Horváth Nikolett Ivett, Ocskó Erzsébet (szponzor), Szélpál Andrea (ágvezető).Ez igazi csapatmunka!2019. októberében. Láthatóan bővül a csapat!A jól megérdemelt jutalom: wellness az ágverseny eredményeként. Lazítós pillanatkép Bikácsról, a Zichy Park Hotelből.A várva várt vezetőképzésen, Mátraházán, az Ózon Hotelben, 2019. októberében

 

Ezeket olvastad már?